2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse var mı yok mu bilemiyorum isimler görünmüyor yine..
iki gündür yoktum annemde kaldım..biraz dinlendim orda çok şükür..
sizden de uzak kaldım..umarım hepiniz iyisinizdir..

selaaaaaaammmmmmmmm iyi akşamlar herkesee.. canım sıkılıyo yaf kociş de gelmedi hala..

kimse de yokkk... poffffff arada geliyolar bana zaten patlıcak gibiyim..

nilaycım canım şimdi öğrendim rahatsızlığını çok geçmiş olsun canım..
dün geçmişi okuyamamıştım...
erken farketmeniz iyi olmuş gerçekten...

ben bugün evde yokum..gelemiycem buraya..
hepinize sağlıklı ağrısız krampsız bir gün diliyorum kızlar..opuyorumnanaktan

geçmişi okudum ya 1 lt süt inanılmaz geldi valla helal ne diyim ben beyaz peynir ve yoğurtla idare ediyorum su ve süt ile hiç aram yok

geçmişi okudum ya 1 lt süt inanılmaz geldi valla helal ne diyim ben beyaz peynir ve yoğurtla idare ediyorum su ve süt ile hiç aram yok

ben de tüm peynir çeşitlerini çok severim ama yoğurtla pek aram yok ama ayran da içiyorum günaşırı falan. aynı zamanda zararlı şeyler de içiyorum, türk kahvesi ve kola gibi... bırakamadım kahveyi ( gerçi günde 300-400 mg kafeinin bebeğe zararı yokmuş Allahtan... süte de hamileliğimde alıştım, çok sevdiğim bir şey değildi...

çok güzel şimdilik bunlar için erken ama sen bebeklerimiz 1 yaşını doldurunca bunu bize yine hatıtlat canım ben bayılıyorum böyle oyuncaklara yalnız kolaylarından başlamak lazım denge oyuncakları beni zorlarmış gibi geldikaydirigubbakcemile2

sanırım 3 lt. su içiyorum onun etkisi var;
midem suyla doluyor
ben de su içmeye çalışıyorum ama iştahıma negatif bir etki yapmıyor midemi bulandıracak kadar içmezsem

benim pek light alışkanlığım yoktu baktım 10 kiloyu buldum lighta geçtim :)) dediğin gibi yağının da faydası yokmuş...
hem de kalsiyum %si fazla oluyor bir bardak light sütte aldığın kalsiyum yağlınınkinden fazla işine daha çok yarıyor yani

ben bugün evde yokum..gelemiycem buraya..
hepinize sağlıklı ağrısız krampsız bir gün diliyorum kızlar..opuyorumnanaktan
biz de seni öpüyoruz şekerim moralinin böyle yüksek olması güzel iyi bak kendine

veeeeee
herkese günaydınnnnn
uzun bir aradan sonra güneşli bir güne uyanmak çok keyifli oldu
sonra kötü bişey oldu
anlatıcam ama
kınamayın beni ne yapacağımı da bilemedim
sabah gelirken bütün korna çalmlarıma rağmen otoyola çıkmış bir köpeğe çarptım, kaçmayacağını anlayınca rlimden geldiğince yavaşladım ama çarptım o hızda sol şeritte olunca durup arabadan da inemedim çünkü araçların hızlı geldiği bi yer bi araba da bana çarpar diye ama ne biliym kendimi çok kötü hissettim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…