2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya gerçektenmi genelde bir gün öncesinden şiddetli kaşınır bir bakmışsın ertesi gün çatlak oluşmuş derler belki çatlak değildir ama öyle ise artabilir bol su iç ve ithal kremleri var onlardan kullan çok faydası oluyo benim önceki halileliğimde aşırı suyum vardı bu yüzden üçüz karnı gibiydi karnım hep o kremlerden kullandım ona bağlıyorum çatlamamasını

canimcim bol bol kremlen birazda irsi tabii olacak bunlar dedim ya benimde yuzume lekeler bastii mesela benim cok kasindi sivilceler falan old doktor krem verdi cok sukur catlamadi henuz insallah o bari olmasin:CüvCüv:

aslında suyumu bol ıcıyorum. krem kullanmadım ama kakao yagı kullanıyodum demekkı fayda etmedı .. annem ve ablamdada catlak olmus genetık ne yapsam olur dıyolar.. ama krem denesemmı acaba.. tavsıye etcegınız bı krem varmı..

devrimcim güle kulanın cicilerinizi iyi günlerde oturun yeni evinizde...........

hulka cım senin doktor da etmiş içine yani espri yapayım derkennn...........şaka yaptığını sanmışşş........maaşallah oğlunaaa

en eğlencelisi de bu,boy cetveli
ve resimlerimizi asmamız için resimlik,şimdilik ultrason resmini asdı babası

çooook güzellerrrr bayıldımmm ben ultrasylonlarını albüm yapmıştım prenseslerimde albümün başına da o anki hislerimi yazmıştım çok güzel olmuştu bunda biraz tembelim ama mutlaka alıp yapıcam bir albüm çeyiz olsun bizden onlara

bir çatlak kremi var daha doğrusu pişik kremi ama çatlakları geçiriyomuş,5 6lira bişeydi,çinko varmış içinde ama adını unuttum

canım herşeyi çok güzel görünüyor nazar değmesin
çok saol,daha güzelleri sizin olsun

canimcim bol bol kremlen birazda irsi tabii olacak bunlar dedim ya benimde yuzume lekeler bastii mesela benim cok kasindi sivilceler falan old doktor krem verdi cok sukur catlamadi henuz insallah o bari olmasin:CüvCüv:
bende lekelenmeler hiç olmadı,umarımda olmaz

ben biliyorum yüzük falı:bir zincire alyans takıyorsun,elini uzatıyo yaptırcak kişi,elinin kenarına 7 8 kez zinciri sürtüyorsun,sonra avcunu açuyo,zincir eğer avcunun üstünde düz gider gelirse erkek,yuvarlak çizerse kız,yine tekrar başdan yapıyosun,2.çocuğun cinsiyeti,3.çocugun cinseyeti vs,eğer zincir avcunun üzerinde hiç hareket etmezse bitiyo,ilk yapdıgında hareket etmezse çocugu olmuyo demekmiş
bana kaynanam yapmışdı,erkek kız erkek çıkdı,ilki tuttu ama ben tek çocuk düşünüyorum

işde gardolabımız,yukarda poşettekilerde ütülemediğim kıyafetleri,tembellik yapmadığım bir gün onlarıda ütüliycem
çok güzel güle güle kullanın

maşallah canım, onun da bebeği olacakmış ya o güzle zannediyodur bebeğini gördüğü diğer bebekler güzel gelmiyodur ona ya da erkeklerde kimisi büyük burnu çok övüyor ya ona gönderme yapıyordur amamnnnn takma sen kafana adamı elin adamı doğumdan sonra görüşmyceksiniz bile belki de

en eğlencelisi de bu,boy cetveli
ve resimlerimizi asmamız için resimlik,şimdilik ultrason resmini asdı babası
çok güzelmiş gerçekten
benimkinde ağrı var hatta şişlik de var galiba tam anlayamıyorum onu

mustella kullanıyorum ben göbeğime önden önden gitmesine rağmen çatlamadı çok şükür ama göğüslerim bana sorarsan hiç büyümemelerine rağmen çatladı nasıl oldu anlamadım ki her banyo sonrasında tüm vücusuma bebeyağı sürüyorum ben:CüvCüv: işe yaramamış, mustella da iyi hoş da vücutta yapışkan his bırakıyor her ne kadar üstünde bırakmıyor yazsa da

ben ithal bir krem almıştım o zaman onu önermişlerdi hakikaten faydasını gördüm şu an hatırlamıyorum artık kullanmıyorumda çünkü zaten ilk hamileliğimde öyle çok gerildiki karnım bu küçük karında çatlama olacağını düşünmüyorum o zamanlar benim karnımı görenler korkardı öyle çok büyümüştü aşırı su vardı yani genetik yönüde var elbette ama çatladıktan sonra çaresi hiç yok en azından daha fazla çatlağın oluşmaması için deneyebilirsin

aysecım bu mustellayı goguslerıne suruyomuydun kı.. benımde gogsumde bısey yok aslında 75 dı suanda 85 kullanıyorum bayagı buyuduler..

keske adını hatırlayabılseydın tatlım merak ettım sımdı..

saol tatlım,seninde gözünaydın,kızın kocaman olmuş maşallah,normal doğumu düşünmende güzel ama drun da çok rahatlatmış

:) bende bayıldım,ya nedense erkek çocuklar böyle duygusal olmuyorlar ya,onlar için sanki o tarz şeyler bişey ifade etmezmiş gibi düşünüyorum,eşime bir kitap aldım,baba seni bana anlat adı,işde sorular var onlar doldurulcak,beni ilk gördüğünde ne hissettin felan,işde her soru var,bu tarz başka bişey yapmayı düşünmüyorum

kitap fikri de çok güzelmiş doğru erkek çocuklar daha yüzeysel düşünüyor şimdi kızlarım bana sürekli soruyor anne beni nasıl sevdin nasıl emzirdin çok ağlıyormuydum bir sürü sorular bakalım oğlan nasıl olcak

kızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..

merhaba ;
dün sabah yine kanamam oldu hemen doktora gittik,çok şükür bebekle ilgili değilmiş.idrar yollarımdan geliyormuş,üroloğa gittim,idrar kültürü verdim,ultrason ,muayne derken bayağı stresliyim,Cumartesi günü alacağım sonuçları,benim için dua edin birşey çıkmasın kızlar;

Birde üstüne üstlük kocam hasta oldu ,bronşit yatıyor,daha da strese girdim,bebeğim için girmemeliyim ama elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…