2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keske adını hatırlayabılseydın tatlım merak ettım sımdı..

canım sadece hatırladığım bir fransız markasıydı tamamen bitkiseldi tüp içerisinde satılıyordu rengi sütlü kahve gibi diyebilirim kremin, kokusu bitkisel olduğundan herhalde öyle bitki yağı sürmüş gibi kokuyordu ama emilimi çok iyiydi sonrasında yapışkanlık falan hissi yapmıyordu eczanelerden sorabilirsin

gecmıs olsun canım .. endıselenme bendede oldu antıbıyotık kullandım hemen gectı.. umarım sendede oyle olur.. esınede gecmıs olsun sen yınede dıkkat et bebısın ıcın cok yakın durma..

kızlar ben cıkıyorum aksama kayınpederım yemege gelcek yemek yapmam lazım.. gorusuruz sıze ıyı muhabbetler..

canım geçmiş olsun idrar yolları ile ilgili bir sıkıntın varmıydı yanma veya akıntı tarzında yoksa bir andamı oldu

canım geçmiş olsun idrar yolları ile ilgili bir sıkıntın varmıydı yanma veya akıntı tarzında yoksa bir andamı oldu

hamileliğimin başlarında kum dökmüştüm,birde bebeğin baskısından dolayı böbreklerde hafif büyüme vardı ama önemsiz şeyler demişti doktorlar.
bu kanamalar birden bire oldu,idrar yaptıktan sonra,oldu...

canım çok geçmiş olsun

kızlar ben baştan beri dalinin aleoveralı jel bebek yağını kullanıyorum. ilk başlarda göğsümde çatlaklar oluşmuştu onları onardı ve karnımdada hiç çatlak olmadı çok tatlıda bir kokusu var tavsiye ederim çok yoğun bir kıvamı olduğu için hergün sürmemde gerekmiyor 2 günde bir banyo yapıp sürüyorum.

kızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..

canım işte benim kullandığım krem bu L ile başlıyor diyesim geliyordu evet biraz pahalı bir krem ama bende işe yaradı, bu arada sera diye bir krem varmış çok övmüşler,

çok çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah, sıkma canını herşeyin çaresi var artık yeterki neden olduğunu anlayabilelim bebek baskısından böbreklerin büyüdüğünü duymuştum

çok çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah, sıkma canını herşeyin çaresi var artık yeterki neden olduğunu anlayabilelim bebek baskısından böbreklerin büyüdüğünü duymuştum

sağol canım,sıkmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil,ister istemez moralim bozuluyor,,,Allah daha beterinden korusun,,,İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla gelirler...

geçmiş olsun canımm

kızlar arastırdım ınetrnetten lıerac dıye bı krem onerıyolar cogunlukla.. ama cok pahalı 80-90 arası fıyatı. doktora yazdırsak acaba sıgorta karsılarmı kı..

ben bulunduğum yerdeki eczaneden 65 liraya aldım lierac ı. dr en iyisi bu demişti bana, bir de clarins önermişti ama burada bulamadım. jel gibi bir krem, rahatsız etmiyor hiç ama pahalı tabi...

aysecım bu mustellayı goguslerıne suruyomuydun kı.. benımde gogsumde bısey yok aslında 75 dı suanda 85 kullanıyorum bayagı buyuduler..
canım göğüslerime sürmüyordum büyümüyorlar ya gerek yok dedim ama şimdi onlara da sürüyorum

karşılamıyor canım kozmetik sonuçta

geçmiş olsun canım sen pimpiriklendikçe dertler geliyor olacak eşin de hasta olacak sen de olacaksın bebişin dünyaya gelsin o bile hasta olacak ki bağışıklık sistemi güçlensin sonradan iyi olsun,
inşallah bir sorun yoktur, olsa bile herşey geçiyor dertlenme bebeğinin yanında olacağını bunun ne kadar güzel bişey olduğunu düşün

sağol canım,sıkmamaya çalışıyorum ama insanın elinde değil,ister istemez moralim bozuluyor,,,Allah daha beterinden korusun,,,İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla gelirler...

canim gecmis olsun haklisin canim Allah yardimcimiz olsun zorr gunlerrr basladii:bbo:

kizlar her yaniniza surun srusturun kremleri inanin nerenin catliyacagi belli olmuyorr offf Allahimm ne dertli basimiz varrr kadin olmakk off :sinifsinif:

çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine... inşallah sonuçların da iyi çıkar...
eşine de geçmiş olsun...

amannn birde erkekler çeksin sıkıntıyı nedir bu canım ya,hepsi bizde
bak yine ağlıyorum,ota .oka ağlar oldum

ben de dalini kullanıyorum 2 3 günde bir. çok memnunum.

kizlar her yaniniza surun srusturun kremleri inanin nerenin catliyacagi belli olmuyorr offf Allahimm ne dertli basimiz varrr kadin olmakk off :sinifsinif:

haklısın vallaha.

kızlar ya bebeklerinizin en hareketli olduğu zamanlar nezaman? benimki gece 1de bir başlıyor karnımı bırakın yatak bile hopluyor hareketinden. sonra sabah 11e kadar uyanmıyor. şuan da minik minik hareket ediyor. ya bu çocuk gece uyumıcakmı? rahatsız mı oluyor acaba diye gece kaçkere kalkıp evin içinde tur atıyorum. bölük pörçük uyuyorum. sabaha da geç uyanabiliyorum tabi. sizde durumlar nasıl?

elvoscan benim kızımda geceleri durmuyor,,,uykumdan uyandırıyor beni,doğunca da mı öyle olur bilmiyorum ...

yok yok ayni valla gece 3 de tekmeyi yedim sabah 6 kadar babayi ise gonderdi rahat etti uyudu simdi kipirdak yine masallahh sanirim gece uyumucak endisesi bende de var Allahim hiperaktif mi olacak cok endiseliyimohaoldumsmile

Kızlar benimki yarım saat aralıksız vuruyor tık tık tık sizinde böyle olduğu oluyormu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…