2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle kullan, ben de dün bakmıştım markafoniye, çok güzeldi bahsettiğin pijama...
sağol canım
ben şimdi her akşam içiyorum da tam vaktindeyiz doğumu geciktirir mi diye düşnüdüm?
ayşesinem bu siteye nasıl üye oldun ya çok tantanalı geldi bana
eposta adresini özelden atarsan sana davetiye gönderebilirim, beni bir arkadaşım davet etmişti ozaman çpk adımlı olmuyor

hayırlı olsun canım kolay gelsin

canım linki de atsana daha kolay olur bakmamız

kızlar size birşey soracağım doktor tansiyonumu ölçtü,10'na 6 çıktı iyimi demek sonuç doktor iyi demişti.birde kan tahlili yapalım dedim yapmadı.herşey iyi gerekmez dedi.bir arkadaşta halsizlik ve yorgunluk için kan tahlili yaptırdık kanım düşük çıktı demişti.kafam karıştı.

canım benim tansiyonum dr. kaontrollerimde 12/8 11/8 falan çıkıyo çok iyi diyo dr.bana...ben bikaçkez dışarda rahatsızlanıp ölçtürmüştüm 9/6 10/6 çıktı yani bana göre düşük bi tansiyon çünkü çarpıntı yaptı..ama dr.un iyi dediyse sorun yoktur merak etme..kan tahlili yaptırmaması çok ilginç herşey iyi derken yakınlarda yaptırdın mı kan tahlili..benim ilk tahlillerimde kanım çok iyiydi ama şimdilerde 10 düşmüş..bence tekrar iste

normal,benimde tansiyonum hep düşük çıkıyo en yüksegi 10-6 ilk aylarımda 7-3 e düşüyodu ve bayılmalarım oluyodu.:bbo:doktorlar daha çok yüksek tansiyondan korkuyorlar...korkma ben hep 9 a 6 geziyorum ortalarda...

tabi herkesin bünyesi farklı tabi.bende kansızlıkta vardı ileri derecede ya tam 10 paket kan şurubu kullandım doktor 1 paket daha verdi.şiştim iyice yahukafamçokkarıştı

9/6 bana öyle çarpıntı yapıyoki tamam diyorum ölüyorum heralde..2 kerede dışardayken oldu yerimden kıpırdayamadım eşim gelip aldı..evet benim dr.umda beni düşük tansiyon değil yüksek tansiyon korkutur dedi...ama düşükte insana işkence yaa...

canım yakınlarda tahlil yaptırmadım,en son aralıkta yaptırdım daha sonra ocakta şeker testi yaptırdım o kadar.bir bakması gerekmezmiydi.gerçi bana niye bu kadar soru soruyorsun birşey olursa söylerim demişti ama anlamıyorum.çarpıntım tansiyon düşüklüğünden olabilirmi ?

seni çok iyi anlıyorum ben bir keresinde alışveriş merkezinde yıgılıp kalmıştım neyseki yakında hastane vardı da serumla kendime geldim tek başıma dışarı çıkamıyorum..kulak ugultusu çarpıntı işkence resmen Allah yardımcın olsun...

olabilir ama önce tam bi muayne olman lazım..bende çarpıntı ikayetiyle gittim dr.uma hemen kardiyaloga yolladı..sorun çıkmadı guatır tahlili yaptı sorun çıkmadı..enson kan sayımı yapalım dedi yaptırdım...biraz düşmüş ama çarpıntı yapcak kadar değil dedi..ilacımı değiştirdi...geçmezse tekrar konuşalım dedi..hala biraz var çarpıntım..bende sanırım tansiyondan çünkü kalp dr.u tansiyonuma baktığında düşük tansiyonun düşük (5 çıkmıştı) çarpıntı bundan olabilir dedi..sende bu saydıklarıma baktırdıysan mutlaka kan tahlili de yaptır..oda normalse tansiyon olabilir..

amin valla hepimizin yardımcısı olsun..bende tuzlu ayran içerek kendime geldim ardından felaket bir baş ağrısı falan....allahtan sayılı günlerimiz kaldı zamanımız gelsede sağsalim alsak kuzularımızı kucağımıza

canım sen normal doğum yapmayı mı düşünüyorsun?

gecenin yarisi ve reflum yuzunden uyuyamiyorummm!!!sanki midem tamamen agzimda,ayy nasil yaniyor yemek borum,taa bogazima kadaroyle kotu ki midem anlatamam.....bu son 1kac haftadir olmaya basladi bu,inanilmaz kotu bisey...geceleri butun uykumu kaciriyor,zaten uyku moduna gecebilmem cok zor oluyor reflusu olan arkadaslar ne tavsiye edersiniz??ne yemek ya da ne yememek lazim?ama ne yersem oluyorcok kotuuuuu

geçmiş olsun canım...seni gecenin 4ünde buraya attığına göre çok rahatsızlanmışsın..
baharatlı şeylerden kızartmalardan uzak duracaksın diye biliyorum ben..
bi de naneyi çay gibi demleyip içersen iyi gelebilir..mideyi rahatlatıyor çünkü..

slece17 maşallah bebeğine..kocaman olmuş..
doğum hemşireleri gerçekten biraz öyle korkunç gözüküyor insanın gözüne...
benim doktorumla çalışan ebeler de tam tersine boyları ancak 155 tir..bana çok sevimli geliyorlardı..
ama doğumdan sonra bana öyle biri denk geldi ki kapıdan sığmazakannehir
ben sezeryan olmuştum ama beni zorla kaldırıp doktorun dediği saatten önce yürüttü gıcık...
yani diyeceğim o ki sana da ufak tefek sakin biri denk gelir inşallah..
bu arada dediklerimden kimsenin gözü korkmasın ben o anda acılı olduğum için gözüme gıcık görünmüştü ebe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…