2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim..kız olcak kısmetse 29 haftalıgım...ortam çok güzel ya katılmakta geç kalmışım..

ben geldim kilolardan bahsediyorsunuz sanırım kaç kilo aldığını yazabilirmisiniz ben 63 kg hamile kaldım en son 72 dim tabi 15 gün önce tartıldım :)

canım sıkılıyo kızlar yaaa..camdan dışarı bakıyorum garipler gibi...yanlızolmak çok zor...kapımı çalan kimse yok...apartman hayatını hiç sevmedim senağlama

inşallah canım :)
canım sen çalışıyomusun hala nezaman bırakıcaksın.

ben 54 le kaldım şimdi 70 imdir heralde ya eşim tombiş oldun artık yürüme yuvarlan diyo...kilo degilde en çok çatlaklardan korkuyorum ..

aslında takılmamak lazım kilolara mutlaka vericez bigün inş...benim arkadaşım 20 kilo aldı...10 kilokadarı doğumda gitmiş kalanıda zamanla 4 ay önce falan eski haline döndi..gerçi bebeğini 2008 yazında dünyaya getirdi... :bbo:

ben 54 le kaldım şimdi 70 imdir heralde ya eşim tombiş oldun artık yürüme yuvarlan diyo...kilo degilde en çok çatlaklardan korkuyorum ..

bende çok korkuyorum...karnım çok sivri böle giderse mutlaka çatlarım..zaten ergenlikten kalma bacaklarımın iç kısmında vardı..okadarda yağlanıyorum ama kısmet artık...

süper valla ne diyim hayalini kurduğumuz şeyler gerçekleşirmiş hayal kuralım bari bol bol

ben geldim kilolardan bahsediyorsunuz sanırım kaç kilo aldığını yazabilirmisiniz ben 63 kg hamile kaldım en son 72 dim tabi 15 gün önce tartıldım :)
Canım ben 58 kilo ile başladım şimdi 64 kiloyum. 6 kilo aldım...

inşallah canım :)
canım sen çalışıyomusun hala nezaman bırakıcaksın.
Canım daha çalışıyorum ben. İyi olana kadar da çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sen doğum iznine mi ayrıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…