2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın, herkese güzel bir pazar günü dilerim...

sleece17, maşallah bebeğine, kocaman olmuş...

Herkeslere ii pazarlar dileyerek açıyorum mesahımı:)))))

geçmiş olsun canım

magnezyum doğumu mu geciktiriyor diye yorumlamak gerekiyor bunu şimdi?

bi bakıma öle canhım bu vakitlerde olan kasılmalarda rahim erkenden açılıyormuş magnezyumda bunu engelliyor ve bebiş zamanında geliyor:))))

ii senın doğumdan sonra koçişşin kuzenın bu ayın 27 de bu halimle ne giycem nasıl gitcem bilemiyorum valaaa
koçişte sen gelme diyo sesten rahatsız olursunuz dio ammma velakın ben dayanamam gitmem lzım

canım öncelikle maaşalahh bebişineee nazar değmesin koccaman olmuş
ne uyuz bi drmuş cnm ne demek soru sorma
kafandaki her soruyu mutlaka sorup cevabını alman lazım ben senınyerinde olsam bi güzel ağzının payını verirdim o drun demek ben onun hastası olsam muayene etmez benı ben druma ahiret soruları sıryuom zavallı kadun hepsini tek tek açıklıyo

canım hiç korkma zaten hamilelerde düşük tansiyona rastlanır önemli olan 12 8 yukarısına çıkmamasıdır içini ferah tut

merhaba annişler ve bebişlerrrr..

canım yastığını yüksek tutsan rahatlarsın belki..

canım benim eşim reflü oldu dr nane ve kırmızı biberi yasakladı diğer baharatlar serbest...

canım düşük tansiyondan pek bişey olmaz..benim hamileliğin başından beri 9\6 yada 10\6 dır hep..normal bu..

Herkese ıyı pazarlar nasılsınız annişler benım de esım ıse gıttı evde yalnızım bı yandan ıyı ama canım sıkılıyo yaa

reflü için ben rennie duo şurup kullanıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim yanma başladığı anda içersen rahatlarsın

slm anneler kimsecikler yok bugünde tatilin keyfini çıkarıyonuz galiba bende sabah çok kötüydüm şimdi düzeldim biraz eşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti bende az sonra oğlum ve kızımla dışarı çıkıcaz bohçacıda bi pijama gördüm geçen hafta indirimli 38 küsürdü akşam 25 düşmüş hoşuma gitti ama bide sizin fikrinizi alayım dedim birde bedeni s 40 beden yazıyor doğumdan sonra 40 beden küçük olurmu acaba normalde L yada XL giyiyodum ama aldığım xl lar l kalıbındaydı küçük yani sizde bi fikrinizi söleyin bakalım olmazsa değiştiririm artık

reflü için ben rennie duo şurup kullanıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim yanma başladığı anda içersen rahatlarsın

feray bu şurubu doktorunmu yazdı reçeteli yoksa senmi aldın tavsiye üzreine eczaneden ben hem kendime hemde babama almayı düşünüyorum ondada reflü var

aynı şeyi bende merak ediyorum..normalde 34-36 bedendim pijamamı 38 aldım ama hala yıkamaya cesaret edemiyorum..ya olmazsa doğumdan sonra die acaba birazdaha büyük mü alsam die ama 40 bedenlerde omuz ve yaka olarak büyük oldu..aslında bu konuda 2009 annelerinden ayrdım istesek daha iyi olur

herkese iyi pazarlar fıstıklar.
bugün hava kapalı ama ben çok sıkıldığım için dışarı çıkıcam çünkü dün o güzelim havayı evde geçirdim ve artık bunaldım.

canım bu hamilelik reflüsü ne yersen ye herşeyi kıstlasanda oluyor mecburen bende çok çekiyorum. gaviscon şurup kullanıyorum ben gece yatmadan içiyorum çok rahat ediyorum.
bi zararıda yok şurubun. doktorumda kullanabilirsin dedi zaten. şurupsuz çekilmez bu reflü çünkü çok fena yakıyo yani

canım ben hep s beden giyiyordum önceden. annem bana m beden pijama almış denedim ama şuanda dar geldi doğuma kadar iyice büyücem bide şişersem hiç olmıcak. kalıplarıda çok değişiyo zaten bu pijamaların.
kayınvaidemin aldığı pijamada xl yani doğumda o bana iyi olcak. küçük almamak lazım yani bedeni. çünkü doğumda nasıl görünceğimizi bilemiyoruz :)))

sık sık deniyorum bende şuanki halimde oluyo..ama doğuma 6 hafta var atak yapıp fazla kilo alırsam ne olur bilemiyorum...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nidah

pazar pazarrr bi bakayım dedimmm sinek avlıyo topicimizz misafir naberrrr??:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…