2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Sinem, benim de en korktuğum şeylerden biri kedi köpeğe çarpmaktır ama karşına çıkınca yapacak bi şey kalmaz tabi... geçmiş olsun...

veeeeee
herkese günaydınnnnn
uzun bir aradan sonra güneşli bir güne uyanmak çok keyifli oldu
sonra kötü bişey oldu
anlatıcam ama
kınamayın beni ne yapacağımı da bilemedim
sabah gelirken bütün korna çalmlarıma rağmen otoyola çıkmış bir köpeğe çarptım, kaçmayacağını anlayınca rlimden geldiğince yavaşladım ama çarptım o hızda sol şeritte olunca durup arabadan da inemedim çünkü araçların hızlı geldiği bi yer bi araba da bana çarpar diye ama ne biliym kendimi çok kötü hissettim:uhm:[/QUOTE]

sen elinden geleni yapmışın vicdan azabı çekme bence sonuçta otoyolda çarpmamak için dursan belki çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi. Her şerde bir hayır vardır tatlım. Geçmiş olsun

bu bilgisayar beni deli edecek, çoklu alıntı yapamıyorum çoğu zaman...

hepinize günaydın kızlar...

kızlar benim karnım aşağı inmeye başladı önce tam midemin altındaydı bebek yavaş yavaş doğum pozisyonunu alıyor

Çok kötü oldum.10 yaşında bi köpüşüm var benim de.Dayanamıyorum hiç böyle şeylere.Keşke gördüğünde yavaşlasaydın.

günaydın mayıs anneleri...
benim 6 haziran aslında sata göre ama mayıs sonu olur demiştim..şimdi dr 2 hafta falan öndesin dedi...mayıs ortası olur bebeğin dedi...
sizinlede paylaşımlarda bulunmak için tekrar sayfanıza geldim..kabul ederseniz tabi..
herkese allahım kolay ve hayırlı doğum nasip etsin

aysesinemk canım elinden geleni yapmışsın akan bir yolda durman evet zor olurdu..
benimde 6aylık bir köpeğim var ....

hoşgeldin canım, hayırlı olsun
bizlerde mayıs annesiyiz ama bir çoğumuz nisan annesi olucaz

Günaydın Sinem, benim de en korktuğum şeylerden biri kedi köpeğe çarpmaktır ama karşına çıkınca yapacak bi şey kalmaz tabi... geçmiş olsun...

sen elinden geleni yapmışın vicdan azabı çekme bence sonuçta otoyolda çarpmamak için dursan belki çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi. Her şerde bir hayır vardır tatlım. Geçmiş olsun
sağolun kızlar ya içimi rahatlatın biraz inip bakmadım ya ne biliyim yayaya çarpıp kaçanlar gibi hissettim kendimi
polisi arycaktım kendimi ihbar için
eşimi aradım suç değil bu diye dalga geçti benle
orda sürekli insanlar da oluyor ve ben her sabah hayret ediyorum o insanlara yani yolu 1 saat kısaltsa bile öyle bi yerde canlarını tehlikeye atarak yürümeleri o kadar manasız ki vızıvr vızır arabalar geçerken yolda yürüyor olmaları ki in cin top oynuyor arabaların dışında yani çarpmasa da biri adam kaçırsa ordan kimsenin ruhu duymaz, o bariyerlerin üstünden atlıyorlar falan yola bakmadan çıksa biri dediğim gibi sürekli araçların hızlı geldikleri bir yer Allah korusun ne biliyim artık çok dikkatli oluyorum yolda diyordum, ben eskiden emniyet kemeri faln takmazdım şimdi köşeyi dönecek olsam kemeri bağlamadan kontağı çevirmiyorum ama sadece kendi güvenliğimiz değil herkesi düşünmek lazım, bu köpekti anlamadı ama ne biliyim akli dengesi yerinde olmayan bi adam da olabilirdi o da anlamazdı korna çaldığımda ona da çarpacaktım da ben elimde geleni yaptım diycektim dedim offffff,Allah daha büyük dert vermesin düşündüklerimizi başımıza getirmesin ama yine de insanın böyle şeylerden ders alması lazım

hoşgeldin,
amin inşallah Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

kızlar benim karnım aşağı inmeye başladı önce tam midemin altındaydı bebek yavaş yavaş doğum pozisyonunu alıyor
ne güzel hızlı hızlı almasın yavaş olsun da
hoş geldin canım

aysesinemk canım elinden geleni yapmışsın akan bir yolda durman evet zor olurdu..
benimde 6aylık bir köpeğim var ....
köpeğini de Allah bağışlasın canım,ben de çok severim köpekleri

Çok kötü oldum.10 yaşında bi köpüşüm var benim de.Dayanamıyorum hiç böyle şeylere.Keşke gördüğünde yavaşlasaydın.
elimden geleni yaptım canım, aklı başında kimse böyle bişeye sebep olmak istemez

bununla geçmiş olsun canım. ben kedilere ve köpeklere aşırı düşkünüm hiç dayanamam böyle şeylere ama milas-bodrum karayolunda küçük bir köyde yaşıyorum ben, yazın hemen hemen her gün araba çarpan kedi ve köpecikler oluyor burada, kimi yaşıyor kimi ölüyor ne yazık ki hatta dün behlül diye çok şeker bir kedimiz vardı bahçede baktıklarımızdan, ona da araba çarpmış çookk üzüldümmm.... ama olacaksa oluyor işte... geçen yaz bodruma giderken eşim köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, köpecik kurtuldu ama biz az kalsın arkadan gelen arabaya çarpacaktık, çok üzücü ama oluyor ne yazık kii... çenem düştü sanırım....

sana da günaydın, fotondaki bebek çok şeker, Allah hepimize böyle bebişler nasip etsin inşallah... seninle günümüz aynıymış, şimdi farkettim :)

Saol canım ben de cok sevıyorum bu bebısı ınsallah bızımkılerde saglıklı sıhhatlı boyle tatlı olurlar oyle olmasalar bıle bız oyle gorcez kuzguna yavrusu anka gorunur mısalı en tatlı bızımkı dıycez ınsallah.,
Aslında benım senden 1 gun once ama sabahları bu tıcker gerıden gıdıyo sonra duzelıyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…