slm kızlarrrr...oku oku yetişilmiyo dünde yoktum zaten...bebeklerini görenlere maşallah diyorum rahatsızolanlara geçmiş olsun....artık dr.umdan süphe etmeye başladım..bende oğlumu 32. haftamda gödüm 1887 gr ve 45.5 cm di. ve dr.um sizin gibi minyon olucak dedi...zayıf dese anlıcam ama bu boyla nasıl minyon olucak bu ççocuk anlamış değilim...off zamanım gelsede doğurup kurtulsam bu soru işaretlerinden.......
slm kızlarrrr...oku oku yetişilmiyo dünde yoktum zaten...bebeklerini görenlere maşallah diyorum rahatsızolanlara geçmiş olsun....artık dr.umdan süphe etmeye başladım..bende oğlumu 32. haftamda gödüm 1887 gr ve 45.5 cm di. ve dr.um sizin gibi minyon olucak dedi...zayıf dese anlıcam ama bu boyla nasıl minyon olucak bu ççocuk anlamış değilim...off zamanım gelsede doğurup kurtulsam bu soru işaretlerinden.......
canım benim beğişimde küçük 60*100 ama 90*200lük yaptırıyorum nevresim takımlarını çnkü uzun süre kullanamayacaklar beşiği bi sonraki bebeğe de aynı uyku gereçlerini kulanmak iyi olmuyormuş sağlıklı değilmiş yani, oyüzxden eskimeden de atmak istemediğimden tek kişilk yatağa uygun olacak şeyler yaptırıyorum ama küçük yorganlar var yani tek kişilk yorganla bebek aynı anda beşiğe sığmaz ama sen diplerini katlarsın çok da büyük değil bence iki ölçü birbirinden ya da iki kat yaptın mı 145lik taraftan eni boyuna tam olabilirkızlar ya bişey sorucam, benim bebiş için aldığım uyku seti ölçüleri 95 * 145, karyolasının ölçüleride
60*120 arada çok fark var.. napıcam ben nasıl olacak.. karyola küçük kalacak yorgan büyük..( sığmıcak belkide karyolanın içine yorgan..çarşaf falan katlanır da yorgan kocaman bişi..
ben son kontrolde doğumda yanımızda ne olması gerekiyor diye dormuştumkızlar hayırlı cumalar hepinizede.yarın kontrolum var benimde.kızlar doktora doğuma yönelik neler sorulmalı.bir fikri olan var mı?hastanede önceden bakılması araştırılması gereken konular neler?malum 3 haftada bir gidiyoruz,gitmişken bilgi almak istiyorum şimdiden.opuyorumnanaktan
canım çatı muaynesine internette baktım,34 ile 38. hafta arasında yapılır diyor erken değil mi?başka ne tür sorular sormayı düşünüyorsun.hastaneye bebek ve bizim için neleri karşılıyor gibi sorular saçma mı olur acaba?
canım çatı muaynesine internette baktım,34 ile 38. hafta arasında yapılır diyor erken değil mi?başka ne tür sorular sormayı düşünüyorsun.hastaneye bebek ve bizim için neleri karşılıyor gibi sorular saçma mı olur acaba?
burda doguma kesinlikle doktor karar veriyor hatta mecbur kalinmadikca sezeryan yapilmiyor yani normal dogum olarak hep karar veriliyor :ecrin_bebek:
ah ne güzel sizler herşeyi hazırlamışsınız bizde haftaya başlayacağız hem izne ayrılıcam hem oğlumun beşiğini alıcağız ona uygun nevresim takımı falan inannın sadece hastane çıkışı aldım annemler kayınvalidem alıyorlar tabi daha çok eksik var sizlerden yardım alırım artık
şimdiden alacağınız tüm ciciler hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın inşallah... alınsa da eksik hiç bitmiyor gibi geliyor bana :))
kızlar bugün iyisiniz valla 2 dk çamaşır asmaya gittim 2 sayfa geçmiş...benim yatakk nevresim tk vs. annem alıcak ama yedekte almak lazım dimi kızlar ilk başlarda 1 taneyle idare edilir mi ki
aslında burada da keyfi yapılamıyor artık sanırım, geçen aylarda sağlık bakanı açıklama yapmıştı bu konuda. ama evet avrupa ve amerikada normal doğum oranı çok yüksekmiş Türkiye'ye göre. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah....
2 tane falan olsa iyi olur herhalde, değiştirme kolaylığı için en azından... ben taçın outlet mağazasından 1 tane fiyatına 3 tane ucuz ucuz aldım, 12-13 lira falandı 1 takım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?