keske adını hatırlayabılseydın tatlım merak ettım sımdı..
merhaba ;
dün sabah yine kanamam oldu hemen doktora gittik,çok şükür bebekle ilgili değilmiş.idrar yollarımdan geliyormuş,üroloğa gittim,idrar kültürü verdim,ultrason ,muayne derken bayağı stresliyim,Cumartesi günü alacağım sonuçları,benim için dua edin birşey çıkmasın kızlar;
Birde üstüne üstlük kocam hasta oldu ,bronşit yatıyor,daha da strese girdim,bebeğim için girmemeliyim ama elimde değil...
merhaba ;
dün sabah yine kanamam oldu hemen doktora gittik,çok şükür bebekle ilgili değilmiş.idrar yollarımdan geliyormuş,üroloğa gittim,idrar kültürü verdim,ultrason ,muayne derken bayağı stresliyim,Cumartesi günü alacağım sonuçları,benim için dua edin birşey çıkmasın kızlar;
Birde üstüne üstlük kocam hasta oldu ,bronşit yatıyor,daha da strese girdim,bebeğim için girmemeliyim ama elimde değil...
canım geçmiş olsun idrar yolları ile ilgili bir sıkıntın varmıydı yanma veya akıntı tarzında yoksa bir andamı oldu
merhaba ;
kızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..
hamileliğimin başlarında kum dökmüştüm,birde bebeğin baskısından dolayı böbreklerde hafif büyüme vardı ama önemsiz şeyler demişti doktorlar.
bu kanamalar birden bire oldu,idrar yaptıktan sonra,oldu...
çok çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah, sıkma canını herşeyin çaresi var artık yeterki neden olduğunu anlayabilelim bebek baskısından böbreklerin büyüdüğünü duymuştum
geçmiş olsun canımmselna kullanıcısından alıntı
hamileliğimin başlarında kum dökmüştüm,birde bebeğin baskısından dolayı böbreklerde hafif büyüme vardı ama önemsiz şeyler demişti doktorlar.
bu kanamalar birden bire oldu,idrar yaptıktan sonra,oldu...
kızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..
canım göğüslerime sürmüyordum büyümüyorlar ya gerek yok dedim ama şimdi onlara da sürüyorumaysecım bu mustellayı goguslerıne suruyomuydun kı.. benımde gogsumde bısey yok aslında 75 dı suanda 85 kullanıyorum bayagı buyuduler..
karşılamıyor canım kozmetik sonuçtakızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..
geçmiş olsun canım sen pimpiriklendikçe dertler geliyor olacak eşin de hasta olacak sen de olacaksın bebişin dünyaya gelsin o bile hasta olacak ki bağışıklık sistemi güçlensin sonradan iyi olsun,merhaba ;
sağol canım,sıkmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil,ister istemez moralim bozuluyor,,,Allah daha beterinden korusun,,,İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla gelirler...
merhaba ;
canım çok geçmiş olsun
kızlar ben baştan beri dalinin aleoveralı jel bebek yağını kullanıyorum. ilk başlarda göğsümde çatlaklar oluşmuştu onları onardı ve karnımdada hiç çatlak olmadı çok tatlıda bir kokusu var tavsiye ederim çok yoğun bir kıvamı olduğu için hergün sürmemde gerekmiyor 2 günde bir banyo yapıp sürüyorum.
kizlar her yaniniza surun srusturun kremleri inanin nerenin catliyacagi belli olmuyorr offf Allahimm ne dertli basimiz varrr kadin olmakk off :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?