Saol canım ben de cok sevıyorum bu bebısı ınsallah bızımkılerde saglıklı sıhhatlı boyle tatlı olurlar oyle olmasalar bıle bız oyle gorcez kuzguna yavrusu anka gorunur mısalı en tatlı bızımkı dıycez ınsallah.,
Aslında benım senden 1 gun once ama sabahları bu tıcker gerıden gıdıyo sonra duzelıyo anlamadım
günaydın kızlar.
ayse sinem geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın.
kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben
ne demek çenem düştü, anlatıcaksın ki beni biraz rahatlat, çok teşekkür ederim benbununla geçmiş olsun canım. ben kedilere ve köpeklere aşırı düşkünüm hiç dayanamam böyle şeylere ama milas-bodrum karayolunda küçük bir köyde yaşıyorum ben, yazın hemen hemen her gün araba çarpan kedi ve köpecikler oluyor burada, kimi yaşıyor kimi ölüyor ne yazık ki hatta dün behlül diye çok şeker bir kedimiz vardı bahçede baktıklarımızdan, ona da araba çarpmış çookk üzüldümmm.... ama olacaksa oluyor işte... geçen yaz bodruma giderken eşim köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, köpecik kurtuldu ama biz az kalsın arkadan gelen arabaya çarpacaktık, çok üzücü ama oluyor ne yazık kii... çenem düştü sanırım....
günaydın geçmiş olsun canımmm....... izin alsannnn........
odasını almışsın galiba fotoda doğrumu gördüm canım
yeni gelen arkadaşlar hepinize günaydınnn.
Benimde sata göre 14 mayıs ama beni sezeryan olduğu için nisan sonu alıcaklar sanırım. Bebeğimin gelişimi iyi olursa problem değil kendimi nisan sonuna hazırlıyorum
çok saol canım birazcık daha dayanmaya bakıcam olmazsa istiycem izin.
evet canım bebişimin beşiği minik denizcim olucak :))) beğendin mi?
çok güzel canım sade ve şık görünüyor güle güle kullanınnn.........denizcin rahat uykulara dalsın onun içindeee
günaydın kızlar.
ayse sinem geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın.
kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben
canım oğlunun beşiği çok güzel gözüküyor..netten mi aldın ?yada nette resmi var mı??
gökkuşak canım hatırlamıyorum daha önce sordummu senin gittiğin hastanede doğum fiyatları nasıl?
ben bu arada medicalde dr.ahmet yılmaza başladım ondan herhangi bir haberin varmı nasıldır ? geçen hafta gittiğimde iyi ilgilendi ama böyle doğuma az kalmışken doktorun değişmeside canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?