Canım ben 58 kilo ile başladım şimdi 64 kiloyum. 6 kilo aldım...
Canım daha çalışıyorum ben. İyi olana kadar da çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sen doğum iznine mi ayrıldın?
bende çok korkuyorum...karnım çok sivri böle giderse mutlaka çatlarım..zaten ergenlikten kalma bacaklarımın iç kısmında vardı..okadarda yağlanıyorum ama kısmet artık...
susam yada badem yagı vb kullanıyomusun ben kullanıyorum faydalımı bilmiyorum amaCADIARZU kiloları bişekilde verirm inş. ama çatlaklar....
kızlar hepinize güzel sorunsuz mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum ve güzel haberlerle görüşelim evden çok zor bağlanıyorum malum prensesler sürekli oyun oynuyo kociş keza öyle zaten bıkıyorum bilgisayardan işyerinde evde sol yanıma yatmak daha işime geliyo ama bir bakarım tabi kontrole gideceklerin bebekleri iyimi diye özlüyorsam sadece bu topiği özlüyorum görüşmek üzere
susam yada badem yagı vb kullanıyomusun ben kullanıyorum faydalımı bilmiyorum amaCADIARZU kiloları bişekilde verirm inş. ama çatlaklar....
Ben seni çalışıyor sanıyordum..yok canım ben zaten evdeydim benim işyeri kapanmıştı çoktaan ayrılmıştım doğum iznine fırsat kalmadı yani :))
Ben vücuduma hiç bişey kullanmıyorum. Şimdiye kadar da hiç çatlamadım. Bakalım sonuçlar nasıl olacak:))ben kakao yağı kullanıyorum henüz hiç çatlamadım inşallah böylede gider.
susam yagı hem besler hemde tüylenme yapmaz diye tercih ettim ama bacaklarımın iç taraflarında kaşıntı ve çatlaklarım oluyo bendemi kakao yagına geçsem:uhm:
susam yagı hem besler hemde tüylenme yapmaz diye tercih ettim ama bacaklarımın iç taraflarında kaşıntı ve çatlaklarım oluyo bendemi kakao yagına geçsem:uhm:
Ben seni çalışıyor sanıyordum..
Ben vücuduma hiç bişey kullanmıyorum. Şimdiye kadar da hiç çatlamadım. Bakalım sonuçlar nasıl olacak:))
şuana kada hiç bişey kullanmadım kakao yağı ve badem yağı kullanan arkadaşlar faydasını gördünüzmü şimdilik çatlağım yok ama doğumdan sonra belli olur tedbiri almak lağzım
şuana kada hiç bişey kullanmadım kakao yağı ve badem yağı kullanan arkadaşlar faydasını gördünüzmü şimdilik çatlağım yok ama doğumdan sonra belli olur tedbiri almak lağzım
doktorum çatlaklarının önüne geçemessin dedi ama ben yinede her yolu denemeye çalışıyorum:çok üzgünüm: yeni dogum yapmış arkadaşımın karnını gördüm çok korktum onada doktoru bu çatlaklar sana dogum hatırası kakcak demiş :1no2:
doktorum çatlaklarının önüne geçemessin dedi ama ben yinede her yolu denemeye çalışıyorum:çok üzgünüm: yeni dogum yapmış arkadaşımın karnını gördüm çok korktum onada doktoru bu çatlaklar sana dogum hatırası kakcak demiş :1no2:
slm güzel anneler sabah acil çıkmam gerekti okuldan aradılar oğlum rahatsızlanmış babasıyla gittik aldık eve geldik kusuyo haliyok ateşi var acile götürdük apar topar bademcikleri şişmiş iğne verdiler bitanesini orda yaptırdık ama çok ağladı yavrum ona bişey olunca içim acıyo yaa geçmişe bakamadım fazla cevap yazan arkadaşlara teşekkürler evet karnımın üzerine eğildiğim zaman daha çok kaşınıyo geçen bi arkadaş çatlaklarla ilgili bi link vermişti orda çinko oksitli pişik kreminin işie yaradığını yazmışlar yarın eczaneye gidip sorucam bi sakıncası varmı ona göre kullanıcam inşl faydasını görürüm dayanamıyorum acısına bu arada dr gidip güzel haberlerle gelen arkadaşlar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?