2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok geçmiş olsun, keşke izin alıp eve gitsen dinlensen... kendini bu kadar kötü hissederken işte olmak çok zor gelir sana...

çok saol canım evet çok kötü ama sizinle konuşmak burda olmak sanki daha iyi hissetirdi .

çok güzelmiş canım, güzel günlerde güle güle kullansın minik denizcin inşallah...

inşallah canım.çok teşekkür ederim.

ne demek çenem düştü, anlatıcaksın ki beni biraz rahatlat, çok teşekkür ederim ben

rica ederim canım, gerçekten üzücü ama elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allaha kalıyor... zaten ben de olsam durup bakamazdım, bahsettiğim gibi burada yolda araba çarpan kedi ya da köpek görünce annemi veya eşimi yolarım yaşıyor mu ya da alıp gömelim mi diye, hiç dayanamam öyle yolun kenarına almaya falan, telaştan üzüntüden bir araba da bana çarpar vallahi Allah korusun...

saol canım.evet bende tavsiye üzerine gittim iyide ilgilendi bakalım haftaya c.tesi tekrar gel dedi.evet kampanyada cazip geldi hastanede güzel.

SıNEM geçmiş olsun allah beterinden korusun hamile hamile sana bir şey olabilirdi kendini suçlu hissetme ama köpek çok tehlikeli kemikleri çok güçlü olduğu için arabaları savurabiliyo büyük bir kaza atlatmışsın bu kedi köpekler için belediyeler güzel çalışmalar yapsa onlar da canlarından olmasa daha iyi olacak, hayvan sevgisi elbette hepimizde var ama sabahları bizim caddede öyle çoklar ve öyle çok pislik oluyorki hamile halimle öğüre öğüre yürümekten mahvoluyorum

günaydın güzel anneler nasılsınız kaç gündür fazla giremedim ama takip etmeye çalıştım ayşesinem çok geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın üzülme kızlar benimde göbeğim hep aşağıda düşecekmiş gibi son zamanda iyice indi birde bişey sorucam bir haftadır karnımın sağ ve sol tarafı felaket kaşınıyo göğsümün altından karnımın altında kadar beyaz çizik çizik sonradan kızarıyor ama çok felaket kaşıntı var batıyor sanki öle olan varmı ne rahatlatır acaba sürekli yağ sürüyürum ama fayda etmiyo kaşıntıya bilgisi olan varsa sevinirim

günaydın hanımlar güzel bir güne merhaba ayse sinem ve eceyas geçmiş olsun ikinizede benim uyku setimde bebettodan sanırım aynısı taşıtlar serisinden güle güle kullan eceyas yarın izinli olucam bende kendime eksiklermi alıcam birde bebeğime şekerlerini doğubanktan bebeğin ateş olcerinide alayım diyorum braun un kisini tavsiye etmiştiniz dimi daha önce.

herkes erken doğuma hazırlamış kendini ama normal doğum yapacak olan annişler hiç belli olmaz gününüz geçer hala beklersiniz sezeryan da bir hafta erken alıyor doktor tabi ama benim arkadaşım doğum iznine ayrıldı 40 hafta doldu olmadı ek 10 günü aldı yine olmadı ikinci 10 günde artık doktor suni sancı vermeliyiz dedi öyle geldi ve bu arkadaşımın sürekli pembe akıntısı ve nts de hafif sancısı görünüyordu nasip kısmet yani

günaydın kızlar.

ayse sinem geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın.

kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben
sağol canım, izin alsan hiç değilse öğleden sonra beni işlerimi halettim pek iyi değilimi diyip çıksan

ya benim tam gününde dedi ya sanki hiç öyle erkenden gelmiycekmiş gibi zaten satım da mayısın sonu herkes doğurcak ben bekliyip durcam gibi gelyo

canım çatlama kaşıntısı olabilir umarım değildir, öyle tatlı tatlı kaşınır şeritler halinde sonra kızarır ve bir süre sonra çatlar, banyo rahatlatıyorsa sürdüğün yağlar da kaşıntı yapabiliyor bazan yani iki günde bir duş almak gerekiyor eğer çok krem ve yağ kullanıyorsan

alacağın ciciler şimdiden hayırlı olsun... braunu tavsiye eden arkadaşlar olmuştu, ben de chicconun ultra-rapid diye bir modeli var, onu aldım denedim baya iyi gibi, istersen ona da bir bak...

günaydın kızlarr
ayşe sinem ve eceyas çok geçmiş olsunn..

bu arada eceyas ın aldığı beşik nerde geçmişte göremedimm

günaydın canım, eceyas profil resmi olarak koymuş beşiği

farkettim şimdi :) sağol canım.
bugün sessiz buralarrr

bu haftalarda daha bir hareketli sanki bizim bebiş kızlar uzanıp bazen göbeğimi izliyorum da çok komik yaa bi aşağı bi yukarıı bi sağaa bi solaa:))) oyy yerimm ben onuuuuuuu

bel fıtığı olupda dr unun normal doğum olur dediği kimse yok mu?dr mu tercih yaptırıyor seçenek sunmuyormu?
devlet hastahanelerinde doktor karar veriyor ama özellerde seçim şansın var diye biliyorum

sağol canım senini için de çok zor belediyeye şikayet yazısı yaz bazen çok işe yarıyor

sağol canım, çatlama karşıtı kremler var onlardan dene bir de ılık duş da rahatlatıyor insanı yağı duş sonrası sür

sağol canım, doğubanktan alırken dikkatli ol, bazen çakma ürünler satıyorlar

günaydın kızlarr
ayşe sinem ve eceyas çok geçmiş olsunn..

bu arada eceyas ın aldığı beşik nerde geçmişte göremedimm
sağol canım

evet ben dar bişi giydiğimde utanıyorum yanımdakilerden sanki kuzey karnımdan fırlıcak gibi hareketler yapıo ark. aaa noluoo diolarr kaydirigubbakcemile3

evet ben dar bişi giydiğimde utanıyorum yanımdakilerden sanki kuzey karnımdan fırlıcak gibi hareketler yapıo ark. aaa noluoo diolarr kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
çok hoş bi duygu ya Allah a şükürler olsunn canımızdan bir parça var içimizdee kıpır kıpırr..
kimbilir doğduktan sonra nasıl olcaklar kaydirigubbakcemile2

çok az kaldı kızlarrr daha dün sanki burda kalp atışlarını konuluyoduk akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…