gecmis olsun canimm...gamyoncuiremsu
slm güzel anneler sabah acil çıkmam gerekti okuldan aradılar oğlum rahatsızlanmış babasıyla gittik aldık eve geldik kusuyo haliyok ateşi var acile götürdük apar topar bademcikleri şişmiş iğne verdiler bitanesini orda yaptırdık ama çok ağladı yavrum ona bişey olunca içim acıyo yaa geçmişe bakamadım fazla cevap yazan arkadaşlara teşekkürler evet karnımın üzerine eğildiğim zaman daha çok kaşınıyo geçen bi arkadaş çatlaklarla ilgili bi link vermişti orda çinko oksitli pişik kreminin işie yaradığını yazmışlar yarın eczaneye gidip sorucam bi sakıncası varmı ona göre kullanıcam inşl faydasını görürüm dayanamıyorum acısına bu arada dr gidip güzel haberlerle gelen arkadaşlar hayırlı olsun
slm güzel anneler sabah acil çıkmam gerekti okuldan aradılar oğlum rahatsızlanmış babasıyla gittik aldık eve geldik kusuyo haliyok ateşi var acile götürdük apar topar bademcikleri şişmiş iğne verdiler bitanesini orda yaptırdık ama çok ağladı yavrum ona bişey olunca içim acıyo yaa geçmişe bakamadım fazla cevap yazan arkadaşlara teşekkürler evet karnımın üzerine eğildiğim zaman daha çok kaşınıyo geçen bi arkadaş çatlaklarla ilgili bi link vermişti orda çinko oksitli pişik kreminin işie yaradığını yazmışlar yarın eczaneye gidip sorucam bi sakıncası varmı ona göre kullanıcam inşl faydasını görürüm dayanamıyorum acısına bu arada dr gidip güzel haberlerle gelen arkadaşlar hayırlı olsun
Kızlar şimdi bebeğim aşağıya doğru baskı yapmaya başladı. Korktum yaa, normal mi sizce??
tatlım herkesin ki bir olmaz benim annemde hiç çatlak olmamış mesela
Kızlar şimdi bebeğim aşağıya doğru baskı yapmaya başladı. Korktum yaa, normal mi sizce??
süper valla ne diyim hayalini kurduğumuz şeyler gerçekleşirmiş hayal kuralım bari bol bol
canım benimki sık sık aşağıya baskı yapıyo bende korkuyorum ozamanlarda. benimki biraz aşağıda ama yinede busefer dra sorucam canım çok oluyo diye. geçmezse eğer seninkide ararsın hayatım. biraz ayağını uzatabiliyosan dinlen canım.
29+1 haftalık canım.kaç haftalıksın canım,korkma ufaklık kendine yer açıyordur napsın büyüdükçe sığmıyorlar
Hiç ayağa kalkmadım desem yeridir. Oturarak çalışıyorum canım...bazen çok yorulunca ayakta kalınca oluyor bende de, istersen dra bir sor...
Bende ilk kez bu kadar oldu. Tecrübesizlik işte yaa( Doktoru arasam mı bilemedim şimdi. Bişey olmaz Allah'ın izniyle normaldir yaa değil mi??
29+1 haftalık canım.
Hiç ayağa kalkmadım desem yeridir. Oturarak çalışıyorum canım...
ozaman kalk bir iki adım at bebişin çok sıkıldı belkide ondan yapmıştır :))))
ben de tam öyle diyecektim :) 2 saatte bir falan kalkıp biraz hareket edin diye okumuştum bir yerlerde...
ben de tam öyle diyecektim :) 2 saatte bir falan kalkıp biraz hareket edin diye okumuştum bir yerlerde...
ben arada bir kalkıp ofiste koridorda falan volta atıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?