slm kızlarr
nasılsınız
herkes benım gıbı ıyıcene şişmiştir sanırım
az kaldı dogumlara
allah hayırlısıyla kurtarsın hepımızı sag salim
çok teşekkür ederim canım evet ben de sancıları kesiyo diye biliyorum oğlumda ilk başlarda çok sancım oluyo diye 8. ayıma kadar verdi dr ama son iki ayımda sancı mancı görmedim zaten sezeryan oldum bu hamilelikte geçen ay dr bel kraplarım için verdi bi kutu bitir daha kullanma dedi kraplarımada iyi gelmedi zaten pijamanda hayırlı olsun iyi günlerde giygeçmiş olsun canım
magnezyum doğumu mu geciktiriyor diye yorumlamak gerekiyor bunu şimdi?
herkese iyi hafta sonları hava güzel olunca herkes gezmeye gitti galiba kızlar ben bişey sorcam erken doğum yapan mayıs annesi vardıya bebeği küvezdeydi nasıl oldu acaba bilen varmı birde kelebek miydi kontrole gittiğnde bebeğinde problem çıkmıştı amino sentez olacaktı ondanad haberi olan varmı merak ettim
selam arkadaşlarr
ben aslında haziran annesiyim ama doktorum doğumun mayısın sonuda olabilir dedi
satıma qöre en qeç haziranın 4'ü doğumum ama doktorum
haziranı beklemeye bilirsin diyince bende haziran mı mayıs mı annesi olacağımı şaşırdım
bilmiyorumkismile
o yüzden belki mayıs annesi olurum die sizinle tanışmaya qeldim
hoşgeldin canım,Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
hoşbuldum saol canım.. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
bu topik biraz yavaş ilerliyor qaliba yoksa bana mı öyle qeldi bilmiyorumkismile
anladım canım.. eğer mayıs annesi olursam aranıza transfer olucağım içinyok canım haftaiçi çok daha hızlı,haftasonları genelde yavaş ilerliyor...
hoşgeldin cleopatra
günaydın güzel anneler nasılsınız kaç gündür fazla giremedim ama takip etmeye çalıştım ayşesinem çok geçmiş olsun sen elinden geleni yapmışsın üzülme kızlar benimde göbeğim hep aşağıda düşecekmiş gibi son zamanda iyice indi birde bişey sorucam bir haftadır karnımın sağ ve sol tarafı felaket kaşınıyo göğsümün altından karnımın altında kadar beyaz çizik çizik sonradan kızarıyor ama çok felaket kaşıntı var batıyor sanki öle olan varmı ne rahatlatır acaba sürekli yağ sürüyürum ama fayda etmiyo kaşıntıya bilgisi olan varsa sevinirim
canim benim ayni durumdan muzdaribim benimde inanilmaz bir kasintim var ne sursem fayda etmiyor sonra da kizariyor yaniyor filan .....snairim deriler gerildikce karin buyudukce oluyor o kasintilarbirde catlaklarim olmaya basladi,hergun gece gunduz yaglanmama ragmen ((
mayıs anneleri hastane çantalarınız hazır mı??
benim henuz hazir degil,bugun sabah acaba dedim gec mi kaldim ama hazirlarim insaAllah buhaftaici diye dusunuyorum....sen hazirladin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?