hergün bu saatlerde görünmez oluyoruz :)) yine gitmiş isimler...
olumunekankayizsmilebu siire bayiliyorumm eline saglik canim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben o odaya daha önce serdiğim halıyı değiştirmedim açık renk geometrik desenli mümkünse çok uzun tüylü olmayan bişeyler alArkadaşlar bebişlerin odasına nerden nasıl bi halı almak lazım ben almak ıstıyorum da var mı aranızda alan
tam internet saati ya yoğunluktan server'a yükleme olmasın diye böyle yapyolarmışhergün bu saatlerde görünmez oluyoruz :)) yine gitmiş isimler...
Arkadaşlar bebişlerin odasına nerden nasıl bi halı almak lazım ben almak ıstıyorum da var mı aranızda alan
ben de kaçyorm birazdan öpyorum hepinizi
sanırım kaymaz tabanlı ve antibakteriyel olan halılar daha sağlıklı olur bebiş için, ben ikeadan aldım bir tane ama boyut küçüktü, o yüzden bir de hepsiburadada apex halılar indirimde bir tane de ondan aldım... ikisi de bahsettiğim özelliklerde...
gözün aydın ve darısı başımıza :) ben de haftaya cumadan itibaren ayrılıyorum izne inşallah...
hoşgeldin
benim iştahhh hiiçç kapanmıyor selnaaaa.........
kızlar iştahınız ne durumda bu aralar?benimki yine kapandı,sadece bebiş için yiyorum...
ya uyuduğum saatler dışında sürekli yiyorum ya nasıl kapanır bu işhat bizede söyle ne olur valla imrendim ben de eskiden yaşamak için yiyen bir insandım ya böyle giderse vahim durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?