Kızlar benimki yarım saat aralıksız vuruyor tık tık tık sizinde böyle olduğu oluyormu hiç ?
gülümsecimm.......
bebişimi gördüm canım çok iyiymiş 1800 kg 43 cm olmuş....maaşallahhh.........
kızlar geceleri biz hareketsiz olduğumuz içinn onlarda uyanık enerjik olurlarmış gündüzde hareketli olduğumuzdan amniyo sıvısı beşik etkisi yaratırmış uyurlarmış sakin olurlarmışş...sonra doğunca düzene girerlermiş amaa şansa kalmışşş.....benmi kızım gece gündüz uyumuyordu 20 dk tavşan uykuları vardı.........kaydirigubbakcemile3,lk üç ayyy........
Kızlar benimki yarım saat aralıksız vuruyor tık tık tık sizinde böyle olduğu oluyormu hiç ?
sanırım o uzun süreli vuruşlar bebeği hıçkırık tutunca oluyormuş :)
canim masallahhhgozun aydin cok sevindim bende 29 haftada gittigimde 1750 kg 41 cm demisti doktor cok skurler olsun ki bebeklerimizin sagligi yerinde ben dokuluyor olsamda onemli degil..bu arada verdigi bilgiler icin sagol sonucta sen deneyimli bir annesin canim cok mersi kaydirigubbakcemile5
gülümsecimm.......
bebişimi gördüm canım çok iyiymiş 1800 kg 43 cm olmuş....maaşallahhh.........
kızlar geceleri biz hareketsiz olduğumuz içinn onlarda uyanık enerjik olurlarmış gündüzde hareketli olduğumuzdan amniyo sıvısı beşik etkisi yaratırmış uyurlarmış sakin olurlarmışş...sonra doğunca düzene girerlermiş amaa şansa kalmışşş.....benmi kızım gece gündüz uyumuyordu 20 dk tavşan uykuları vardı.........kaydirigubbakcemile3,lk üç ayyy........
canım bebişine maşallahh :)
bizde bugun hastaneye gittik , geciken şeker yüklememizi yaptırdık , şükür normal çıktı ama şeker yüklemesi için içirdikleri o sıvıdan sonra kızcem , öyle tekmeler atmaya başladı ki anlatamam size .. enerjisi tavan yaptı heralde. ben normalde pek şekerli şeyler tüketmedigimden garipsedi yafrum :)
Selna sana da çok geçmiş olsun canım , umarım sonuçlarında iyi çıkar bizi habersiz bırakma
Duam sağol canım,inşallah temiz çıkar ve inşallah bu kızımla ikimizin yaşadığı son sıkıntı olur,Allah hepimiz zamanında,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
canım bebişine maşallahh :)
bizde bugun hastaneye gittik , geciken şeker yüklememizi yaptırdık , şükür normal çıktı ama şeker yüklemesi için içirdikleri o sıvıdan sonra kızcem , öyle tekmeler atmaya başladı ki anlatamam size .. enerjisi tavan yaptı heralde. ben normalde pek şekerli şeyler tüketmedigimden garipsedi yafrum :)
Selna sana da çok geçmiş olsun canım , umarım sonuçlarında iyi çıkar bizi habersiz bırakma
gökkuşak maşallah canım bebişine kocaman olmuş...
hıçkırması iyi bir şeymiş kızlarrrr.üzülmeyinnn........
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet
yazmasam çatlardım hoşuma gitti çok kmo'nun 8 mart mesajında yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?