2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu siire bayiliyorumm eline saglik canim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

Arkadaşlar bebişlerin odasına nerden nasıl bi halı almak lazım ben almak ıstıyorum da var mı aranızda alan
ben o odaya daha önce serdiğim halıyı değiştirmedim açık renk geometrik desenli mümkünse çok uzun tüylü olmayan bişeyler al

hergün bu saatlerde görünmez oluyoruz :)) yine gitmiş isimler...
tam internet saati ya yoğunluktan server'a yükleme olmasın diye böyle yapyolarmış

Arkadaşlar bebişlerin odasına nerden nasıl bi halı almak lazım ben almak ıstıyorum da var mı aranızda alan

sanırım kaymaz tabanlı ve antibakteriyel olan halılar daha sağlıklı olur bebiş için, ben ikeadan aldım bir tane ama boyut küçüktü, o yüzden bir de hepsiburadada apex halılar indirimde bir tane de ondan aldım... ikisi de bahsettiğim özelliklerde...

Pekı canım bu aldıgın halılar cızgı fılm karakterlı mı ben oyle bıseyler ıstıyorum

kızlar iştahınız ne durumda bu aralar?benimki yine kapandı,sadece bebiş için yiyorum...

kızlar verdiim linkte eğitici oyuncaklar varrr..ilerde böyle ahşap eğitici oyuncaklar seçin bebişlerimizee...........

bu arada halı olarak tikenin çocuklar için anti bakteriyel ve alerjik halıları var desenleride mükemmell.......ilk kızımdaa aldım çok memnnunum tozu içine almıyor kir tutmuyor mükemmel bir şeyy.......

kızlar iştahınız ne durumda bu aralar?benimki yine kapandı,sadece bebiş için yiyorum...

ya uyuduğum saatler dışında sürekli yiyorum ya nasıl kapanır bu işhat bizede söyle ne olur valla imrendim ben de eskiden yaşamak için yiyen bir insandım ya böyle giderse vahim durumdayım

ya uyuduğum saatler dışında sürekli yiyorum ya nasıl kapanır bu işhat bizede söyle ne olur valla imrendim ben de eskiden yaşamak için yiyen bir insandım ya böyle giderse vahim durumdayım

sanırım 3 lt. su içiyorum onun etkisi var;
midem suyla doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…