2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ankarada mutlaka vardır bence, ben Aydın Söke de bir çok markanın outlet mağazası olan bir yer var oradan aldım... gerçekten çok uygundu fiyatlar, hem de öyle defolu falan da değil

selam kızlar kursa gitmeden bir bakayım dedim bu arada ipeknil bende aydın sökede oturuyorum:)

canım merak etme;bendede kasık ağrısı çok fazla oluyor,özellikle sabah yataktan kalkarken,doktoruma sormuştum 30. hafta itibari ile bel kasık ağrıları normal dedi...

ben fazla ayakta kalırsam veya çok yürürsem oluyor, baya şiddetli ağrı ve baskı hissediyorum o zaman. kızın aşağıdaymış ya ondan oluyordur bence ama yine de gidince dra bir sor istersen...

geçen hafta gittiğimde böyle bi ağrım yoktu ara ara kasık ağrısı çekiyodum şimdi baskı hissediyorum. haftaya gidince sorucam tabi kızım acele etmiyodur umarım.

bu arada ben nevresim takımlarımı internetten aldım taçın ama resim yükleyemediğim için gösteremiyorum birini 30 birini de 26 liraya aldım

kızlar bence bu ağrılarınızı mutlaka söyleyin dr.unuza...adet ağrısı gibi olana ağrıların bende son zamanlarda olduğunu biliyorum..nisan annelerine bakarsanız çoğunda var bu şikayetler..ama bebeği aşağıda olanlarda erken başlar mı bilemiyorum..içiniz rahat etsin sorun...ben 34.cu haftama giricem hafif bel ağrımdışında bi sorunumyok çok şükür..

geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, bir daha gittiğinde o ağrıları da sor bence. vücut kendini doğuma hazırlıyor tabi, bundan sonra ağrılar sızılar daha da artar herhalde... bu arada benimki de günde 1 saat yürü dedi ama ben 20 dk yürüsem feci baskı hissediyorum, nasıl yürüyeceksem artık :)

banada yat istirahat et dedi bende korktum canım senin gibi.
aslında herşeyi sormak lazım ama böyle açık açıkda denmiyoki :)))) şimdi ben gidince alt tarafda baskı var desem komik olur :)) nasıl anlatıcamki ağrıyı :bbo: kaydirigubbakcemile3

geçen hafta gittiğimde böyle bi ağrım yoktu ara ara kasık ağrısı çekiyodum şimdi baskı hissediyorum. haftaya gidince sorucam tabi kızım acele etmiyodur umarım.

ağrıların dinlenmekle geçmiyorsa görüşelim demişti doktorum.önemli değildir bence bebişin kafasını dayamıştır ama doktoruna sorman en güzeli tabiki.Ayy herkeste erken doğum korkusu var !!!bende çok korkuyorum,Allah bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

ya kızlar benim alt tarafda çok ağrı olmaya başladı adet sancısı gibi ayağa kalktığım zaman çok oluyo. sizdede varmı bu çevremdekiler o tür ağrılar son ayda olur çok erken diyolar

tatlim oluyor bende de yani ne sorun yasasak aman son aylarda olur erken ayni cevaplar ii de biz nerdeyiz son aylarda derler zaten ilk 3 ve son 3 cok problemli diye benim annem emekli ebe hemsire yasadigim herseyin normal oldugunu bundan sonra bebek surekli buyume asamasinda oldugunu alaninin daraldigini ve kisiye sorunlar agrilar yasatacagini soyler yani inan arti dli oluyorum yok daha cok erken falan filan ne erkeni kardesim ne kaldi surda herkesin bunyesine goe egisir skerim yani salla onu diyenlerikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar günlerimiz yaklaştı gayet doğal bu tür ağrılar ben oğlumu doğuracağımda ağrım tutmuş ben karnım bozuldu diye düşünüyordum,sadece aklıma gelmişken söyliyim bu son aylarda çok fazla kollarınızı gerinerek iş yapmayın (tül perde takmak baş yukarısı eşya kaldırmak) çok dikkat edin arkadaşlar.

selam kızlar kursa gitmeden bir bakayım dedim bu arada ipeknil bende aydın sökede oturuyorum:)

aa ne güzeell :)) eşim beni ne zaman küstürse barışmak için seni sökeye outlere götüreyim mi der, hemen barışırım, çok uygun oluyor oradaki mağazalar, malum bodrum çok pahalı...

aa ne güzeell :)) eşim beni ne zaman küstürse barışmak için seni sökeye outlere götüreyim mi der, hemen barışırım, çok uygun oluyor oradaki mağazalar, malum bodrum çok pahalı...

güzel bir yöntem ben bütün alışverişimi izmirden yaptım outletten sadece ağız mendillerini almıştım hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün:9

amin inşallah zamanında gelir bütün bebeklerimiz.

ya ben pek dikkat etmiyorum bu uzanma işine annemde çok kızıyor ama unutuyorum mutfak dolaplarından falan bişey alırken epey uzanıyorum dediğin gibi dikkat etmek lazım tabi.

güzel bir yöntem ben bütün alışverişimi izmirden yaptım outletten sadece ağız mendillerini almıştım hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün:9

tabi İzmir çok daha iyidir alışveriş konusunda hem size de yakın, ben de bebeğin mobilya halı gibi şeylerini İzmire gidip almıştım...

kızlar ben bir hava alıp geleyim, görüşürüz...

Bodrum' da mı yaşıyorsun?Ay ne güzel.Senin bebiş deniz çocuğu olacak

ya ben pek dikkat etmiyorum bu uzanma işine annemde çok kızıyor ama unutuyorum mutfak dolaplarından falan bişey alırken epey uzanıyorum dediğin gibi dikkat etmek lazım tabi.

bende hep unutuyorum,mutfak dolaplarına çok uzanıyorum, hatta hoplayıp zıplıyorum bile bazen..dikkat edim bundan sonra..

Bende sorsam şimdi çok erken der kesin. Benim eşimin kuzeni epidural sezeryan yüzünden ölümden döndü. Beyin kanaması geçirdi, ben de bunu Bülente anlattım. O da bana ben zaten kesinlikle epidural önermiyorum ne gerek var ki normal yöntemler varken dedi. Epiduralden çok korkuyorum ben, bir sürü kişiden duydum. Doğumdan sonraki haftalarda felç geçiren, beyin kanaması geçirenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…