geçmiş olsun canım
magnezyum doğumu mu geciktiriyor diye yorumlamak gerekiyor bunu şimdi?
günaydın kızlar..
biraz geçişi okudum moralim bozuldu walla...
kilo konusunu konuşmuşsunuz..ne güzel imrendim size..ben tam 15 kilo aldım şu ana kadar..benim doktorum da kızıyor..her gitmemde 3 kg almış oluyorum çünkü..offf offf nasıl vericem ben bu kiloları..üstelik temmuzda kardeşimin düğünü var..
kızlar bugün doktora gittim,bebeğim 1900 gr,42 santim olmuş.3 haftada 100 gr almışım.doktor 2 kilo alacaksın az dedi.çok kilo alan arkadaşlar üzülmesinler,doktor nekahat dönemini kolay atlatırlar dedi.bu arada kızlar doktora sorduğunuz soruları sorunca,neden bu kadar soru soruyorsun,ters bir şey olursa söylerim dedi.bu arada ağzımın payını almış oldum yani.hastanenin anne ve bebek için neleri karşıladığını sordum,herşeyi biz götürüyormuşuz.kızlar bu arada hastanenin doğum hemşirelerinden birisiyle tanıştım.yanlız tırstım biraz.iri kilolu bir hemşireydi.ay o benim karnıma bastırsa ,kollarımı tutsa çıtı pıtı kollarım kırılır.normal doğum istiyorum dedim ama çok korkuyorum kızlar.doktorumda tersi zayıf biri.doğum hemşireleri neden bu kadar iri,uzun boylu kadınlar ya.sanki özel kas yapmışlar bunun için.:1shok:
kızlar size birşey soracağım doktor tansiyonumu ölçtü,10'na 6 çıktı iyimi demek sonuç doktor iyi demişti.birde kan tahlili yapalım dedim yapmadı.herşey iyi gerekmez dedi.bir arkadaşta halsizlik ve yorgunluk için kan tahlili yaptırdık kanım düşük çıktı demişti.kafam karıştı.
gecenin yarisi ve reflum yuzunden uyuyamiyorummm!!!sanki midem tamamen agzimda,ayy nasil yaniyor yemek borum,taa bogazima kadaroyle kotu ki midem anlatamam.....bu son 1kac haftadir olmaya basladi bu,inanilmaz kotu bisey...geceleri butun uykumu kaciriyor,zaten uyku moduna gecebilmem cok zor oluyor reflusu olan arkadaslar ne tavsiye edersiniz??ne yemek ya da ne yememek lazim?ama ne yersem oluyor cok kotuuuuu
geçmiş olsun canım...seni gecenin 4ünde buraya attığına göre çok rahatsızlanmışsın..
baharatlı şeylerden kızartmalardan uzak duracaksın diye biliyorum ben..
bi de naneyi çay gibi demleyip içersen iyi gelebilir..mideyi rahatlatıyor çünkü..
kızlar size birşey soracağım doktor tansiyonumu ölçtü,10'na 6 çıktı iyimi demek sonuç doktor iyi demişti.birde kan tahlili yapalım dedim yapmadı.herşey iyi gerekmez dedi.bir arkadaşta halsizlik ve yorgunluk için kan tahlili yaptırdık kanım düşük çıktı demişti.kafam karıştı.
reflü için ben rennie duo şurup kullanıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim yanma başladığı anda içersen rahatlarsın
slm anneler kimsecikler yok bugünde tatilin keyfini çıkarıyonuz galiba bende sabah çok kötüydüm şimdi düzeldim biraz eşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti bende az sonra oğlum ve kızımla dışarı çıkıcaz bohçacıda bi pijama gördüm geçen hafta indirimli 38 küsürdü akşam 25 düşmüş hoşuma gitti ama bide sizin fikrinizi alayım dedim birde bedeni s 40 beden yazıyor doğumdan sonra 40 beden küçük olurmu acaba normalde L yada XL giyiyodum ama aldığım xl lar l kalıbındaydı küçük yani sizde bi fikrinizi söleyin bakalım olmazsa değiştiririm artık
gecenin yarisi ve reflum yuzunden uyuyamiyorummm!!!sanki midem tamamen agzimda,ayy nasil yaniyor yemek borum,taa bogazima kadaroyle kotu ki midem anlatamam.....bu son 1kac haftadir olmaya basladi bu,inanilmaz kotu bisey...geceleri butun uykumu kaciriyor,zaten uyku moduna gecebilmem cok zor oluyor reflusu olan arkadaslar ne tavsiye edersiniz??ne yemek ya da ne yememek lazim?ama ne yersem oluyor cok kotuuuuu
aynı şeyi bende merak ediyorum..normalde 34-36 bedendim pijamamı 38 aldım ama hala yıkamaya cesaret edemiyorum..ya olmazsa doğumdan sonra die acaba birazdaha büyük mü alsam die ama 40 bedenlerde omuz ve yaka olarak büyük oldu..aslında bu konuda 2009 annelerinden ayrdım istesek daha iyi olur
herkese iyi pazarlar fıstıklar.
bugün hava kapalı ama ben çok sıkıldığım için dışarı çıkıcam çünkü dün o güzelim havayı evde geçirdim ve artık bunaldım.
bende dün attım kendimi sokaklara...ne zamandır hiç bukadar gezmemiştim ama eve geldiğimde acısı çıktı acayip belim ağrıdı...sanan iyi gezmeler....tavsiyem çok yorma kendini....
canım ben hep s beden giyiyordum önceden. annem bana m beden pijama almış denedim ama şuanda dar geldi doğuma kadar iyice büyücem bide şişersem hiç olmıcak. kalıplarıda çok değişiyo zaten bu pijamaların.
kayınvaidemin aldığı pijamada xl yani doğumda o bana iyi olcak. küçük almamak lazım yani bedeni. çünkü doğumda nasıl görünceğimizi bilemiyoruz :)))
herkese iyi pazarlar fıstıklar.
bugün hava kapalı ama ben çok sıkıldığım için dışarı çıkıcam çünkü dün o güzelim havayı evde geçirdim ve artık bunaldım.
bende dün attım kendimi sokaklara...ne zamandır hiç bukadar gezmemiştim ama eve geldiğimde acısı çıktı acayip belim ağrıdı...sanan iyi gezmeler....tavsiyem çok yorma kendini....
azıcık dışarıyı görüyümde yeter zaten hemen yoruluyorum çok gezemem yani :)))
kendimide iki gündür çok halsiz hissediyorum bugün daha iyiyim dün o yüzden çıkamadım bazen bayılıcakmışım gibi geliyor neden oluyorki tansiyonum genelde düşük belkide o yüzdendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?