kızlar bir şey sorucam yüzük ile cinsiyet tahmini yapmayı bilen varmı aranızda
canim yuzzuk bilmiyorum ama bende cin akvimi tuttu :CüvCüv:
kızlar benım karnım catladı yaaaeyvahedigeldis hıc kasınma falan olmadı gecende esım dedıkı karnın morarmıs anlamıyokı oda erkek ıste.. bı baktım catlak cok uzuldum sımdılık ıkı yerde var umarım artmaz.. bu koca gobege beklıyodum ama belkı olmaz dıye umut edıyodum..
kızlar benım karnım catladı yaaaeyvahedigeldis hıc kasınma falan olmadı gecende esım dedıkı karnın morarmıs anlamıyokı oda erkek ıste.. bı baktım catlak cok uzuldum sımdılık ıkı yerde var umarım artmaz.. bu koca gobege beklıyodum ama belkı olmaz dıye umut edıyodum..
en eğlencelisi de bu,boy cetveli
ve resimlerimizi asmamız için resimlik,şimdilik ultrason resmini asdı babası
bir çatlak kremi var daha doğrusu pişik kremi ama çatlakları geçiriyomuş,5 6lira bişeydi,çinko varmış içinde ama adını unuttumkızlar benım karnım catladı yaaaeyvahedigeldis hıc kasınma falan olmadı gecende esım dedıkı karnın morarmıs anlamıyokı oda erkek ıste.. bı baktım catlak cok uzuldum sımdılık ıkı yerde var umarım artmaz.. bu koca gobege beklıyodum ama belkı olmaz dıye umut edıyodum..
çok saol,daha güzelleri sizin olsuncanım herşeyi çok güzel görünüyor nazar değmesin
bende lekelenmeler hiç olmadı,umarımda olmazcanimcim bol bol kremlen birazda irsi tabii olacak bunlar dedim ya benimde yuzume lekeler bastii mesela benim cok kasindi sivilceler falan old doktor krem verdi cok sukur catlamadi henuz insallah o bari olmasin:CüvCüv:
çok güzel güle güle kullanın
işde gardolabımız,yukarda poşettekilerde ütülemediğim kıyafetleri,tembellik yapmadığım bir gün onlarıda ütüliycem
maşallah canım, onun da bebeği olacakmış ya o güzle zannediyodur bebeğini gördüğü diğer bebekler güzel gelmiyodur ona ya da erkeklerde kimisi büyük burnu çok övüyor ya ona gönderme yapıyordur amamnnnn takma sen kafana adamı elin adamı doğumdan sonra görüşmyceksiniz bile belki deselam kızlar nasılsınız bakalım.. bende kacgundur rahatsızım arada gırıp okudum ama muhabbete katılamadım.. bızde dun kontrole gıttık.. oglum buyumus masallah boyu 42 cm kılosu 1300 grama doktor sınırımı bozdu ya sureklı oglumun burnuyla dalga gectı kocaman dıye ıkıde bır anaa burna bak kocaman dıyıp durdu. bıde dıyokı allahtan erkek kız olsa evde kalırdı bı cırkınlıkle dıyo.. dedım cokmu cırkın dıyokı oyle ama sıze dunyanın en guzel bebegı gelırkaydirigubbakcemile
çok güzelmiş gerçekten
en eğlencelisi de bu,boy cetveli
ve resimlerimizi asmamız için resimlik,şimdilik ultrason resmini asdı babası
benimkinde ağrı var hatta şişlik de var galiba tam anlayamıyorum onumaşallah kızına
yeni işin hayırlı olsun
benim de benlerim büyüdü
ben daha gecelik bile almadım. doğum çantamda hazır diiil
çok iiyi dinlen lütfen
erken basmış sanki ama doğumdan sonra 1haftada geçiyormuş
güle güle kullanın
KIZLARRR yarın ntsye giricem çok heyecanlıyım. bir de göğsümle göbeğimin birleştiği yerler çok yanıyo sizde var mı böyle bir şikayet?
mustella kullanıyorum ben göbeğime önden önden gitmesine rağmen çatlamadı çok şükür ama göğüslerim bana sorarsan hiç büyümemelerine rağmen çatladı nasıl oldu anlamadım ki her banyo sonrasında tüm vücusuma bebeyağı sürüyorum ben:CüvCüv: işe yaramamış, mustella da iyi hoş da vücutta yapışkan his bırakıyor her ne kadar üstünde bırakmıyor yazsa daaslında suyumu bol ıcıyorum. krem kullanmadım ama kakao yagı kullanıyodum demekkı fayda etmedı .. annem ve ablamdada catlak olmus genetık ne yapsam olur dıyolar.. ama krem denesemmı acaba.. tavsıye etcegınız bı krem varmı..
aslında suyumu bol ıcıyorum. krem kullanmadım ama kakao yagı kullanıyodum demekkı fayda etmedı .. annem ve ablamdada catlak olmus genetık ne yapsam olur dıyolar.. ama krem denesemmı acaba.. tavsıye etcegınız bı krem varmı..
ben ithal bir krem almıştım o zaman onu önermişlerdi hakikaten faydasını gördüm şu an hatırlamıyorum artık kullanmıyorumda çünkü zaten ilk hamileliğimde öyle çok gerildiki karnım bu küçük karında çatlama olacağını düşünmüyorum o zamanlar benim karnımı görenler korkardı öyle çok büyümüştü aşırı su vardı yani genetik yönüde var elbette ama çatladıktan sonra çaresi hiç yok en azından daha fazla çatlağın oluşmaması için deneyebilirsin
saol tatlım,seninde gözünaydın,kızın kocaman olmuş maşallah,normal doğumu düşünmende güzel ama drun da çok rahatlatmışdevrimcim güle kulanın cicilerinizi iyi günlerde oturun yeni evinizde...........
hulka cım senin doktor da etmiş içine yani espri yapayım derkennn...........şaka yaptığını sanmışşş........maaşallah oğlunaaa
çooook güzellerrrr bayıldımmm ben ultrasylonlarını albüm yapmıştım prenseslerimde albümün başına da o anki hislerimi yazmıştım çok güzel olmuştu bunda biraz tembelim ama mutlaka alıp yapıcam bir albüm çeyiz olsun bizden onlara
keske adını hatırlayabılseydın tatlım merak ettım sımdı..
saol tatlım,seninde gözünaydın,kızın kocaman olmuş maşallah,normal doğumu düşünmende güzel ama drun da çok rahatlatmış
:) bende bayıldım,ya nedense erkek çocuklar böyle duygusal olmuyorlar ya,onlar için sanki o tarz şeyler bişey ifade etmezmiş gibi düşünüyorum,eşime bir kitap aldım,baba seni bana anlat adı,işde sorular var onlar doldurulcak,beni ilk gördüğünde ne hissettin felan,işde her soru var,bu tarz başka bişey yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?