2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam canım hoşgeldin maşallah seninde bebişe sağlığı iyiyse doktorun diğer söylediklerine takılma
Allah'ım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin

hayirli cumalar arkadaslarrr doktora gidip guzel haberlerle dobeb arkadaslarimin gozu aydin son donemlerde 2 hafta da bire dusuyor burda kontroller haftaya benimki de insallahh:Saruboceq:

45,5 cme minyon mu dedi, şaşırmış galiba senin doktor :)) normalde zaten 50-52 cm doğuyorlar, hiç takma kafana bence, sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar, benimki bana çekerse minyon olur zaten ama eşime çekerse iri olur, 54-55 cm 5 kilo doğmuş, şimdi de 1.86 falan... ben 2,800 doğmuşum minicikmişim...

canım benim beğişimde küçük 60*100 ama 90*200lük yaptırıyorum nevresim takımlarını çnkü uzun süre kullanamayacaklar beşiği bi sonraki bebeğe de aynı uyku gereçlerini kulanmak iyi olmuyormuş sağlıklı değilmiş yani, oyüzxden eskimeden de atmak istemediğimden tek kişilk yatağa uygun olacak şeyler yaptırıyorum ama küçük yorganlar var yani tek kişilk yorganla bebek aynı anda beşiğe sığmaz ama sen diplerini katlarsın çok da büyük değil bence iki ölçü birbirinden ya da iki kat yaptın mı 145lik taraftan eni boyuna tam olabilir

ben son kontrolde doğumda yanımızda ne olması gerekiyor diye dormuştum
sağolsun önce dedi ki bnm için sen olsan yeter
sonra açıkladı pijama takımı öneriyorum gecelik toplanıyor faln yatakta zor oluyor diye ben de hem fikiridim ama doktorumdan duymak iyi oldu bir de 6-7 tane büyük çamaşır al dedi özellikle de küçük küçük şeyler getiriyorlar onlardan olmasın dedi ped tutsun, çok komik geldi bu bna doğuma giderken tanga mı götürüyorlar yanlarında diye düşündüm bu halimle zaten nerdeyse paçalı don giymek isteyecek durumdayım ben ama sizin gibi kilo almayan bayanların aklında bulunsun kaydirigubbakcemile3

elbette saçma olmaz, aklına ne geliyosa sor bence.hiç çekinme..çünkü doktorlarda hastanelerde birbirinden çok farklılık gösterebiliyor, hepsi bir olmuyor o yüzden saçma diye düşünüp sormamazlık etme..ben doktoruma gecen ay bi iki bişey sormuştum, daha çok erken bunları konuşmak için demişti, uyuz olmuştum..açıkçası ben çok fazla soru sormuyorum, bebeğin gelişimini, sağlığını, öğreniyorum o kadar. sen özele mi gidiosun, devlet mi?

yok canım saçma olmaz, ben sorduğumda mesela göğüs kremine ihiyacınız olursa extra ücret ödenir dediler, ben de kremimi kendim alacağım o yüzden :))

elvoscan maaşalllah canım bebişineeee.kocaman olmuşş...benimkide 3750 falan doğar herhaldeee.......

bende aşı yaptırmadımmmm.........

nesra değiştirme şansın yok mu canımmm.. hoş durmayabilir diye düşündüm ben bayağı büyükk...........

selam arkadaşlar iyisiniz inşalalh ,iyi haber arkadaşlar sizina dınıza çok sevindim kısmetse bende haftaya gidicem ozmn 32 haftalık olucağız

Sinem, ben de araştırırken sezeryanda gecelik önerdiklerini okumuştum, o yüzden hem gecelik hem pijama aldım. evet bir de çamaşırların yüksek belli olması gerekiyormuş...

burda doguma kesinlikle doktor karar veriyor hatta mecbur kalinmadikca sezeryan yapilmiyor yani normal dogum olarak hep karar veriliyor :ecrin_bebek:

nesra değiştirme şansın yok mu canımmm.. hoş durmayabilir diye düşündüm ben bayağı büyükk...........[/QUOTE]

uyku setinin beğendiğim model ve markada daha küçüğü yok..sanırım karyolayı küçük almakla hata ettik..ama yani bu uyku setininde ölçüleri bi enteresan..artık katlayıp kullanıcaz napalım..(

ah ne güzel sizler herşeyi hazırlamışsınız bizde haftaya başlayacağız hem izne ayrılıcam hem oğlumun beşiğini alıcağız ona uygun nevresim takımı falan inannın sadece hastane çıkışı aldım annemler kayınvalidem alıyorlar tabi daha çok eksik var sizlerden yardım alırım artık

burda doguma kesinlikle doktor karar veriyor hatta mecbur kalinmadikca sezeryan yapilmiyor yani normal dogum olarak hep karar veriliyor :ecrin_bebek:

aslında burada da keyfi yapılamıyor artık sanırım, geçen aylarda sağlık bakanı açıklama yapmıştı bu konuda. ama evet avrupa ve amerikada normal doğum oranı çok yüksekmiş Türkiye'ye göre. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah....

şimdiden alacağınız tüm ciciler hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın inşallah... alınsa da eksik hiç bitmiyor gibi geliyor bana :))

kızlar bugün iyisiniz valla 2 dk çamaşır asmaya gittim 2 sayfa geçmiş...benim yatakk nevresim tk vs. annem alıcak ama yedekte almak lazım dimi kızlar ilk başlarda 1 taneyle idare edilir mi ki

kızlar bugün iyisiniz valla 2 dk çamaşır asmaya gittim 2 sayfa geçmiş...benim yatakk nevresim tk vs. annem alıcak ama yedekte almak lazım dimi kızlar ilk başlarda 1 taneyle idare edilir mi ki

2 tane falan olsa iyi olur herhalde, değiştirme kolaylığı için en azından... ben taçın outlet mağazasından 1 tane fiyatına 3 tane ucuz ucuz aldım, 12-13 lira falandı 1 takım...

evet canim o haberi bende okumustum uygulama onemli tabii..aslinda istege gore olsa daha iyi burda bu sansim yok maaleseff hayirlisi ne diyelim:CüvCüv:

Selam kızlar...
Benim de doktor kontrolüm haftaya Cuma olacak inşallah. Tam 30+1 olacağım o zaman. Doktoruma soracağım şeyleri not almaya başladım. Benim doktoruma tetanoz aşısını sorduğumda; evde mi doğum yapmayı düşünüyosun demişti:)

2 tane falan olsa iyi olur herhalde, değiştirme kolaylığı için en azından... ben taçın outlet mağazasından 1 tane fiyatına 3 tane ucuz ucuz aldım, 12-13 lira falandı 1 takım...

Ne kadar ucuza almışsın canım ya... Nerde var ki bu taçın outletleri bi bakıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…