2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ben su içemiyorum ondan olabilir
Gökkuşak bu arada hiç duymamıştım ama halılar çok güzel görünüyor

Pekı canım bu aldıgın halılar cızgı fılm karakterlı mı ben oyle bıseyler ıstıyorum

çizgi film karakterli değil ama bebek halısı. aslında disneyin çookkk cici halıları vardı internette istediğin gibi çizgi film karakterli onlara bir bak istersen ama biraz pahalıydı onlar...

kızlar iştahınız ne durumda bu aralar?benimki yine kapandı,sadece bebiş için yiyorum...

benim de iştahım pek iyi değil son günlerde, sırf fayda olsun diye zorlayıp yiyorum... canım bi şeyler istiyor ama bulamıyorum ne istediğimi :))

kızlar ben tike halı her yerde vardır diye düşünmüştüm ama merkezleri bursaymış yaaa......ama burada çok iyi bir markaaa..on line satışları yok galiba ama kalite olarak cidden çok iyi biraz tuzlu gibi oluyor ama değiyorr..........

bende öyleyim işte,canım birşeyler istiyor ama ne istedğini bilmiyorum

bu da zor bir durum aslında, insan her türlü gıdayı yemek istiyor bebişe yarasın diye... ben de çok su ve süt içiyorum belki iştahımızı o kapatıyordur... 2-3 lt su 1 lt kadar da süt içiyorum

a bu arada şafak 58, eşimin memleketi hep şey der "rüzgarın sert, erkeğin mert olduğu şehir" :))))

baktım da çok ciciymiş gerçekten halıları :)

ben manyak gibi yiyorum ( 68 kg oldum..hafta sonuna kadar 70 olurum heralde..

yine iyi sen yiyip kilo alıyorsun, ben çok fazla yemeden :))

bu da zor bir durum aslında, insan her türlü gıdayı yemek istiyor bebişe yarasın diye... ben de çok su ve süt içiyorum belki iştahımızı o kapatıyordur... 2-3 lt su 1 lt kadar da süt içiyorum

hergun mu 1 lt süt içiyosun ipeknil? ana ben bitmişim o zaman haberim yok..( ne süt ne su..(

hergun mu 1 lt süt içiyosun ipeknil? ana ben bitmişim o zaman haberim yok..( ne süt ne su..(

evet canım, her gün yaklaşık 1 litre süt içiyorum en azından 3-4 bardak içiyorum. eskiden sevmezdim ama şimdi canım istiyor alıştım... çok kilo yapmasın diye de %50 yağlılar var ya ondan içiyorum. suyu da mutlaka en az 2 lt içmek gerekiyormuş...

bende light süt içiyorum,sütün yağının faydası yokmuş zaten,ben normaldede sütü yogurdu ligt alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…