aldığım nevresimlerden birisi bu[/url][/IMG]
Bende sorsam şimdi çok erken der kesin. Benim eşimin kuzeni epidural sezeryan yüzünden ölümden döndü. Beyin kanaması geçirdi, ben de bunu Bülente anlattım. O da bana ben zaten kesinlikle epidural önermiyorum ne gerek var ki normal yöntemler varken dedi. Epiduralden çok korkuyorum ben, bir sürü kişiden duydum. Doğumdan sonraki haftalarda felç geçiren, beyin kanaması geçirenleri.
ay aman allah korusun canım herşeyin bir riski var tabi bide böyle şeyler duyunca insan çok korkuyor. geçen ben muaynedeyken telefon geldi bülente ben bi doğum yaptırıp geliyim dedi çıktı 5 dk sonra geldi hemşireye sordum normalmi ne çabuk geldi diye oda o çabuk yaptırır doğumu kolay olur dedi ay inşallah benimde böyle olur dedim içimden.
Ayy gerçekten mi:)))
Canım senin haftaya cuma saat kaçta? Benim de Cuma günü akşam 16:40 da belki karşılaşırız:) Bir de sana bişey daha soracağım, alttan muayene filan etmedi değil mi daha? Ben Bülent Bey'e burdan duyduklarımı sorduğumda hemen dur daha acele etme filan diyor. Ya da öyle şey olur mu diye dalga geçiyor:)alkisalkisalkis
bende o siteden aldım canım gerçekten hem çok şirin hemde çok uygun fiyatlılar bakalım bir kaç gün içinde elimde olurlar inşallahOnline Ev Tekstil | Nevresim Takımı | Uyku Seti | Yatak Örtüsü | <FONT color=#0000FF>BEBEK GRUBU</FONT>| NEVRESİM TAKIMLARI| BEBEK Nevresim Takımları bu sitede güzel nevresim ve uyku setleri var.. nevresim takımlar 25-40 lira arasında değişiyor.. ama outletlerde daha uygundur tabi...
bayildim ben bu nevresimee offffff yaaaa super canimm cok ciddiyim yesinler onun cicilerini Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsi n insallahhh
çok tatlıı canım güle güle kullansın bebeğin
çok şirin..sağlıklı mutlu günlerde kullanın..:))
canım benim sabah 11 de randevum keşke karşılaşsak valla ne güzel olur. senin randevularıda 15günde bire düşürür artık kesin karşılaşırız canım. alttan muayne hiç etmedi son zamanda bakar heralde bilmiyorum canım.
hakkaten bişey sorduğumda bazen benimlede dalga geçiyo yok öyle bişey diye :)) eşim bayılıyo o dalga geçer gibi tavırlarına ne kadar rahat bi doktor diye çünkü bizide strese sokmuyo diyo.
Özlem bu kadar olur ya:)) Benim eşimde bayılıyo onun tavırlarına esprilerine:) Diyo ki adam bizi rahatlatıyo:) Tek derdi kilo:)
Ben önceki gittiğimde akıntım çok dedim. Eee tabiki olacak buna bişey yapamayız dengen değişti dedi. Umursamaz davranıyo, insan karşısında ne soracağını unutuyo. Bebeğimin ısrarla kilosunu ve boyunu soracağım:) Biliyorum dalga geçecek ama:)))
offff yoruldum ya,kaç gündür bir rahat yüzü göremedim gitti,inşallah bitcek bugun de ben biraz rahat edicem
benim dr da akıntı için fitil verdi ama kullanmadım,çok ilaç veriyor bence,senin rahatın önemli diyo :)hoşuma gidiyor böyle demesi ama her hangi bişey sorduğumda acelecisin diyo,doğumu 38.hafta da belirleriz dedi,yuh dedim içimden,doğurduktan sonra belirle istersen,32. haftadan sonra 3haftada bire düşcekmiş muane,sonra 2 ye sonra haftada 1e dedi ona da şaşırdım,bu hesaba göre sezeryan olucaksam,ani bir şekilde yapılcakÖzlem bu kadar olur ya:)) Benim eşimde bayılıyo onun tavırlarına esprilerine:) Diyo ki adam bizi rahatlatıyo:) Tek derdi kilo:)
Ben önceki gittiğimde akıntım çok dedim. Eee tabiki olacak buna bişey yapamayız dengen değişti dedi. Umursamaz davranıyo, insan karşısında ne soracağını unutuyo. Bebeğimin ısrarla kilosunu ve boyunu soracağım:) Biliyorum dalga geçecek ama:)))
benim dr da akıntı için fitil verdi ama kullanmadım,çok ilaç veriyor bence,senin rahatın önemli diyo :)hoşuma gidiyor böyle demesi ama her hangi bişey sorduğumda acelecisin diyo,doğumu 38.hafta da belirleriz dedi,yuh dedim içimden,doğurduktan sonra belirle istersen,32. haftadan sonra 3haftada bire düşcekmiş muane,sonra 2 ye sonra haftada 1e dedi ona da şaşırdım,bu hesaba göre sezeryan olucaksam,ani bir şekilde yapılcak
saol canım,bitmiyo bir türlü,aslında biterde 10saatte bir gardolap yerleştiriyorum,yarım saat yapıp 3 saat dinliyorum :)canım valla kolay gelsin çok zor yerleşmek dimi. güle güle otur canım sonunda bir oh diycen bebişinle huzurlu günnler geçirin inşallah evinizde. benim annemde keçiörende oturuyo bende oraya taşınmak isterdim valla ne güzel annenin yanındasın darısı bana :)))
ben bu sefer sormadan kendi söyledi kilosunu başarılarının devamını diliyorum diyo bide :)))
komik adam bende seviyorum bide kiloya takmasaydı. ama o bu kadar takmasaydı bende çok kilo alırdım galiba :))) sen kaç kilo aldın canım
canım valla kolay gelsin çok zor yerleşmek dimi. güle güle otur canım sonunda bir oh diycen bebişinle huzurlu günnler geçirin inşallah evinizde. benim annemde keçiörende oturuyo bende oraya taşınmak isterdim valla ne güzel annenin yanındasın darısı bana :)))
Bodrum' da mı yaşıyorsun?Ay ne güzel.Senin bebiş deniz çocuğu olacak
benim dr da akıntı için fitil verdi ama kullanmadım,çok ilaç veriyor bence,senin rahatın önemli diyo :)hoşuma gidiyor böyle demesi ama her hangi bişey sorduğumda acelecisin diyo,doğumu 38.hafta da belirleriz dedi,yuh dedim içimden,doğurduktan sonra belirle istersen,32. haftadan sonra 3haftada bire düşcekmiş muane,sonra 2 ye sonra haftada 1e dedi ona da şaşırdım,bu hesaba göre sezeryan olucaksam,ani bir şekilde yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?