Pekı canım bu aldıgın halılar cızgı fılm karakterlı mı ben oyle bıseyler ıstıyorum
kızlar iştahınız ne durumda bu aralar?benimki yine kapandı,sadece bebiş için yiyorum...
benim de iştahım pek iyi değil son günlerde, sırf fayda olsun diye zorlayıp yiyorum... canım bi şeyler istiyor ama bulamıyorum ne istediğimi :))
benim de iştahım pek iyi değil son günlerde, sırf fayda olsun diye zorlayıp yiyorum... canım bi şeyler istiyor ama bulamıyorum ne istediğimi :))
bende öyleyim işte,canım birşeyler istiyor ama ne istedğini bilmiyorum
kızlar ben tike halı her yerde vardır diye düşünmüştüm ama merkezleri bursaymış yaaa......ama burada çok iyi bir markaaa..on line satışları yok galiba ama kalite olarak cidden çok iyi biraz tuzlu gibi oluyor ama değiyorr..........
ben manyak gibi yiyorum( 68 kg oldum..hafta sonuna kadar 70 olurum heralde..
bu da zor bir durum aslında, insan her türlü gıdayı yemek istiyor bebişe yarasın diye... ben de çok su ve süt içiyorum belki iştahımızı o kapatıyordur... 2-3 lt su 1 lt kadar da süt içiyorum
hergun mu 1 lt süt içiyosun ipeknil? ana ben bitmişim o zaman haberim yok..( ne süt ne su.. (
bende light süt içiyorum,sütün yağının faydası yokmuş zaten,ben normaldede sütü yogurdu ligt alırdımevet canım, her gün yaklaşık 1 litre süt içiyorum en azından 3-4 bardak içiyorum. eskiden sevmezdim ama şimdi canım istiyor alıştım... çok kilo yapmasın diye de %50 yağlılar var ya ondan içiyorum. suyu da mutlaka en az 2 lt içmek gerekiyormuş...
bende light süt içiyorum,sütün yağının faydası yokmuş zaten,ben normaldede sütü yogurdu ligt alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?