2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIINNN KIZLARRR!!!!!

ayşecim üzülme sonuçta elinden gelenmni yapmışsındır ama sanırım bundan sonra pek araç kullanmamak lazım reflekslerimiz yavaşlıyorr.....ben pek kullanmıyorum artıkkk.....şehir içine girmiyorum en azındann.....

evet canım, sağ salim hayırlı ile gelsinler de nasılsa biz onları dünyanın en tatlı bebekleri olarak göreceğiz :))

arkadaşlar vallahi benim göbiş de hafiften inmeye başladı aşağıya doğru sankiiiii çok erken ama yaaa doktorumda ilk gördü şöyle bir elledi göğüs altıma ama hiç bir şey demedi gününü beklemez dedi sonra çıkarken 17 mayıs sata göre ama 5-7 mayıs gelir dedi kesinde öyle olacakkk

günaydın kızlar.

ayse sinem geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın.

kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben

günaydın kızlar.

kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben

günaydın geçmiş olsun canımmm....... izin alsannnn........

odasını almışsın galiba fotoda doğrumu gördüm canım

yeni gelen arkadaşlar hepinize günaydınnn.

benimde sata göre 14 mayıs ama beni sezeryan olduğu için nisan sonu alıcaklar sanırım. bebeğimin gelişimi iyi olursa problem değil kendimi nisan sonuna hazırlıyorum

ne demek çenem düştü, anlatıcaksın ki beni biraz rahatlat, çok teşekkür ederim ben

günaydın geçmiş olsun canımmm....... izin alsannnn........

odasını almışsın galiba fotoda doğrumu gördüm canım

çok saol canım birazcık daha dayanmaya bakıcam olmazsa istiycem izin.

evet canım bebişimin beşiği minik denizcim olucak :))) beğendin mi?

çok güzel canım sade ve şık görünüyor güle güle kullanınnn.........denizcin rahat uykulara dalsın onun içindeee

canım oğlunun beşiği çok güzel gözüküyor..netten mi aldın ?yada nette resmi var mı??

bel fıtığı olupda dr unun normal doğum olur dediği kimse yok mu?dr mu tercih yaptırıyor seçenek sunmuyormu?

günaydın kızlar.

çok geçmiş olsun, keşke izin alıp eve gitsen dinlensen... kendini bu kadar kötü hissederken işte olmak çok zor gelir sana...

gökkuşak canım hatırlamıyorum daha önce sordummu senin gittiğin hastanede doğum fiyatları nasıl?

ben bu arada medicalde dr.ahmet yılmaza başladım ondan herhangi bir haberin varmı nasıldır ? geçen hafta gittiğimde iyi ilgilendi ama böyle doğuma az kalmışken doktorun değişmeside canımı sıkıyor.

canım oğlunun beşiği çok güzel gözüküyor..netten mi aldın ?yada nette resmi var mı??

çok teşekkür ederim canım bizimde içimize çok sindi.. mağzadan aldım.nette resmi varmıdır bilmiyorum ki...ama uyku seti bebettonun onun belki vardır nette resmi.

Son düzenleme:

canım benimkinde 1250 normal 1500 sezeryan sanırım ama sen yinede bir sor derim benn....

ahmet yılmazı da duydum çok iyiymiş ilgiliymiş medicalin en iyi doktoru oymuş canımmm......medical doğum fiyatlarındada kampanya yapmış normal 250 sezeryan 500 müş memnun kalacağını düşünüyoruumm canımmmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…