çok geçmiş olsun, keşke izin alıp eve gitsen dinlensen... kendini bu kadar kötü hissederken işte olmak çok zor gelir sana...
çok güzelmiş canım, güzel günlerde güle güle kullansın minik denizcin inşallah...
ne demek çenem düştü, anlatıcaksın ki beni biraz rahatlat, çok teşekkür ederim ben
canım benimkinde 1250 normal 1500 sezeryan sanırım ama sen yinede bir sor derim benn....
ahmet yılmazı da duydum çok iyiymiş ilgiliymiş medicalin en iyi doktoru oymuş canımmm......medical doğum fiyatlarındada kampanya yapmış normal 250 sezeryan 500 müş memnun kalacağını düşünüyoruumm canımmmm........
bel fıtığı olupda dr unun normal doğum olur dediği kimse yok mu?dr mu tercih yaptırıyor seçenek sunmuyormu?
sağol canım, izin alsan hiç değilse öğleden sonra beni işlerimi halettim pek iyi değilimi diyip çıksangünaydın kızlar.
ayse sinem geçmiş olsun elinden geleni yapmışsın.
kızlar ben bugün çok kötü hissediyorum başım dönüyor ,kusuyorum çok halsizim ve işteyim mafoldumben
ya benim tam gününde dedi ya sanki hiç öyle erkenden gelmiycekmiş gibi zaten satım da mayısın sonu herkes doğurcak ben bekliyip durcam gibi gelyoyeni gelen arkadaşlar hepinize günaydınnn.
benimde sata göre 14 mayıs ama beni sezeryan olduğu için nisan sonu alıcaklar sanırım. bebeğimin gelişimi iyi olursa problem değil kendimi nisan sonuna hazırlıyorum
günaydın güzel anneler nasılsınız kaç gündür fazla giremedim ama takip etmeye çalıştım ayşesinem çok geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın üzülme kızlar benimde göbeğim hep aşağıda düşecekmiş gibi son zamanda iyice indi birde bişey sorucam bir haftadır karnımın sağ ve sol tarafı felaket kaşınıyo göğsümün altından karnımın altında kadar beyaz çizik çizik sonradan kızarıyor ama çok felaket kaşıntı var batıyor sanki öle olan varmı ne rahatlatır acaba sürekli yağ sürüyürum ama fayda etmiyo kaşıntıya bilgisi olan varsa sevinirim
günaydın hanımlar güzel bir güne merhaba ayse sinem ve eceyas geçmiş olsun ikinizede benim uyku setimde bebettodan sanırım aynısı taşıtlar serisinden güle güle kullan eceyas yarın izinli olucam bende kendime eksiklermi alıcam birde bebeğime şekerlerini doğubanktan bebeğin ateş olcerinide alayım diyorum braun un kisini tavsiye etmiştiniz dimi daha önce.
günaydın kızlarr
ayşe sinem ve eceyas çok geçmiş olsunn..
bu arada eceyas ın aldığı beşik nerde geçmişte göremedimm
günaydın canım, eceyas profil resmi olarak koymuş beşiği
devlet hastahanelerinde doktor karar veriyor ama özellerde seçim şansın var diye biliyorumbel fıtığı olupda dr unun normal doğum olur dediği kimse yok mu?dr mu tercih yaptırıyor seçenek sunmuyormu?
sağol canım senini için de çok zor belediyeye şikayet yazısı yaz bazen çok işe yarıyorSİNEM geçmiş olsun allah beterinden korusun hamile hamile sana bir şey olabilirdi kendini suçlu hissetme ama köpek çok tehlikeli kemikleri çok güçlü olduğu için arabaları savurabiliyo büyük bir kaza atlatmışsın bu kedi köpekler için belediyeler güzel çalışmalar yapsa onlar da canlarından olmasa daha iyi olacak, hayvan sevgisi elbette hepimizde var ama sabahları bizim caddede öyle çoklar ve öyle çok pislik oluyorki hamile halimle öğüre öğüre yürümekten mahvoluyorum
sağol canım, çatlama karşıtı kremler var onlardan dene bir de ılık duş da rahatlatıyor insanı yağı duş sonrası sürgünaydın güzel anneler nasılsınız kaç gündür fazla giremedim ama takip etmeye çalıştım ayşesinem çok geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın üzülme kızlar benimde göbeğim hep aşağıda düşecekmiş gibi son zamanda iyice indi birde bişey sorucam bir haftadır karnımın sağ ve sol tarafı felaket kaşınıyo göğsümün altından karnımın altında kadar beyaz çizik çizik sonradan kızarıyor ama çok felaket kaşıntı var batıyor sanki öle olan varmı ne rahatlatır acaba sürekli yağ sürüyürum ama fayda etmiyo kaşıntıya bilgisi olan varsa sevinirim
sağol canım, doğubanktan alırken dikkatli ol, bazen çakma ürünler satıyorlargünaydın hanımlar güzel bir güne merhaba ayse sinem ve eceyas geçmiş olsun ikinizede benim uyku setimde bebettodan sanırım aynısı taşıtlar serisinden güle güle kullan eceyas yarın izinli olucam bende kendime eksiklermi alıcam birde bebeğime şekerlerini doğubanktan bebeğin ateş olcerinide alayım diyorum braun un kisini tavsiye etmiştiniz dimi daha önce.
sağol canımgünaydın kızlarr
ayşe sinem ve eceyas çok geçmiş olsunn..
bu arada eceyas ın aldığı beşik nerde geçmişte göremedimm
evet ben dar bişi giydiğimde utanıyorum yanımdakilerden sanki kuzey karnımdan fırlıcak gibi hareketler yapıo ark. aaa noluoo diolarr kaydirigubbakcemile3farkettim şimdi :) sağol canım.
bugün sessiz buralarrr
bu haftalarda daha bir hareketli sanki bizim bebiş kızlar uzanıp bazen göbeğimi izliyorum da çok komik yaa bi aşağı bi yukarıı bi sağaa bi solaa:))) oyy yerimm ben onuuuuuuu
evet ben dar bişi giydiğimde utanıyorum yanımdakilerden sanki kuzey karnımdan fırlıcak gibi hareketler yapıo ark. aaa noluoo diolarr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?