aslında burada da keyfi yapılamıyor artık sanırım, geçen aylarda sağlık bakanı açıklama yapmıştı bu konuda. ama evet avrupa ve amerikada normal doğum oranı çok yüksekmiş Türkiye'ye göre. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah....
Sinem, ben de araştırırken sezeryanda gecelik önerdiklerini okumuştum, o yüzden hem gecelik hem pijama aldım. evet bir de çamaşırların yüksek belli olması gerekiyormuş...
2 tane falan olsa iyi olur herhalde, değiştirme kolaylığı için en azından... ben taçın outlet mağazasından 1 tane fiyatına 3 tane ucuz ucuz aldım, 12-13 lira falandı 1 takım...
Türkiye de malesef bunuda ticarete döktüler özellikle özel hastaneler ve özel muayenehaneleri olan doktorlar..Herşey yolunda giderse normal deyip sonra bi zımbırtı çıkarıp sezeryan yapıolar..bende en çok bundan endişe ediyorum, çünkü normal doğum istiyorum..ama sezeryan doktorların çoğunun işine geliyor, saati dakikası belli kesip alıyorlar bitiyor..
Ne kadar ucuza almışsın canım ya... Nerde var ki bu taçın outletleri bi bakıyım:))
kızlar hayırlı cumalar hepinizede.yarın kontrolum var benimde.kızlar doktora doğuma yönelik neler sorulmalı.bir fikri olan var mı?hastanede önceden bakılması araştırılması gereken konular neler?malum 3 haftada bir gidiyoruz,gitmişken bilgi almak istiyorum şimdiden.opuyorumnanaktan
maşallah canım kocaman olmuş
çok güzel ya Allah hepimize kucağımıza alıp evimize gitmeyi de nasip etsin inşallah huzurla sağlıukla büyütelim kuzularımızı
slm kızlarrrr...oku oku yetişilmiyo dünde yoktum zaten...bebeklerini görenlere maşallah diyorum rahatsızolanlara geçmiş olsun....artık dr.umdan süphe etmeye başladım..bende oğlumu 32. haftamda gödüm 1887 gr ve 45.5 cm di. ve dr.um sizin gibi minyon olucak dedi...zayıf dese anlıcam ama bu boyla nasıl minyon olucak bu ççocuk anlamış değilim...off zamanım gelsede doğurup kurtulsam bu soru işaretlerinden.......
bende yarın gidicem kontrole, tetanoz aşısını sorucam bana yaptırmadı doktorum, ama yapılıyormuş diye duydum..kafama takıldı..birde bundan sonra artık 15 günde bir gelmek istediğimi sölicem, bazı doktorlar çatı muayenesi yapıolarmış, ama genelde 37. haftadan önce pek bişey söylemiyorlarmış doktorlar..
elvoscan maaşalllah canım bebişineeee.kocaman olmuşş...benimkide 3750 falan doğar herhaldeee.......
teşekkürler zamanında doğarsa bana da 3750dedi
bende aşı yaptırmadımmmm.........
belki ben de doıktorumda şimdilik herşey normal diye normal düşünüyoruz o yüzden pijama demiş olabilirSinem, ben de araştırırken sezeryanda gecelik önerdiklerini okumuştum, o yüzden hem gecelik hem pijama aldım. evet bir de çamaşırların yüksek belli olması gerekiyormuş...
nasıl durduğunu sor. nasıl doğum yapmak istediğini söyle fikrini al. suyu plesentası ne durumda, sizce erken doğum riski var mı vb
aminnn hepimiz inşallah
ulturason kağıdını al eline, satına göre tek tek kafa ölçümü bacak ölçümü falan var, olması gereken değerler sağ tarafta yazıyor ona göre geride mi ileride mi anlarsın. ama tam 32.haftada bakıldıysan boyu çok uzun. benimki 43çıktı doktor uzun boylu olcak maşallah dedi. ya da doktorun çok mu iri yarı ona küçük geliyo anlamadım ki
ben 2doz oldum.
elvoscan maaşalllah canım bebişineeee.kocaman olmuşş...benimkide 3750 falan doğar herhaldeee.......
teşekkürler zamanında doğarsa bana da 3750dedi
bende aşı yaptırmadımmmm.........
baktım zaten hep bakıyorum..herşey sata uyumlu...32+3 de gittim sadece boyda 33+3 yazıyo..ama minyon olucak dedi...ben 1.60 ım babamızda 1.75 falan sizde oylesiniz zaten dedi anlamadım valla...
evet canım sezeryanda ilk gün özellikle gecelik sonraki günlerde bel lastiği yumuşak olan pijama öneriliyor. Aslında farkındaysanız doğum çantalarımızda bebeğe çok fazla üst alınıyor halbuki kendimize daha fazla alamamız gerekiyor çünkü gerçekten çok fazla ihtiyaç oluyor çamaşır, pijama, gecelik bol alınması lazım
Özlemcim sende burdaymışsın:) Ne soruyum Bülent'e sen fikir ver biraz bana:) Bir de sen normal doğum mu düşünüyodun. Geçen bir arkadaşımın tanıdığı Bülent'e epidural sezeryan olmuş.1 hafta sonra ağrılarla gitmiş hastaneye, Bülent evinden çıkıp gelmişAma Bülent bana epidurali kesinlikle önermem demişti. Sana öyle bişeyler demişmiydi???
çorap da koy canım ayakalrı çok üşüyormuş insanın doğumdan sonraben hastane çantama bir gecelik,sabahlık,pijama takımı,terlik ve iç çamışırı koymayı düşünüyorum kendim için yeterli olmazmı?
dalgınlığına gelmiş bence,benimki de boydan iki gün mü ne geride iyi dedim benbaktım zaten hep bakıyorum..herşey sata uyumlu...32+3 de gittim sadece boyda 33+3 yazıyo..ama minyon olucak dedi...ben 1.60 ım babamızda 1.75 falan sizde oylesiniz zaten dedi anlamadım valla...
korkuyorduk iyi bir genetik mirasımız yok dedim eşimde ben de uzun değiliz, yok yok çok iyi, biz uzun olduk da noldu dedi onun da bir kızı var 18 faln yaşında herhalde benim bi kızm var şimdden 1.80 şimdidien kimle evlendrcez die düşünüyorz bu boyla hem iyi hem kültürli hem de en az 190 olması lazm adamn çok uzun olmasınlar dedi gülüştük ben de dedim siz kızları böyle 180 180 doğuruyosunuz bizim 170 oğullarımız açıkta klacak:)
ya kızlar benim alt tarafda çok ağrı olmaya başladı adet sancısı gibi ayağa kalktığım zaman çok oluyo. sizdede varmı bu çevremdekiler o tür ağrılar son ayda olur çok erken diyolar
ya kızlar benim alt tarafda çok ağrı olmaya başladı adet sancısı gibi ayağa kalktığım zaman çok oluyo. sizdede varmı bu çevremdekiler o tür ağrılar son ayda olur çok erken diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?