geçmiş olsun canım moralini yüksek tut, tansiyon sinirsel de çıkar sen iyi düşünürsen iyi olur
canım ana da geçmiş olsun dinlen bol bol ağlayıp bebeği de üzme meraklanıp anneme ne olmuş die erkenden gelmesin bebecik
bu arada herkese günaydııınnnnnn
dün çikolata fabrikası gezdim el yapımı çikolatalar faln
gezdirip gösterdiler müthiş çikolataları hiç birini yedirmedilerlmaz: akşam eve giderken çikolata yüklkemesi yaptım ben de kendime
bir de değişik bir kalsiyum kaynağı olsun diye dondurma
bol bol yiyin tatlı yiyeceğiniz zaman dondurma en çok onda var kalsiyum sütlü tatlılıardan da
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
öncelikle nilaycım geçmiş olsun sıkma canını erkenden farketmiş olman önemli canım.
meycimek sen kaç haftalıksın tahmimen 31 haftanın üzerindesin moralini bozma bol bol dinlen erken doğumda olabilir bu hepimiz için geçerli tatlım
hepinize tşk ederim arkadaşlar
çok sağolun
bende light süt içiyorum,sütün yağının faydası yokmuş zaten,ben normaldede sütü yogurdu ligt alırdım
ben hamileliğimin başından beridir lıgt içiyom çünkü onda olan vitaminler tam yağlı olandan daha fazlaymış drumada sormuştum oda onaylamıştı onun için lıgt içmek daha ii
tavsiye ederim yani
ben bugün evde yokum..gelemiycem buraya..
hepinize sağlıklı ağrısız krampsız bir gün diliyorum kızlar..opuyorumnanaktan
günaydın kızlar yaşasın cumaaaa
geçmişi okudum ya 1 lt süt inanılmaz geldi valla helal ne diyim ben beyaz peynir ve yoğurtla idare ediyorum su ve süt ile hiç aram yok
çok güzel şimdilik bunlar için erken ama sen bebeklerimiz 1 yaşını doldurunca bunu bize yine hatıtlat canım ben bayılıyorum böyle oyuncaklara yalnız kolaylarından başlamak lazım denge oyuncakları beni zorlarmış gibi geldikaydirigubbakcemile2
ben de su içmeye çalışıyorum ama iştahıma negatif bir etki yapmıyor midemi bulandıracak kadar içmezsemsanırım 3 lt. su içiyorum onun etkisi var;
midem suyla doluyor
hem de kalsiyum %si fazla oluyor bir bardak light sütte aldığın kalsiyum yağlınınkinden fazla işine daha çok yarıyor yanibenim pek light alışkanlığım yoktu baktım 10 kiloyu buldum lighta geçtim :)) dediğin gibi yağının da faydası yokmuş...
biz de seni öpüyoruz şekerim moralinin böyle yüksek olması güzel iyi bak kendineben bugün evde yokum..gelemiycem buraya..
hepinize sağlıklı ağrısız krampsız bir gün diliyorum kızlar..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?