- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
ben geldim kilolardan bahsediyorsunuz sanırım kaç kilo aldığını yazabilirmisiniz ben 63 kg hamile kaldım en son 72 dim tabi 15 gün önce tartıldım :)
teşekkür ederim..kız olcak kısmetse 29 haftalıgım...ortam çok güzel ya katılmakta geç kalmışım..
inşallah canım :)Evet canım, bizim doktor kiloya feci takmış durumda...Buna bile çok diyor adam...
Ben bu sefer ince kıyafetlerle gideceğim. Ayakkabım çok ağırlığa neden oluyodu, babet giyeceğim:)) Bakalım kaç kilo aldım...
Bana da evde mi doğum yapacaksın demişti aynı cevap yani:)) İnşallah almamışsındır canım kilo...
ben geldim kilolardan bahsediyorsunuz sanırım kaç kilo aldığını yazabilirmisiniz ben 63 kg hamile kaldım en son 72 dim tabi 15 gün önce tartıldım :)
ben 44 le başladım, şu an 54 üm, ama daha 3-4 kilo alırım sanırım :))
sende çok iyisin canım maşallah zaten zayıf hamile kalanlardansın...
ipekcim maşallah se zaten zayıf hamile kalmışsın ne güzel inşalah doğumunda rahat olur canım
yine mi kilo muhabbetiiii laelaelaelaelae
ben 54 le kaldım şimdi 70 imdir heralde ya eşim tombiş oldun artık yürüme yuvarlan diyo...kilo degilde en çok çatlaklardan korkuyorum ..
aslında gerçekten böyle yerlerde yaşamak insanı dingin yapıyor, biz de istanbula falan gelince sudan çıkmış balık gibi oluyoruz, dediğin gibi trafik yok, hava kirliliği yok... hatta yaşadığım yer ( güvercinlik ) Türkiyenin en çok oksijen olan yerlerinden biriymiş. düşünsene evle işyeri arası 15-20 km kadar, 17:00 de işten çıkıyorum 17:15 de evdeyim, büyük şehirlerde imkansız tabii...
Canım ben 58 kilo ile başladım şimdi 64 kiloyum. 6 kilo aldım...ben geldim kilolardan bahsediyorsunuz sanırım kaç kilo aldığını yazabilirmisiniz ben 63 kg hamile kaldım en son 72 dim tabi 15 gün önce tartıldım :)
Canım daha çalışıyorum ben. İyi olana kadar da çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sen doğum iznine mi ayrıldın?inşallah canım :)
canım sen çalışıyomusun hala nezaman bırakıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?