günaydın güzel anneler nasılsınız kaç gündür fazla giremedim ama takip etmeye çalıştım ayşesinem çok geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın üzülme kızlar benimde göbeğim hep aşağıda düşecekmiş gibi son zamanda iyice indi birde bişey sorucam bir haftadır karnımın sağ ve sol tarafı felaket kaşınıyo göğsümün altından karnımın altında kadar beyaz çizik çizik sonradan kızarıyor ama çok felaket kaşıntı var batıyor sanki öle olan varmı ne rahatlatır acaba sürekli yağ sürüyürum ama fayda etmiyo kaşıntıya bilgisi olan varsa sevinirim
maşallah oğluşuna tatlım kocama oldular artık allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah nazarlardan korusun yarabbimselam kızlaar
geçmiş olsun eceyas ve sinem
çok fazla oturarak iş yapıyorsan göbek derimiz katlanıyor ve çizgiler oluşuyor. onlar da kaşıntı yapıyor
kızlaaar bugün doktor kontrolünden geldim. oğluşumu gördüm. normal doğum pozisyonunu almış. ama 37. haftaya kadar yer değiştirebilir dedi doktor. 43cm 2kilo 31gr olmuşuz. kilosu fazla gibi görünsede ağırlığı kafası ve boyu yapıyor. ince uzun bir oğlan olucak. eğer haftasında doğarsa ve böyle giderse 3750doğar dedi. (ben sordum bilgisayar hesaplıyor aklınızda olsun) kafa 1hafta önde boy 10gün önde göbek ise haftasında. kabızlık problemimden bahsettim. duphalac diye bir şurup verdi günde 4ölçek içicekmişim. (eski doktoruma bu problemden bahsettiğimde hiç birşey vermemişti) öyle bir şurup ki eve gelince inceleyim dedim daha içmeden etkisini gösterdi. heyecanlanmışım demekki. bugün ntsye de girecektim. ama gerek görmedi. 2hafta sonra başlarız dedi. nasıl durduğunu tarif ettirdim. başı aşağıda ayaklar solda popo sağda takla atar gibi duruyor. uzun yazdım ama size de fikir olsun genelde doktora gidince sorcaklarımızı unutuyoruz diye. işte böyleee
sağol canımkılzar günaydınnnn geçmiş olsun ayrıca eceyas ve ayşesinem
ben de dışardan göründüğü zaman çok mutlu oluorum sanki herkes görmek isityomuş gibi bak bunu kaçırma diyorum :)farkettim şimdi :) sağol canım.
bugün sessiz buralarrr
bu haftalarda daha bir hareketli sanki bizim bebiş kızlar uzanıp bazen göbeğimi izliyorum da çok komik yaa bi aşağı bi yukarıı bi sağaa bi solaa:))) oyy yerimm ben onuuuuuuu
selam kızlaar
çok fazla oturarak iş yapıyorsan göbek derimiz katlanıyor ve çizgiler oluşuyor. onlar da kaşıntı yapıyor
kızlaaar bugün doktor kontrolünden geldim. oğluşumu gördüm. normal doğum pozisyonunu almış. ama 37. haftaya kadar yer değiştirebilir dedi doktor. 43cm 2kilo 31gr olmuşuz. kilosu fazla gibi görünsede ağırlığı kafası ve boyu yapıyor. ince uzun bir oğlan olucak. eğer haftasında doğarsa ve böyle giderse 3750doğar dedi. (ben sordum bilgisayar hesaplıyor aklınızda olsun) kafa 1hafta önde boy 10gün önde göbek ise haftasında. kabızlık problemimden bahsettim. duphalac diye bir şurup verdi günde 4ölçek içicekmişim. (eski doktoruma bu problemden bahsettiğimde hiç birşey vermemişti) öyle bir şurup ki eve gelince inceleyim dedim daha içmeden etkisini gösterdi. heyecanlanmışım demekki. bugün ntsye de girecektim. ama gerek görmedi. 2hafta sonra başlarız dedi. nasıl durduğunu tarif ettirdim. başı aşağıda ayaklar solda popo sağda takla atar gibi duruyor. uzun yazdım ama size de fikir olsun genelde doktora gidince sorcaklarımızı unutuyoruz diye. işte böyleee
maşallah oğluşuna tatlım kocama oldular artık allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah nazarlardan korusun yarabbim
elvann ne güzel haberler böylee maş. oğluna canım kocaman adam olmuşş:)
sağlıkla kucağına da alırsın inşş
Elvoscan, 41 kere maşallah oğluşuna, kocaman olmuş ne güzel 2 kiloyu geçmiş :))
son gittiğimde ben de nasıl durduğunu tarif ettirmiştim, bu haftalarda o kadar hareketliler ki anlayamıyorum valla kafası nerde ayağı nerde :))
ama neden kimse bana bişey söylemiyor
selam kızlaar
kızlar hayırlı cumalar hepinizede.yarın kontrolum var benimde.kızlar doktora doğuma yönelik neler sorulmalı.bir fikri olan var mı?hastanede önceden bakılması araştırılması gereken konular neler?malum 3 haftada bir gidiyoruz,gitmişken bilgi almak istiyorum şimdiden.opuyorumnanaktan
canım çatı muaynesine internette baktım,34 ile 38. hafta arasında yapılır diyor erken değil mi?başka ne tür sorular sormayı düşünüyorsun.hastaneye bebek ve bizim için neleri karşılıyor gibi sorular saçma mı olur acaba?bende yarın gidicem kontrole, tetanoz aşısını sorucam bana yaptırmadı doktorum, ama yapılıyormuş diye duydum..kafama takıldı..birde bundan sonra artık 15 günde bir gelmek istediğimi sölicem, bazı doktorlar çatı muayenesi yapıolarmış, ama genelde 37. haftadan önce pek bişey söylemiyorlarmış doktorlar..
canım olmassa küçük bir pike alırsın nevremi geçirirsin malum yaz kullanırsın.kışın gelince beşiği değiştirirsin yeni yorganı kullanırsın.olmaz mı sence?
kızlar ya bişey sorucam, benim bebiş için aldığım uyku seti ölçüleri 95 * 145, karyolasının ölçüleride
60*120 arada çok fark var.. napıcam ben nasıl olacak.. karyola küçük kalacak yorgan büyük..( sığmıcak belkide karyolanın içine yorgan..çarşaf falan katlanır da yorgan kocaman bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?