2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm annişler ve bebişleri...

cleo kızzzzzz sende mi geldinnn...bizimkiler erkenci olunca iki topicdeyiz..

kıs mhtp sen burda napion kaydirigubbakcemile3
yaf benimki %90 mayısın sonunda doğcak bari dedim qelimde mayıs anneleriyle tanışim:lepi:

1-2 eksik var alınacak...çantam hazır değil.yıkanıp ütülenecekler duruyo..

benimde oğluşun çantası hazır herşeyiyle ama benim çantam hazır değil
sadece çantamı aldım qöğüs pedi ve pijama takımım var 1 tane
1 tane daha pijama takımı alıcam qecelik vs falanda alıcam hazırlıcam inş
boshayallersmile

ya benim bebek normal doğum pozisyonunu aldı ya
ayakları tam miğdemde
sürekli miğdemi tekmeleyip duruyor
bazen öyle ard arda vuruyor ki çok rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile

1-2 eksik var alınacak...çantam hazır değil.yıkanıp ütülenecekler duruyo..

hoş geldiniz kızlar
haftasonu malum herkes geziyo

hgdnz kızlar sizler haziran annesi değilmiydiniz
hb canım satıma qöre haziranın 4 ünden doğm yapmam lazım..
ama dr sen haziranı beklemeye bilirsin mayısın sonu qibi doğumun olabilir dedi
bende eğer mayısta doğum yaparsam buraya transfer olacağım için
sizinle tanışmaya qeldimyerimseniben

hoş geldiniz kızlar
haftasonu malum herkes geziyo

hoşbulduk canım
evet hafta sonu diye eşi yanında olanlar qezio ne qüzel opuyorumnanaktan
benim eşim c.tesi pazar qünleri de çalıştığı için evde oturuorum boshayallersmile

Son düzenleme:

kıs mhtp sen burda napion kaydirigubbakcemile3
yaf benimki %90 mayısın sonunda doğcak bari dedim qelimde mayıs anneleriyle tanışim:lepi:

ben ilk başta buraya gelmiştim sonra hazirana geçtim:)) şimdi dr mayıs oratı deyince buraya geri geldim geçen gün...:))

hb kızlarrr..:)))
benim ultrason kağıdında 28 mayıs gözüküyor..:))

hosgeldin canım sende bebeğinde allah karnında görmeyi nasip etti kucağına almayıda ansip etsin cümlemizeboshayallersmile
hoşbuldum canım
Amiiinn inşallah..

ben ilk başta buraya gelmiştim sonra hazirana geçtim:)) şimdi dr mayıs oratı deyince buraya geri geldim geçen gün...:))

iyi yapmıssın canım yaa
biz haziranı beklemeyiz banada öle qelio
zaten şimdi kimse zamanında doğum yapmıo
bide biz seninle erken doğum riski de yaşadık
qerçi benim şuan öle bi sorunum yok çok şükür
çokta erken doğurmak istemiorum yaa bilmiyorumkismile
mayısın son haftası olsa bana yeter

kızlar bugün doktora gittim,bebeğim 1900 gr,42 santim olmuş.3 haftada 100 gr almışım.doktor 2 kilo alacaksın az dedi.çok kilo alan arkadaşlar üzülmesinler,doktor nekahat dönemini kolay atlatırlar dedi.bu arada kızlar doktora sorduğunuz soruları sorunca,neden bu kadar soru soruyorsun,ters bir şey olursa söylerim dedi.bu arada ağzımın payını almış oldum yani.hastanenin anne ve bebek için neleri karşıladığını sordum,herşeyi biz götürüyormuşuz.kızlar bu arada hastanenin doğum hemşirelerinden birisiyle tanıştım.yanlız tırstım biraz.iri kilolu bir hemşireydi.ay o benim karnıma bastırsa ,kollarımı tutsa çıtı pıtı kollarım kırılır.normal doğum istiyorum dedim ama çok korkuyorum kızlar.doktorumda tersi zayıf biri.doğum hemşireleri neden bu kadar iri,uzun boylu kadınlar ya.sanki özel kas yapmışlar bunun için.:1shok:

maşallah bebeğine kocaman olmuş canım

slm kızlar 1 haftadır ev taşımakla uğraşıyorum sonunda bitirebildim ama çok yoruldum...Henüz internetim açılmadı oyüzden giremiyorum inşallah annelerde bebişlerde iyidir...Benim kontrolüm pazatresi az kaldı kızımla buluşmama...Herkese iyi akşamlar..

eğer benimkiler çatlağa dönüşürse yandım ozaman boydan boya iki yanımda bende yağlandım ama çare etmedi burda okumuştum krem sera yada oksitin krem kullanmışlar faydasınıda görmüşler pişik kremi bende dün aldım denemeye başladım kaşıntım biraz hafifledi ama eczane bana oksitin bayb verdi o bitince normal oksitin alıcam onda çinko oksit daha fazla sende bi dene istersen

maşallah kocaman olmuş bebeğin asıl bundan sonra alıcak tosun doğacak ozaman bencede sağlık sorunu yapmıyosa kiloyu takmaya gerek yok

kızlar selam
internetten bulduğum bir battaniyeyi yaptırdım ama aynısı olmamış tabi sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum aldıklarımız hazırladıklarımız bölümüne ekledim lütfen samimi fikirlerinizi yazarmısınız yani kötüyse lütfen kötü olmuş deyin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…