2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay aman allah korusun canım herşeyin bir riski var tabi bide böyle şeyler duyunca insan çok korkuyor. geçen ben muaynedeyken telefon geldi bülente ben bi doğum yaptırıp geliyim dedi çıktı 5 dk sonra geldi hemşireye sordum normalmi ne çabuk geldi diye oda o çabuk yaptırır doğumu kolay olur dedi ay inşallah benimde böyle olur dedim içimden.

Ayy gerçekten mi:)))
Canım senin haftaya cuma saat kaçta? Benim de Cuma günü akşam 16:40 da belki karşılaşırız:) Bir de sana bişey daha soracağım, alttan muayene filan etmedi değil mi daha? Ben Bülent Bey'e burdan duyduklarımı sorduğumda hemen dur daha acele etme filan diyor. Ya da öyle şey olur mu diye dalga geçiyor:)alkisalkisalkis

canım benim sabah 11 de randevum keşke karşılaşsak valla ne güzel olur. senin randevularıda 15günde bire düşürür artık kesin karşılaşırız canım. alttan muayne hiç etmedi son zamanda bakar heralde bilmiyorum canım.
hakkaten bişey sorduğumda bazen benimlede dalga geçiyo yok öyle bişey diye :)) eşim bayılıyo o dalga geçer gibi tavırlarına ne kadar rahat bi doktor diye çünkü bizide strese sokmuyo diyo.

bende o siteden aldım canım gerçekten hem çok şirin hemde çok uygun fiyatlılar bakalım bir kaç gün içinde elimde olurlar inşallah
bayildim ben bu nevresimee offffff yaaaa super canimm cok ciddiyim yesinler onun cicilerini Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsi n insallahhh

çok tatlıı canım güle güle kullansın bebeğin

çok şirin..sağlıklı mutlu günlerde kullanın..:))

[kızlar çok teşekkür ederim beğenmenize gerçekten çok sevindim diğer nevresim de yayından kalkmış gelince resmini çekerim
yorganım ve yastığım eksik onları da istikbalden orgaformlardan alacağım bu hafta içinde

ben birde bunu beğenmiştim ama bu benden önce satılmış:sinifsinif::gitme::gitme:
[/url][/IMG]

Bu arada bende aldığım bazı şeyleri ekledim oda takımı almayı düşünmüyorum açıkçası çünkü arkadaşlarım hiç kullanmadıklarını söylüyorlar sepet ve oyunparkı şeklinde olan yataklardan aldım ama henüz kurulmadılar kurulunca çekeceğim:)

offff yoruldum ya,kaç gündür bir rahat yüzü göremedim gitti,inşallah bitcek bugun de ben biraz rahat edicem

Özlem bu kadar olur ya:)) Benim eşimde bayılıyo onun tavırlarına esprilerine:) Diyo ki adam bizi rahatlatıyo:) Tek derdi kilo:)
Ben önceki gittiğimde akıntım çok dedim. Eee tabiki olacak buna bişey yapamayız dengen değişti dedi. Umursamaz davranıyo, insan karşısında ne soracağını unutuyo. Bebeğimin ısrarla kilosunu ve boyunu soracağım:) Biliyorum dalga geçecek ama:)))

ben bu sefer sormadan kendi söyledi kilosunu başarılarının devamını diliyorum diyo bide :)))
komik adam bende seviyorum bide kiloya takmasaydı. ama o bu kadar takmasaydı bende çok kilo alırdım galiba :))) sen kaç kilo aldın canım

offff yoruldum ya,kaç gündür bir rahat yüzü göremedim gitti,inşallah bitcek bugun de ben biraz rahat edicem

canım valla kolay gelsin çok zor yerleşmek dimi. güle güle otur canım sonunda bir oh diycen bebişinle huzurlu günnler geçirin inşallah evinizde. benim annemde keçiörende oturuyo bende oraya taşınmak isterdim valla ne güzel annenin yanındasın darısı bana :)))

benim dr da akıntı için fitil verdi ama kullanmadım,çok ilaç veriyor bence,senin rahatın önemli diyo :)hoşuma gidiyor böyle demesi ama her hangi bişey sorduğumda acelecisin diyo,doğumu 38.hafta da belirleriz dedi,yuh dedim içimden,doğurduktan sonra belirle istersen,32. haftadan sonra 3haftada bire düşcekmiş muane,sonra 2 ye sonra haftada 1e dedi ona da şaşırdım,bu hesaba göre sezeryan olucaksam,ani bir şekilde yapılcak

benimki artık 30 olduk diye 15güne düşürdü muayneyi sonrada haftaya düşcek dedi.
seninki daha var sanıyo galiba :)))

saol canım,bitmiyo bir türlü,aslında biterde 10saatte bir gardolap yerleştiriyorum,yarım saat yapıp 3 saat dinliyorum :)

Bende seviyorum ya Bülent Beyi:)) Canım ben toplam 6 kilo aldım. Ben 2 ayda 3 kilo almışım, iyiymiş kilom fakat 2 kilo almalıymışım. Daha da dikkat edecekmişim:) Tamam dedim, korkuyorum valla kilo almaktan. Bebeğin kaç kiloymuş boyu nasılmış senin?

Üçümüzün annesi de Keçiören'de:)) Sizlerinki ne tarafta, bizimki Kalaba da. Keçiören şelalesinin üstündeler...

Bodrum' da mı yaşıyorsun?Ay ne güzel.Senin bebiş deniz çocuğu olacak

evet, Bodruma bağlı (20 km kala ) küçük bir köyde yaşıyorum, balıkçı köyü gibi :) Allah nasip ederse deniz çocuğu olacak, bu yaz sonuna denize sokmayı bile düşünüyorum inşallah...

Her doktor farklı işte. Bazılarının ki herşeyi söylüyor en ince ayrıntısına kadar. Bizim doktorda sonra söyler sanırım doğum tarihini filan. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…