antalyadan meycimek versek yerine olmazmı bilmiyorumkismile
uykusuz geceler başladı
Günaydın kızlar.32. haftamıza girdik
günaydın canımgünaydın kızlar
kesinlikle katılıyorum dün gece bende hiç uyuyamadım öylece döndüm durdum birde arkadaşlarım son aylarda ilk aylardaki gibi sürekli tuvalet ihtiyacı hissedildiğini söylüyorlardı dün akşam itibariyle anlamış bulunuyorum ki kesinlikle doğruymuşohaoldumsmileohaoldumsmile
sanırım hamileliğin bir ilk ayları zor birde son ayları ama son aylar daha güzel çünkü kavuşma vaktine az kaldı demektiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
birde bütün kış bir kere bile hasta olmayan ben feci şekilde grip oldummafoldumben bütün kış bol portakal suyu , kivi ve limon sayesinde hastalığı engellemişim demekki bırakınca hemen düştü süngülerimmafoldumbenmafoldumben
hayırlı olsun canım bütün hafta gider böyle güzel son pazatesim son salım son çarşambam diyerek bi bakmışsın hooop hafta bitmişzemuszemusgünaydıınnn
hepinize güzel bir hafta dilerim...
benim işte son haftam, çok mutluyum :))
günaydıınnn
hepinize güzel bir hafta dilerim...
benim işte son haftam, çok mutluyum :))
sağolun kızlar, inşallah çabuk geçer :) gerçi masa toparlama , işleri halletme telaşıyla geçer gibi geliyor... bir de benim işim yaz sezonunda çok yoğun ( havalimanı ) olur, bütün sezonu atlatıp döneceğim inşallah :))
güzel günlerde kullan canım aldıklarını mevlüdüne gititğin bebek de bizimkiler de adlarıyla yaşasınlar inşallahbayanssulusmilegünaydın kızlar hepinize iyi haftalar ipeknil hadi hayırlısı bir solukta geçsin haftan inş, bende iki gün tatil yaptım cmtsi izinli olmak ne güzel şeymiş gittim kendime bebeğime annemle güzel güzel şeyler aldım şekerlerinide sipariş verdik geçeliklerimi aldım iyi oldu. hafifledim. dünde bir bebek mevlidine gittik yine annemle 2,5 aylık bir kızdı buğlem koymuşlar ismini o kadar güzeldiki. sizde neler var ne yok hanımlar.
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar ipeknil hadi hayırlısı bir solukta geçsin haftan inş, bende iki gün tatil yaptım cmtsi izinli olmak ne güzel şeymiş gittim kendime bebeğime annemle güzel güzel şeyler aldım şekerlerinide sipariş verdik geçeliklerimi aldım iyi oldu. hafifledim. dünde bir bebek mevlidine gittik yine annemle 2,5 aylık bir kızdı buğlem koymuşlar ismini o kadar güzeldiki. sizde neler var ne yok hanımlar.
günaydın canım
ben de dün akşam rahatsızlandım midmi üşütmüşüm galiba ben de ilk aylara döndüm
mide ekşimesi sorunu yaşayan arkadaşlara merak etmeyin geçiyor düyorum ben dde uzun süre uyuyamadım yediklerimden keyif almadım ama neredeyse son bir haftdır sorun yaşamıyorum çok şükür azar azar süt içmek, muhallebi vs işe yarıyor mayalı çok ekşi sıcak soğuk şeyler tüketmeyin bebeğe bakar gibi midenize bakın ve yüksek yastık kullanımını yabana atmayın
bir de yürüyüş ve uykunuz geldiğinde biraz etrafta sürünüp hemen yatmamak da ben de işe yarıyor dha yorgun olduğum için daha çabuk uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?