Bende seviyorum ya Bülent Beyi:)) Canım ben toplam 6 kilo aldım. Ben 2 ayda 3 kilo almışım, iyiymiş kilom fakat 2 kilo almalıymışım. Daha da dikkat edecekmişim:) Tamam dedim, korkuyorum valla kilo almaktan. Bebeğin kaç kiloymuş boyu nasılmış senin?
Üçümüzün annesi de Keçiören'de:)) Sizlerinki ne tarafta, bizimki Kalaba da. Keçiören şelalesinin üstündeler...
Bende seviyorum ya Bülent Beyi:)) Canım ben toplam 6 kilo aldım. Ben 2 ayda 3 kilo almışım, iyiymiş kilom fakat 2 kilo almalıymışım. Daha da dikkat edecekmişim:) Tamam dedim, korkuyorum valla kilo almaktan. Bebeğin kaç kiloymuş boyu nasılmış senin?
Nesra, Özge nevresim takımlarınız çok şekermiş, güle güle sağlıkla kullansın bebişleriniz...
canım gittiğimde 29+5 dim kilosu 1700 gr dı maşallah boyunu söylemedi. bende son ay 2 kilo almışım bundan sonra duruyoruz almıyoruz dikkat etmiş halin buysa napıcaz dedi. akşam 8den sonra bişey yemiyorum ama yinede almışım. evdeki tartıya göre 7 kilo almış görünüyorum orda 9 kilo çıkıyo anlamadım valla hemşireye söyloedim boşver evdekini burayı baz alcaz dedi. doğuma kadar 2 kilo alabilirsin dedi nasıl yapıcam bilmiyorum rejimemi gircem ya
şose kuyubaşında oturuyor benimkilerde bende eryamandayım çok uzağım herzaman gidip gelemiyorum özlüyorum. benimde kayınvaldemler bana çok yakın bari ikisinin ortasında olsaydım dengede olurdu :)))
maşallah vallahi, 6 kilo çok iyi gerçekten... Ankaradaki hamoşlar az kilo almışlar desenize, özlemle devrimim de az kilo almış maşallah...
canım gittiğimde 29+5 dim kilosu 1700 gr dı maşallah boyunu söylemedi. bende son ay 2 kilo almışım bundan sonra duruyoruz almıyoruz dikkat etmiş halin buysa napıcaz dedi. akşam 8den sonra bişey yemiyorum ama yinede almışım. evdeki tartıya göre 7 kilo almış görünüyorum orda 9 kilo çıkıyo anlamadım valla hemşireye söyloedim boşver evdekini burayı baz alcaz dedi. doğuma kadar 2 kilo alabilirsin dedi nasıl yapıcam bilmiyorum rejimemi gircem ya
evet, Bodruma bağlı (20 km kala ) küçük bir köyde yaşıyorum, balıkçı köyü gibi :) Allah nasip ederse deniz çocuğu olacak, bu yaz sonuna denize sokmayı bile düşünüyorum inşallah...
Canım ben de evdeki tartıda daha az oluyorum. Bir de randevularımı genellikle akşam saatlerine aldığım için kilom normal olmuyor. Fazla oluyor genelde ama orayı baz alıyolar. Bana en fazla 70 kilo olacaksın demişti ben daha 64 üm:) Bakalım bu sefer kaç kilo aldım. Sen tetanoz aşınısı sordun mu?
Ben de kayınvalidemlere çok yakınım. Annem Keçiören de, ben de Balgattayım.
valla bende de evde az dr.da çok çıkıyodu sonunda çözdüm son 3kontrolde aynı çıkıyoruz..ben evde eşortmanla tartılıyorum ama dr. a giderken kotlar kalın kazaklar botlar falan fazla çıkıyo halıyle bende artık dr.a eşortman badi spor ayakkabıyla gidiyorum...tavsiye ederim..
ne güzel çok imrendim valla İstanbul da yaşayınca insan böyle sakin yaşantıların sadece filmlerde olduğunu düşünüyor biz de bir gün böyle sakin bir köyde yaşayabilirmiyiz acaba çocuklarımızı rahat rahat parkta sokakta oynatabileceğimiz, hırsız ne zaman kolumdaki çantaya yapışacak diye paronayak olmayacağımız, trafikte saatlerce kalıp çıldırmayacağımız vs vs bir hayatımız olabilirmi acaba
merhaba ben yeni katıldım inş. bende mayıs annesi adayıyım!!!!
bu sefet gittiğimde en hafif şeylerimi giyiyim bari babet falan :)
Evet canım, bizim doktor kiloya feci takmış durumda...Buna bile çok diyor adam...valla bizim doktorlar çok dikkat ediyo mecburen böyleyiz :))))
Ben bu sefer ince kıyafetlerle gideceğim. Ayakkabım çok ağırlığa neden oluyodu, babet giyeceğim:)) Bakalım kaç kilo aldım...valla bende de evde az dr.da çok çıkıyodu sonunda çözdüm son 3kontrolde aynı çıkıyoruz..ben evde eşortmanla tartılıyorum ama dr. a giderken kotlar kalın kazaklar botlar falan fazla çıkıyo halıyle bende artık dr.a eşortman badi spor ayakkabıyla gidiyorum...tavsiye ederim..
tetenoz aşısını sormuştum 20. haftada falan oda evdemi doğum yapcaksın gerek yok dedi :)
haftaya gittiğim zaman hiç kilo almamış olmayı istiyorum inşallah almadan giderim :) bu sıralar dondurma yiyorum ama kilo aldırı oda :)
gerçekten ole ama benim botlarım dız altı ve düz taban tabanıda kalın onunla tartıldığımda +2 kilo farkediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?