2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarr
nasılsınız
herkes benım gıbı ıyıcene şişmiştir sanırım
az kaldı dogumlara
allah hayırlısıyla kurtarsın hepımızı sag salim

aynen canım tombul madamlar olduk hepimiz artık yürümek bile zor tosul tosul nefes alıoz işte öle bilmiyorumkismile

ay evet ya uyumakta zorlaştı
mide sorunu bel agrısı nası uyucanı şaşıyo insan
herşeyin hazırmı senın
ben daha odasını yapmadım ya
beşik var ilk altı ay onda uyucak zate
ama genede odasını hazırlayabilsem iyi olacaktı
belis mobilyaya baktım çilek odasına baktım karar veremedım daha

selam arkadaşlarr
ben aslında haziran annesiyim ama doktorum doğumun mayısın sonuda olabilir dedi
satıma qöre en qeç haziranın 4'ü doğumum ama doktorum
haziranı beklemeye bilirsin diyince bende haziran mı mayıs mı annesi olacağımı şaşırdım
bilmiyorumkismile
o yüzden belki mayıs annesi olurum die sizinle tanışmaya qeldim

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım

magnezyum doğumu mu geciktiriyor diye yorumlamak gerekiyor bunu şimdi?
çok teşekkür ederim canım evet ben de sancıları kesiyo diye biliyorum oğlumda ilk başlarda çok sancım oluyo diye 8. ayıma kadar verdi dr ama son iki ayımda sancı mancı görmedim zaten sezeryan oldum bu hamilelikte geçen ay dr bel kraplarım için verdi bi kutu bitir daha kullanma dedi kraplarımada iyi gelmedi zaten pijamanda hayırlı olsun iyi günlerde giy

herkese iyi hafta sonları hava güzel olunca herkes gezmeye gitti galiba kızlar ben bişey sorcam erken doğum yapan mayıs annesi vardıya bebeği küvezdeydi nasıl oldu acaba bilen varmı birde kelebek miydi kontrole gittiğnde bebeğinde problem çıkmıştı amino sentez olacaktı ondanad haberi olan varmı merak ettim

abera canım çok şükür iyiymiş bebeğin durumu,
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...talik-dogan-bebgim-kuvozde-dua-istiyorum.html

linkinden bakabilirsin

kızlar kendime inanamıyorum.ben bugün temizlik yaptım..içim açıldı yaa..bitek salonum kaldı..aman o da kalsın..
eşim gelseydi de ben de dışarı çıksaydım...çok yorgunum ama kızlarıma üzülüyoum işte..
siz ne güzel rahtsınız walla oohhh...
bana yürüyüş yasak..yoksa hiç durmaz hergün yürürdüm belki bu kadar kilo da almazdım..
neyse..gidip dinlensem iyi olacak..

hoşgeldin canım,Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

selam kızlar hepinize güzel haftasonları opuyorumnanaktan
hava bugün harika herkesler dışarı kaçmış. belki bizde çıkarız eşimi ikna edebilirsem :)))

hoşgeldin canım,Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hoşbuldum saol canım.. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
bu topik biraz yavaş ilerliyor qaliba yoksa bana mı öyle qeldi bilmiyorumkismile

hoşbuldum saol canım.. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
bu topik biraz yavaş ilerliyor qaliba yoksa bana mı öyle qeldi bilmiyorumkismile

yok canım haftaiçi çok daha hızlı,haftasonları genelde yavaş ilerliyor...

slm annişler ve bebişleri...

cleo kızzzzzz sende mi geldinnn...bizimkiler erkenci olunca iki topicdeyiz..

canim benim ayni durumdan muzdaribim benimde inanilmaz bir kasintim var ne sursem fayda etmiyor sonra da kizariyor yaniyor filan .....snairim deriler gerildikce karin buyudukce oluyor o kasintilar birde catlaklarim olmaya basladi,hergun gece gunduz yaglanmama ragmen((

benimde çok kaşıntım varr..(çatlak gözükmyo ama olacak galiba..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…