2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaz geliyor heyoooo
buralar ısınmaya basladı nihayet oh bee bayanssulusmile

antalyadan meycimek versek yerine olmazmı bilmiyorumkismile

sen zaten yangından ilk kurtarılacaksın şekerim, demirbaşsın yani kaydirigubbakcemile5
bak bu komplimanı kocişkon bile yapmaz degerimi bil valla yerimseniben

uykusuz geceler başladı

kesinlikle katılıyorum dün gece bende hiç uyuyamadım öylece döndüm durdum birde arkadaşlarım son aylarda ilk aylardaki gibi sürekli tuvalet ihtiyacı hissedildiğini söylüyorlardı dün akşam itibariyle anlamış bulunuyorum ki kesinlikle doğruymuşohaoldumsmileohaoldumsmile

sanırım hamileliğin bir ilk ayları zor birde son ayları ama son aylar daha güzel çünkü kavuşma vaktine az kaldı demektiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

birde bütün kış bir kere bile hasta olmayan ben feci şekilde grip oldummafoldumben bütün kış bol portakal suyu , kivi ve limon sayesinde hastalığı engellemişim demekki bırakınca hemen düştü süngülerimmafoldumbenmafoldumben

günaydın kızlar
günaydın canım

ben de dün akşam rahatsızlandım midmi üşütmüşüm galiba ben de ilk aylara döndüm
mide ekşimesi sorunu yaşayan arkadaşlara merak etmeyin geçiyor düyorum ben dde uzun süre uyuyamadım yediklerimden keyif almadım ama neredeyse son bir haftdır sorun yaşamıyorum çok şükür azar azar süt içmek, muhallebi vs işe yarıyor mayalı çok ekşi sıcak soğuk şeyler tüketmeyin bebeğe bakar gibi midenize bakın ve yüksek yastık kullanımını yabana atmayın
bir de yürüyüş ve uykunuz geldiğinde biraz etrafta sürünüp hemen yatmamak da ben de işe yarıyor dha yorgun olduğum için daha çabuk uyuyorum

günaydıınnn
hepinize güzel bir hafta dilerim...
benim işte son haftam, çok mutluyum :))

sağolun kızlar, inşallah çabuk geçer :) gerçi masa toparlama , işleri halletme telaşıyla geçer gibi geliyor... bir de benim işim yaz sezonunda çok yoğun ( havalimanı ) olur, bütün sezonu atlatıp döneceğim inşallah :))

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar ipeknil hadi hayırlısı bir solukta geçsin haftan inş, bende iki gün tatil yaptım cmtsi izinli olmak ne güzel şeymiş gittim kendime bebeğime annemle güzel güzel şeyler aldım şekerlerinide sipariş verdik geçeliklerimi aldım iyi oldu. hafifledim. dünde bir bebek mevlidine gittik yine annemle 2,5 aylık bir kızdı buğlem koymuşlar ismini o kadar güzeldiki. sizde neler var ne yok hanımlar.

ohhhh ne güzel, dönüş de tatil gibi olur sana

güzel günlerde kullan canım aldıklarını mevlüdüne gititğin bebek de bizimkiler de adlarıyla yaşasınlar inşallahbayanssulusmile

ben de mevlüt şekeri malzemelerimi aldım, birmakstan şu selmanın önerdiği internet sitesinden çok beğenerek ve severek aldım daha ödemesini yapmadan ürünleri gönderdiler fakat yanış gönderdileri ürünler var beyaz istediklerimi pembe göndermişler aradım özür dilediler eksik olanları da söyledim onlarla birlikte gönderdiler pembeleri de geri göndermeyin astarı yüzünden pahalıya geliyor dediler tamm dedim bi kız bebek annesine veririm hemn ardından eksiklerimle beyaz kalpi çubuklarımda geldi ama bu sefer de eksikleri yanlış göndermişler akannehir kendinden kurdeleli tüllerden sipariş vermiştim kurdelesiz gelmiş, adam o kadr kibar ki daha parasını vermediğim şeyleri yanlış gönderdiğin söylemek için aramak hiç istemiyorum ama denedim bunlarla da hiç güzel olmuyor, aslında hata adamın ama arayınca mahçup hissedicem kendimi diye ertleyip duruyorum aramayı
bu arada elimde olanlarla yaptığım bir kaç modeli kardeşime götürdüm çok güzel olmuşlar dedi hepsini açıp içindekileri yedi, o zaman da garip hissedyomuş insan, dur daha oğlum doğmadı diycektim nerdeyse de saçmlaama dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim, inşallah :)
aldığınız tüm cicileri bebeğin güzel günlerde, sağlıkla kullansın , sen de geceliklerini güzel günlerde kullan inşallah...

geçmiş olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…