2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya daaaa ayse cim seninki bu yutma refleksi işini çok taann çözmüştürrrr.........malum senin amniyo sıvısı kesin çikolata tadında bir şeyyy.........

amniyo sıvısını yutuyorlar ancak daha tam beceremediklerinden hava yutuyorlarmışşş....yutma refleksine alıştırma yapıyorlar yani belki sen dikkat etmemişsindir kuşum............
ritmik sürekli daha ince bir kıpırtı olmuyor bende o yüzden dedim ama belik küçük küçük hıçkırıyordur ben anlamıyorumdur

ya daaaa ayse cim seninki bu yutma refleksi işini çok taann çözmüştürrrr.........malum senin amniyo sıvısı kesin çikolata tadında bir şeyyy.........

bu da büyük bir ihtimal tabi, löpür löpür yutuyordur

ya ben sizi iyice bir parçam haline getirdim burda olmayınca kendimi yalnız hissediyorum hep burda konuşym istiyorum, burda insanlara derdimi anlatamıyorum gibi oluyor yap diyorsun yapmıyor bişeyi canı sıkılıyor insanın o zaman

ritmik sürekli daha ince bir kıpırtı olmuyor bende o yüzden dedim ama belik küçük küçük hıçkırıyordur ben anlamıyorumdur

bu da büyük bir ihtimal tabi, löpür löpür yutuyordur

aslında ben de hıçkırığını çok farketmiyorum, benimki belki tekme ve hıçkırığı aynı anda yapıyordur :))

bence siz dikkat etmemiş olabilirsinizzz.........böyle 5 dk falan minik tık tık tık diye ritmik vuruşlarr genelde dinlenirken hissediliyorrrr...............

haklısın vallahi;
bu arada kontrolün nasıl geçti,geçen hafta?ben 3 gündür Hizmet hastanesine gidiyorum,
bütün odalar dolu doğum katında,aklıma geldi ya biz doğum yaparkende hepsi dolu olursa?her halde ayarlarlar diye düşünüyorum...

ben de çok alıştım buraya, girmeyince ciddi ciddi hepinizi merak ediyorum... sanırım sevinç ve sıkıntılarımızın benzer olması bağlıyor hepimizi birbirine... benim kendi evimde internet yok, ama annemler çok yakın oradan internete giriyorum akşamları ve haftasonları, izine ayrılınca annemden çıkmam artık :))

yehhuuuuuu...........şeker sonucumm normal çıkmış anca görüştüm doktorumlaaa................. 120 ymişşş.............

slm kızlar uzun zamandır giremedim.rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.bebişlerini görenlerinde gözü aydın.bende artık izne ayrıldım 32+2 günlük oldum .en erken doğuracaklardan biride benim herhalde

gözün aydın ve darısı başımıza :) ben de haftaya cumadan itibaren ayrılıyorum izne inşallah...

bu siire bayiliyorumm eline saglik canim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bence siz dikkat etmemiş olabilirsinizzz.........böyle 5 dk falan minik tık tık tık diye ritmik vuruşlarr genelde dinlenirken hissediliyorrrr...............
ben dinlenirken oğlum arada bir burdayım diyor ama dediğim gib öyle ritmik değil gerçi ben de hıçkırık tuttuğunda ritmik hıçkırmam belki annesine çekmiştir

tam haftasında dedi doktor ne ileri ne geri eşimiz suyumuz herşeyimiz iyiymiş, 1350 olmuşuz ben de 71 kafamçokkarıştı
öyle bir durum olduğunda kendi hastaları için diğer odalarda da olsa doğuma alyolarmış dışardan gelenlere odamız yok diyolarmış diye duydum ama ben hala gidip de göremedim bi yerkaydirigubbakcemile

çıkma yalnız kalmıyım diye geldim dersin bizi görürsün
yehhuuuuuu...........şeker sonucumm normal çıkmış anca görüştüm doktorumlaaa................. 120 ymişşş.............
hayırlı olsun :icecream:
hoşgeldin

Arkadaşlar bebişlerin odasına nerden nasıl bi halı almak lazım ben almak ıstıyorum da var mı aranızda alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…