slm annişler ve bebişleri...
cleo kızzzzzz sende mi geldinnn...bizimkiler erkenci olunca iki topicdeyiz..
1-2 eksik var alınacak...çantam hazır değil.yıkanıp ütülenecekler duruyo..
1-2 eksik var alınacak...çantam hazır değil.yıkanıp ütülenecekler duruyo..
benimde oğluşun çantası hazır herşeyiyle ama benim çantam hazır değil
sadece çantamı aldım qöğüs pedi ve pijama takımım var 1 tane
1 tane daha pijama takımı alıcam qecelik vs falanda alıcam hazırlıcam inş
boshayallersmile
hb canım satıma qöre haziranın 4 ünden doğm yapmam lazım..hgdnz kızlar sizler haziran annesi değilmiydiniz
hoş geldiniz kızlar
haftasonu malum herkes geziyo
hb canım satıma qöre haziranın 4 ünden doğm yapmam lazımdı
ama dr sen haziranı beklemeye bilirsin mayısın sonu qibi doğumun olur dedi
bende eğer mayısta doğum yaparsam buraya transfer olacağım için
sizinle tanışmaya qeldimyerimseniben
hosgeldin canım sende bebeğinde allah karnında görmeyi nasip etti kucağına almayıda ansip etsin cümlemizeboshayallersmile
kıs mhtp sen burda napion kaydirigubbakcemile3
yaf benimki %90 mayısın sonunda doğcak bari dedim qelimde mayıs anneleriyle tanışim:lepi:
hoşbuldum canımhosgeldin canım sende bebeğinde allah karnında görmeyi nasip etti kucağına almayıda ansip etsin cümlemizeboshayallersmile
ben ilk başta buraya gelmiştim sonra hazirana geçtim:)) şimdi dr mayıs oratı deyince buraya geri geldim geçen gün...:))
hb kızlarrr..:)))
benim ultrason kağıdında 28 mayıs gözüküyor..:))
kızlar bugün doktora gittim,bebeğim 1900 gr,42 santim olmuş.3 haftada 100 gr almışım.doktor 2 kilo alacaksın az dedi.çok kilo alan arkadaşlar üzülmesinler,doktor nekahat dönemini kolay atlatırlar dedi.bu arada kızlar doktora sorduğunuz soruları sorunca,neden bu kadar soru soruyorsun,ters bir şey olursa söylerim dedi.bu arada ağzımın payını almış oldum yani.hastanenin anne ve bebek için neleri karşıladığını sordum,herşeyi biz götürüyormuşuz.kızlar bu arada hastanenin doğum hemşirelerinden birisiyle tanıştım.yanlız tırstım biraz.iri kilolu bir hemşireydi.ay o benim karnıma bastırsa ,kollarımı tutsa çıtı pıtı kollarım kırılır.normal doğum istiyorum dedim ama çok korkuyorum kızlar.doktorumda tersi zayıf biri.doğum hemşireleri neden bu kadar iri,uzun boylu kadınlar ya.sanki özel kas yapmışlar bunun için.:1shok:
maşallah bebeğine kocaman olmuş canım
canim benim ayni durumdan muzdaribim benimde inanilmaz bir kasintim var ne sursem fayda etmiyor sonra da kizariyor yaniyor filan .....snairim deriler gerildikce karin buyudukce oluyor o kasintilarbirde catlaklarim olmaya basladi,hergun gece gunduz yaglanmama ragmen ((
kızlar bugün doktora gittim,bebeğim 1900 gr,42 santim olmuş.3 haftada 100 gr almışım.doktor 2 kilo alacaksın az dedi.çok kilo alan arkadaşlar üzülmesinler,doktor nekahat dönemini kolay atlatırlar dedi.bu arada kızlar doktora sorduğunuz soruları sorunca,neden bu kadar soru soruyorsun,ters bir şey olursa söylerim dedi.bu arada ağzımın payını almış oldum yani.hastanenin anne ve bebek için neleri karşıladığını sordum,herşeyi biz götürüyormuşuz.kızlar bu arada hastanenin doğum hemşirelerinden birisiyle tanıştım.yanlız tırstım biraz.iri kilolu bir hemşireydi.ay o benim karnıma bastırsa ,kollarımı tutsa çıtı pıtı kollarım kırılır.normal doğum istiyorum dedim ama çok korkuyorum kızlar.doktorumda tersi zayıf biri.doğum hemşireleri neden bu kadar iri,uzun boylu kadınlar ya.sanki özel kas yapmışlar bunun için.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?