doğumevinde inş erdal çile gittim ben çok memnun kaldım canım sen adatıpta mısın hala hayırlısı olsun sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşslm tuğba naber..seninle karşılaştığım iyi oldu..doğumu nerde yapıcaksın canım sen..
doğumevinde inş erdal çile gittim ben çok memnun kaldım canım sen adatıpta mısın hala hayırlısı olsun sağlıkla doğsun bebişlerimiz inş
bende ilk baştan beri o yüzden değiştiremedim ama ilgisizliği yüzünden mecbur kaldım mecbur napalım çok ilgili erdal bey epey ilgilendi bebeklede banada yapmam gerekenleri epey anlattı bundan sonrası için rahat ayrıldım yanında neşe hanımı biliyosun o yüzden inş da yanılmam hayırlısı artık napalım sağlıkla kucağımıza alalımdaamin canım inş. evet adatıptayım fiyatlar korktuğum kadar yüksek değilmiş burda yapıcam inş. da normal olursa eğer epidural istiyodum sanırım pek olumlu bakmıyolar burda bakalum konuşayımda bi neşe hn.la...ben erkek dr.dan çekiniyorumya ondan değiştiremedim..
nilaycım canım şimdi öğrendim rahatsızlığını çok geçmiş olsun canım..
dün geçmişi okuyamamıştım...
erken farketmeniz iyi olmuş gerçekten...
45,5 cme minyon mu dedi, şaşırmış galiba senin doktor :)) normalde zaten 50-52 cm doğuyorlar, hiç takma kafana bence, sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar, benimki bana çekerse minyon olur zaten ama eşime çekerse iri olur, 54-55 cm 5 kilo doğmuş, şimdi de 1.86 falan... ben 2,800 doğmuşum minicikmişim...
ya kızlar benim alt tarafda çok ağrı olmaya başladı adet sancısı gibi ayağa kalktığım zaman çok oluyo. sizdede varmı bu çevremdekiler o tür ağrılar son ayda olur çok erken diyolar
aynı ağrılar bende de mevcut,geçen gece doğuruyorum sandım,dr bi önceki kontrolde bol bol yürü merdiven in çık demişdi,bundada bütün gün yatamazsın belki ama mümkün oldugunca her fırsatta sol yanına yat dedi,bende telaşlandım işin dogrusu,birde utanarak yazıyorum ama vajinamında sağ yanı sürekli agrıyor,onu soramadım dr a:asigim:
Kızlar şimdi bebeğim aşağıya doğru baskı yapmaya başladı. Korktum yaa, normal mi sizce??
geçmiş olsun canımslm güzel anneler sabah acil çıkmam gerekti okuldan aradılar oğlum rahatsızlanmış babasıyla gittik aldık eve geldik kusuyo haliyok ateşi var acile götürdük apar topar bademcikleri şişmiş iğne verdiler bitanesini orda yaptırdık ama çok ağladı yavrum ona bişey olunca içim acıyo yaa geçmişe bakamadım fazla cevap yazan arkadaşlara teşekkürler evet karnımın üzerine eğildiğim zaman daha çok kaşınıyo geçen bi arkadaş çatlaklarla ilgili bi link vermişti orda çinko oksitli pişik kreminin işie yaradığını yazmışlar yarın eczaneye gidip sorucam bi sakıncası varmı ona göre kullanıcam inşl faydasını görürüm dayanamıyorum acısına bu arada dr gidip güzel haberlerle gelen arkadaşlar hayırlı olsun
sağol canım tşk ederim allah hepimizi hastalıklardan korusun olan hastalıklarımıza da devasını versin inşalhh
benım bildiğim kadarıyla drlar kemik yapısına bakıp tahminde bulunuyolar benım bebişime 31+3 te 1900 dedi ve maaşallah iri bebiş olcek dedi oysa çokda fazla değil kilosu o haftada bebişler 1700 oluyo ama 2 kiloya kadar gidsiyo yolu bunu druma sorduğumda kemik yapısından bellidir bebişin nasıl olcağı dedi
BİLGİLERİNİZE:))))
ARKADAŞLAR
BENDEDE ANLATTIĞINIZ TÜRDEN AĞRILAR OLUYORDU GEÇMİŞTEDE YAZMIŞTIM OKUYANLAR OLMUŞTUR BELKİ
DRUM DAHA ERKENDİR BU AĞRILAR EĞER ŞİMDİDEN BÖLE AĞRILARIN OLURSA RAHMİN AÇILIR VE ERKEN DOĞUM OLUR DEMİŞTİ BUNU ÖNLEMEK İÇİNDE MAGNEZYUM İLACI VERDİ BENCE SİZDE HEMEN Bİ DRUNUZA DANIŞIN
geçmiş olsun canım
magnezyum doğumu mu geciktiriyor diye yorumlamak gerekiyor bunu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?