Ankarada mutlaka vardır bence, ben Aydın Söke de bir çok markanın outlet mağazası olan bir yer var oradan aldım... gerçekten çok uygundu fiyatlar, hem de öyle defolu falan da değil
ben fazla ayakta kalırsam veya çok yürürsem oluyor, baya şiddetli ağrı ve baskı hissediyorum o zaman. kızın aşağıdaymış ya ondan oluyordur bence ama yine de gidince dra bir sor istersen...
aynı ağrılar bende de mevcut,geçen gece doğuruyorum sandım,dr bi önceki kontrolde bol bol yürü merdiven in çık demişdi,bundada bütün gün yatamazsın belki ama mümkün oldugunca her fırsatta sol yanına yat dedi,bende telaşlandım işin dogrusu,birde utanarak yazıyorum ama vajinamında sağ yanı sürekli agrıyor,onu soramadım dr a:asigim:
aynı ağrılar bende de mevcut,geçen gece doğuruyorum sandım,dr bi önceki kontrolde bol bol yürü merdiven in çık demişdi,bundada bütün gün yatamazsın belki ama mümkün oldugunca her fırsatta sol yanına yat dedi,bende telaşlandım işin dogrusu,birde utanarak yazıyorum ama vajinamında sağ yanı sürekli agrıyor,onu soramadım dr a:asigim:
geçen hafta gittiğimde böyle bi ağrım yoktu ara ara kasık ağrısı çekiyodum şimdi baskı hissediyorum. haftaya gidince sorucam tabi kızım acele etmiyodur umarım.
ya kızlar benim alt tarafda çok ağrı olmaya başladı adet sancısı gibi ayağa kalktığım zaman çok oluyo. sizdede varmı bu çevremdekiler o tür ağrılar son ayda olur çok erken diyolar
selam kızlar kursa gitmeden bir bakayım dedim bu arada ipeknil bende aydın sökede oturuyorum:)
aa ne güzeell :)) eşim beni ne zaman küstürse barışmak için seni sökeye outlere götüreyim mi der, hemen barışırım, çok uygun oluyor oradaki mağazalar, malum bodrum çok pahalı...
ağrıların dinlenmekle geçmiyorsa görüşelim demişti doktorum.önemli değildir bence bebişin kafasını dayamıştır ama doktoruna sorman en güzeli tabiki.Ayy herkeste erken doğum korkusu var !!!bende çok korkuyorum,Allah bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
arkadaşlar günlerimiz yaklaştı gayet doğal bu tür ağrılar ben oğlumu doğuracağımda ağrım tutmuş ben karnım bozuldu diye düşünüyordum,sadece aklıma gelmişken söyliyim bu son aylarda çok fazla kollarınızı gerinerek iş yapmayın (tül perde takmak baş yukarısı eşya kaldırmak) çok dikkat edin arkadaşlar.
güzel bir yöntem ben bütün alışverişimi izmirden yaptım outletten sadece ağız mendillerini almıştım hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün:9
aa ne güzeell :)) eşim beni ne zaman küstürse barışmak için seni sökeye outlere götüreyim mi der, hemen barışırım, çok uygun oluyor oradaki mağazalar, malum bodrum çok pahalı...
ya ben pek dikkat etmiyorum bu uzanma işine annemde çok kızıyor ama unutuyorum mutfak dolaplarından falan bişey alırken epey uzanıyorum dediğin gibi dikkat etmek lazım tabi.
canım doğum hakkında henüz bişey konuşmadık. geçen sefer sormuştum dur daha konuşmamız için erken demişti bülent. kontrollerimi 15 günde bire düşürdü benim kontrolümde haftaya cuma. benim kız biraz aşağıda istirahat et bol bol dedi bana. ben normal doğum düşünüyorum ama korkuyorumda bi okadar. epidurali neden önermiyomuş genelde epidural yaptırdığını duymuştum. kk danda birine sormuştum nasıl falan diye normal doğummuş onun ama sezeryan olması gerekmiş epidural önermişler çok rahat etmiş.
bülente giderken sorular aklımda oluyo içeri girince kızımı görünce zaten unutuyorum. bide kilo takıntısı olduğu için başka bişey düşünemiyoruz bana iki kilo daha alabilirsin başka alamazsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?