ritmik sürekli daha ince bir kıpırtı olmuyor bende o yüzden dedim ama belik küçük küçük hıçkırıyordur ben anlamıyorumduramniyo sıvısını yutuyorlar ancak daha tam beceremediklerinden hava yutuyorlarmışşş....yutma refleksine alıştırma yapıyorlar yani belki sen dikkat etmemişsindir kuşum............
ya daaaa ayse cim seninki bu yutma refleksi işini çok taann çözmüştürrrr.........malum senin amniyo sıvısı kesin çikolata tadında bir şeyyy.........
ritmik sürekli daha ince bir kıpırtı olmuyor bende o yüzden dedim ama belik küçük küçük hıçkırıyordur ben anlamıyorumdur
bu da büyük bir ihtimal tabi, löpür löpür yutuyordur
ritmik sürekli daha ince bir kıpırtı olmuyor bende o yüzden dedim ama belik küçük küçük hıçkırıyordur ben anlamıyorumdur
bu da büyük bir ihtimal tabi, löpür löpür yutuyordur
ya ben sizi iyice bir parçam haline getirdim burda olmayınca kendimi yalnız hissediyorum hep burda konuşym istiyorum, burda insanlara derdimi anlatamıyorum gibi oluyor yap diyorsun yapmıyor bişeyi canı sıkılıyor insanın o zaman
ya ben sizi iyice bir parçam haline getirdim burda olmayınca kendimi yalnız hissediyorum hep burda konuşym istiyorum, burda insanlara derdimi anlatamıyorum gibi oluyor yap diyorsun yapmıyor bişeyi canı sıkılıyor insanın o zaman
yehhuuuuuu...........şeker sonucumm normal çıkmış anca görüştüm doktorumlaaa................. 120 ymişşş.............
yehhuuuuuu...........şeker sonucumm normal çıkmış anca görüştüm doktorumlaaa................. 120 ymişşş.............
hadi gözün aydın, iyi çıkmış sonucun... diyet yokkkk :)))
slm kızlar uzun zamandır giremedim.rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.bebişlerini görenlerinde gözü aydın.bende artık izne ayrıldım 32+2 günlük oldum .en erken doğuracaklardan biride benim herhalde
hoşgeldinslm kızlar uzun zamandır giremedim.rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.bebişlerini görenlerinde gözü aydın.bende artık izne ayrıldım 32+2 günlük oldum .en erken doğuracaklardan biride benim herhalde
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet
yazmasam çatlardım hoşuma gitti çok kmo'nun 8 mart mesajında yazmışlar
ben dinlenirken oğlum arada bir burdayım diyor ama dediğim gib öyle ritmik değil gerçi ben de hıçkırık tuttuğunda ritmik hıçkırmam belki annesine çekmiştirbence siz dikkat etmemiş olabilirsinizzz.........böyle 5 dk falan minik tık tık tık diye ritmik vuruşlarr genelde dinlenirken hissediliyorrrr...............
tam haftasında dedi doktor ne ileri ne geri eşimiz suyumuz herşeyimiz iyiymiş, 1350 olmuşuz ben de 71 kafamçokkarıştıhaklısın vallahi;
bu arada kontrolün nasıl geçti,geçen hafta?ben 3 gündür Hizmet hastanesine gidiyorum,
bütün odalar dolu doğum katında,aklıma geldi ya biz doğum yaparkende hepsi dolu olursa?her halde ayarlarlar diye düşünüyorum...
çıkma yalnız kalmıyım diye geldim dersin bizi görürsünben de çok alıştım buraya, girmeyince ciddi ciddi hepinizi merak ediyorum... sanırım sevinç ve sıkıntılarımızın benzer olması bağlıyor hepimizi birbirine... benim kendi evimde internet yok, ama annemler çok yakın oradan internete giriyorum akşamları ve haftasonları, izine ayrılınca annemden çıkmam artık :))
hayırlı olsun :icecream:yehhuuuuuu...........şeker sonucumm normal çıkmış anca görüştüm doktorumlaaa................. 120 ymişşş.............
hoşgeldinslm kızlar uzun zamandır giremedim.rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.bebişlerini görenlerinde gözü aydın.bende artık izne ayrıldım 32+2 günlük oldum .en erken doğuracaklardan biride benim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?