ben bi kahvaltı edip geliyim dün kötüydü midem hala esameleri devam ediyor umarım kahvaltıdan sonra düzelir
ben yarın dr. a çalışabilir raporu yazdırıcam tatlım nisanda da 37 haftam doluyor o zaman başlatıcam iznimi 5 haftamı doğumdan sonraya ekliyecek dr. nisan başı gibide işyerinde birikmiş çok iznim var onları kullanıcam inş. bir soruun çıkmazsasana da günaydın... Esra, sen de bu hafta izine çıkıyordun değil mi ?
günaydınnn. ne kadar ucuza almışsın nerden aldın tatlım ben daha almadım inş. izne çıkayım bir alıcam bi kendime alacaklarım kaldııGünaydın kızlar;
Hafta sonu pijama takımlarımı aldım. Hem de çok uygun fiyata. 19 TL den 2 adet pijama takımı,1 adet gecelik, 17 TL den sabahlık, 16 TL den gecelik aldım:) Kendimi çok şanslı hissettim. Bebeğimin şansı diye düşünüyorum...
Günaydın kızlar;
Hafta sonu pijama takımlarımı aldım. Hem de çok uygun fiyata. 19 TL den 2 adet pijama takımı,1 adet gecelik, 17 TL den sabahlık, 16 TL den gecelik aldım:) Kendimi çok şanslı hissettim. Bebeğimin şansı diye düşünüyorum...
günaydınnn. ne kadar ucuza almışsın nerden aldın tatlım ben daha almadım inş. izne çıkayım bir alıcam bi kendime alacaklarım kaldıı
Günaydın kızlar;
ben yarın dr. a çalışabilir raporu yazdırıcam tatlım nisanda da 37 haftam doluyor o zaman başlatıcam iznimi 5 haftamı doğumdan sonraya ekliyecek dr. nisan başı gibide işyerinde birikmiş çok iznim var onları kullanıcam inş. bir soruun çıkmazsa
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
cumartesi oğluşumla buluştuk zemuszemus artık baş aşağı dönmüş bebişim bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım. bebeğimin kilosu 2144 gram boyuda 45 cm olmuşsağlığı gayet iyiymiş yüzünü bu sefer çok net gösterdi tombiş tombiş yanakları vardı ayyy çok tatlı görünüyordu sositososito nisanın 5 de nst için randevu verdi
Günaydın kızlar;
maşallah oğlunaa annesi kocaman oldulkar artık.. inş. bir sorun çıkmaz hayırlı doğumlar yaparız hepimizgünaydın kızlar opuyorumnanaktan
cumartesi oğluşumla buluştuk zemuszemus artık baş aşağı dönmüş bebişim bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım. bebeğimin kilosu 2144 gram boyuda 45 cm olmuşsağlığı gayet iyiymiş yüzünü bu sefer çok net gösterdi tombiş tombiş yanakları vardı ayyy çok tatlı görünüyordu sositososito nisanın 5 de nst için randevu verdi
ben de mevlüt şekeri malzemelerimi aldım, birmakstan şu selmanın önerdiği internet sitesinden çok beğenerek ve severek aldım daha ödemesini yapmadan ürünleri gönderdiler fakat yanış gönderdileri ürünler var beyaz istediklerimi pembe göndermişler aradım özür dilediler eksik olanları da söyledim onlarla birlikte gönderdiler pembeleri de geri göndermeyin astarı yüzünden pahalıya geliyor dediler tamm dedim bi kız bebek annesine veririm hemn ardından eksiklerimle beyaz kalpi çubuklarımda geldi ama bu sefer de eksikleri yanlış göndermişler akannehir kendinden kurdeleli tüllerden sipariş vermiştim kurdelesiz gelmiş, adam o kadr kibar ki daha parasını vermediğim şeyleri yanlış gönderdiğin söylemek için aramak hiç istemiyorum ama denedim bunlarla da hiç güzel olmuyor, aslında hata adamın ama arayınca mahçup hissedicem kendimi diye ertleyip duruyorum aramayı
bu arada elimde olanlarla yaptığım bir kaç modeli kardeşime götürdüm çok güzel olmuşlar dedi hepsini açıp içindekileri yedi, o zaman da garip hissedyomuş insan, dur daha oğlum doğmadı diycektim nerdeyse de saçmlaama dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?