2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
komun pijamasını aldım az önce netten daha önce bahsettiğim siteden markafoniden 35liraya vişne rengi hoşuma gitti umarım geldiğinde de çok memnun olurum

güle güle kullan, ben de dün bakmıştım markafoniye, çok güzeldi bahsettiğin pijama...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
biraz geçişi okudum moralim bozuldu walla...
kilo konusunu konuşmuşsunuz..ne güzel imrendim size..ben tam 15 kilo aldım şu ana kadar..benim doktorum da kızıyor..her gitmemde 3 kg almış oluyorum çünkü..offf offf nasıl vericem ben bu kiloları..üstelik temmuzda kardeşimin düğünü var..

ayşesinem hayırlı olsun güle güle giy canım.. daha kendime pijama almadım ben de.alsam da çantaları hazırlasam artık..

benim de kaynımın temmuzda düğünü varrr.. 12 kilo almışım ben de canım napalım yaa veririz inş diye umut ediyorummm yoksa şişko gelin olaraktan düğünde gezinirimkaydirigubbakcemile3

evdeyim bugün biraz iş yapmayı düşünüyorum..eşim yapma diye tembihleyip gitti ama yapmazsam patlıycam artık..
hepinize güzel haftasonları diliyorum..hava da mis gibi walla..halim olsaydı kızlarımı dışarı çıkarırdım..zavallılar benimle beraber eve hapsoldular..

benim de kaynımın temmuzda düğünü varrr.. 12 kilo almışım ben de canım napalım yaa veririz inş diye umut ediyorummm yoksa şişko gelin olaraktan düğünde gezinirimkaydirigubbakcemile3

bilemiyorum walla..emzirirken sıkı diyet de yapılmıyor..napcaz dediğin gibi ben de şişko bi görümce olarak dolaşırım kucağımda bebek..:sinifsinif:

günaydın özge ve sezenn.. hava çok güzel gerçekten pazar var çıksam takılsammı biraz..

çok yorma kendini, olduğu kadar yap yeter, ben öyle yapıyorum artık :)

kilolar da inşallah gidecek doğumdan sonra, kendimi böyle avutuyorum :CüvCüv:

bu arada hepinize tekrar günaydınnn zemuszemus

geçmiş olsun sezen, arkadaşlar kramp ve ağrılara karşı magnezyum kullandıklarını söylüyorlardı, sen kullanıyor musun? dra söyle istersen...
yok kullanmıyorum dr söyleyeyim bari
magnezyum kullanıyomusun ? gerçi doktor bana mg. değil de kalsiyum veriyo ağrım pek kalmadı..

bakalım hafta içi giderim

Boğa burcu çocuğu (21 Nisan-21 Mayıs)
ınatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocukları güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar genelde. Erkekler; yaramaz, şakacı ve dayanıklı, kızlar ise düzenli, evcilik oynamayı seven çocuklardır. Her zaman oturup bebeklerle oynamazlar, sokakta erkek çocuklarla misket oynarken ya da ağaçlaratırmanırken de görebilirsiniz. Dayanıklı yapıları nedeniyle ruhsal yönden de dengelidirler. Ara sıra aksi, inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlıkyapmaz, duygusal depresyonlara girmezler. Kendi halinde oyun kurup oynamayı severler, üzerlerine varırsanız kavgacı olurlar. Disipline ve emirlere karşı çıkabilirler.Eğer makul açıklamalar yapmanızı bekler. Hassas yapısı ve renklere, seslere duyarlılığı dolayısıyla parlak, çarpıcı turuncular, kırmızılar onu huzursuz yapar fakat dahapastel tonlar, mavinin tonları onu sakinleştirir. Müzik yeteneği de küçük yaşta keşfedilerek ses ve enstrüman eğitimi alması sağlanabilir. Okul hayatında başarılı vedüzenli olurlar, öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Ev işlerinde size yardımcı olurlar, büyüdüklerinde ise oturan karakterleri ile daha uslu, sakin bir yapıya sahipolurlar. Sadece sevgiyle sarın onları…

bende boğa burcuyum:) kızımda boğa olacak kendimi o yüzden hem şanslı hemde şanssız görüyorum çünkü inanılmaz inatçı olurlar ki iki inatçı nasıl geçineceğiz bakalım ... ama çok da evcimen olurlar hiç kızım gitme evde otur dememize gerek kalmayacak boğa burcu çocuğuna sevdiğini hissettirecekmişsin bu onların kendilerine güvenleri için çok önemliymiş diye okumuştum

burç özellikleri güzel valla boğanın :) ben bir de uykucu ve iştahlı olduklarını biliyorum boğaların ki bu da bebekken işimize çok yarayacak inşallah

evettt:)
bahar bebişi olcak nasipse yavrularımızz yazın da bol bol güneşlendiririz inş:)

evet kışa kadar kendilerini toplamış olacaklar inşallah kışın fazla hastalıkla uğraşmayız:Saruboceq::Saruboceq:
ben yazın bol bol denize sokmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…