2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 tane boğaa aynı evdee maş canım ne güzell:) eşinin burcu ne? Allah yardım etsin onayerimseniben

burç özellikleri güzel valla boğanın :) ben bir de uykucu ve iştahlı olduklarını biliyorum boğaların ki bu da bebekken işimize çok yarayacak inşallah
ay inşşş iştahları açık olur kuzucuklarımızınnkaydirigubbakcemile2

evet kışa kadar kendilerini toplamış olacaklar inşallah kışın fazla hastalıkla uğraşmayız:Saruboceq::Saruboceq:
ben yazın bol bol denize sokmayı düşünüyorum
nerde sokacaksın denize? ya tatile gidebilir miyiz bilmiyorum bebekle ..istanbulda da düzgün sahil bulmak ayrı dert.. yoksa süper olurdu. olmazsa havuza falan sokarız. gerçi korkmazmı bebekler yaa ayyyy ağustosta falan 5 aylık olcaklar nasipse inşkaydirigubbakcemile2

evet kışa kadar kendilerini toplamış olacaklar inşallah kışın fazla hastalıkla uğraşmayız:Saruboceq::Saruboceq:
ben yazın bol bol denize sokmayı düşünüyorum

evet Allahın izniyle güzel bir mevsimde doğacak bebeklerimiz, yazın kendilerini toparlarlar büyüklerin deyimiyle ele gelirler inşallah :) ben de bu yaz bol bol denize götürmeyi düşünüyorum, Allah o günleri de nasip eder inşallah...

Özge Kuşadasına götürür sanırım bebişini, ben zaten deniz kenarı bir yerde yaşıyorum. bu açıdan şanslı olacaklar... aslında bizler evhamlıyız, yabancılar küçücük bebeklerle taa nerelerden geliyorlar tatile...

ohh ne güzel vala yazın en güzel yerlerindesiniz. ben bile özledimm denizii kumuu güneşşiiiiiiii

kızlar alakasız ama bişey sorcam.
bebeğin karyolasını sipariş verdik şu büyüyen tiplerden 0-15 yaş olanlardan.
içine yatak alcaz da bu yataklar standart mı 60*120 boyutlarında yazıyo nette. bilmiyorum karyolanın içinin ölçüleri kaç olur bilen varmı?

büyüyen tipler tek kişilik yatak boyutlarında oluyor, tam ölçülerini bilmiyorum ama 60-120 değil benimki, baya büyük, galiba 180 falan uzunluğu.o komodin gibi yerin altında kalıyor yatağın bir kısmı. aldığın yerden tam boyutlarını öğrenip ona göre almak lazım, benimkini içinde hediye vermişlerdi. bir de tek tarafı sıvı geçirmez yatak bebek için daha iyi olur sanırım...

hmm adamları arayıp sormak lazım desene. tşk ler tatlım

pc den gözlerim ağrıdı. kızlar ben kaçarr.. yürüyüş yapalım biras.. herkese güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan

ne güzel hava güzel olunca herkes yürüyüşe çıktı bizim yerimizede gezin kızlar boshayallersmile
bugün saat 1 de oğluşumu görmeye gidicem belki ordan sonra işe dönmeyip bizde dolaşırız biraz hava çok güzell zemuszemus

selam kızlar iyi haftasonları hepinize. hava güzel diye herkes sokaklara atmış kendini belli oluyor. bu hafta hiç boş kalamadım hiç fırsat bulamadım topic e gelmeye ancak akşamları okudum. benimde ağrılarım başladı dün belime ve kuyruk sokumuma vurdu uzun bir süre ve zor dakikalardı. iyi hafta sonları olsun herkese inş.

ben geldim ama kimseikler kalmamış...burda da hava çok güzel bende mi çıksam ki..ama tekte gezilmiyoki yaa nereye gitcem offffffff....antalyayı özledim ben.......

pc den gözlerim ağrıdı. kızlar ben kaçarr.. yürüyüş yapalım biras.. herkese güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan

nidah dün gece canım sıkıldı topic e girdim ve ilk sayfaları okumaya başladım..ara ara baktım..ve bebeğinin resmini koyduğunu gördüm..minnacık orda..zaman ne çabuk geçiyo dimi şimdide kucağımıza alıcamız günü sayıyoruz..aslında burada yazılanlar güzel bi anı olarak kalıcak bize..sanırım102. sayfadaydı...

selam kızlar opuyorumnanaktan
valla burada da hava sahane
ben cıkamıyorum belimin agrısından
siz bizlerin yerine de gezin anacıgım :gitme:

bu arada ıspartadan seras'ımız vardı bayadır topikte görmedim,merak ettim inşallah iyidir

slm kızlarr
nasılsınız
herkes benım gıbı ıyıcene şişmiştir sanırım
az kaldı dogumlara
allah hayırlısıyla kurtarsın hepımızı sag salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…