2 tane boğaa aynı evdee maş canım ne güzell:) eşinin burcu ne? Allah yardım etsin onayerimsenibenbende boğa burcuyum:) kızımda boğa olacak kendimi o yüzden hem şanslı hemde şanssız görüyorumçünkü inanılmaz inatçı olurlar ki iki inatçı nasıl geçineceğiz bakalım ... ama çok da evcimen olurlar hiç kızım gitme evde otur dememize gerek kalmayacak boğa burcu çocuğuna sevdiğini hissettirecekmişsin bu onların kendilerine güvenleri için çok önemliymiş diye okumuştum
ay inşşş iştahları açık olur kuzucuklarımızınnkaydirigubbakcemile2burç özellikleri güzel valla boğanın :) ben bir de uykucu ve iştahlı olduklarını biliyorum boğaların ki bu da bebekken işimize çok yarayacak inşallah
nerde sokacaksın denize? ya tatile gidebilir miyiz bilmiyorum bebekle ..istanbulda da düzgün sahil bulmak ayrı dert.. yoksa süper olurdu. olmazsa havuza falan sokarız. gerçi korkmazmı bebekler yaa ayyyy ağustosta falan 5 aylık olcaklar nasipse inşkaydirigubbakcemile2evet kışa kadar kendilerini toplamış olacaklar inşallah kışın fazla hastalıkla uğraşmayız:Saruboceq::Saruboceq:
ben yazın bol bol denize sokmayı düşünüyorum
evet kışa kadar kendilerini toplamış olacaklar inşallah kışın fazla hastalıkla uğraşmayız:Saruboceq::Saruboceq:
ben yazın bol bol denize sokmayı düşünüyorum
kızlar alakasız ama bişey sorcam.
bebeğin karyolasını sipariş verdik şu büyüyen tiplerden 0-15 yaş olanlardan.
içine yatak alcaz da bu yataklar standart mı 60*120 boyutlarında yazıyo nette. bilmiyorum karyolanın içinin ölçüleri kaç olur bilen varmı?
büyüyen tipler tek kişilik yatak boyutlarında oluyor, tam ölçülerini bilmiyorum ama 60-120 değil benimki, baya büyük, galiba 180 falan uzunluğu.o komodin gibi yerin altında kalıyor yatağın bir kısmı. aldığın yerden tam boyutlarını öğrenip ona göre almak lazım, benimkini içinde hediye vermişlerdi. bir de tek tarafı sıvı geçirmez yatak bebek için daha iyi olur sanırım...
pc den gözlerim ağrıdı. kızlar ben kaçarr.. yürüyüş yapalım biras.. herkese güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan
merhaba güzel anneler;
hepinize güzel ve de sorunsuz haftasonu diliyorum...
merhaba Selin, senin de hafta sonun çok güzel geçsin inşallah...
merhaba güzel anneler;
hepinize güzel ve de sorunsuz haftasonu diliyorum...
pc den gözlerim ağrıdı. kızlar ben kaçarr.. yürüyüş yapalım biras.. herkese güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?