2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun oğluna canım. inşallah çabucak iyileşir.

çok geçmiş olsun...umarımhemen toparlanır...

sağolun arkadaşlar çok yıprandı hala uyuyor inşl iyileşir cabucak ben çıkayım etrafı toplayayım uyanmadan kendinize iyi bakın

oğluna çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir...

Kızlar şimdi bebeğim aşağıya doğru baskı yapmaya başladı. Korktum yaa, normal mi sizce??

canım benimki sık sık aşağıya baskı yapıyo bende korkuyorum ozamanlarda. benimki biraz aşağıda ama yinede busefer dra sorucam canım çok oluyo diye. geçmezse eğer seninkide ararsın hayatım. biraz ayağını uzatabiliyosan dinlen canım.

Bende ilk kez bu kadar oldu. Tecrübesizlik işte yaa( Doktoru arasam mı bilemedim şimdi. Bişey olmaz Allah'ın izniyle normaldir yaa değil mi??

Bende ilk kez bu kadar oldu. Tecrübesizlik işte yaa( Doktoru arasam mı bilemedim şimdi. Bişey olmaz Allah'ın izniyle normaldir yaa değil mi??

olmaz canım yorma kendini ayakta kalma fazla dinlen. devam ederse rahatsız olursan çok ararsın bülent beyi.

ozaman kalk bir iki adım at bebişin çok sıkıldı belkide ondan yapmıştır :))))

ben de tam öyle diyecektim :) 2 saatte bir falan kalkıp biraz hareket edin diye okumuştum bir yerlerde...
ben arada bir kalkıp ofiste koridorda falan volta atıyorum :))

şimdilik çıkıyorum kızlar malum cuma işler yoğunlaştı hepinize iyi hafta sonları dikkat edin kensinize

kızlar mesaim bitmek üzere, çıkıyorum... hepinize çok güzel bir hafta sonu dilerim, görüşürüz....

ben de tam öyle diyecektim :) 2 saatte bir falan kalkıp biraz hareket edin diye okumuştum bir yerlerde...
ben arada bir kalkıp ofiste koridorda falan volta atıyorum :))

Canım tuvalete mutfağa filan gidip geliyorum zaten. Ama bir daha kalkıyım bakıyım. Sanki seyrekleşti gibi ama ben biraz yürüyüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…