2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar;
Hafta sonu pijama takımlarımı aldım. Hem de çok uygun fiyata. 19 TL den 2 adet pijama takımı,1 adet gecelik, 17 TL den sabahlık, 16 TL den gecelik aldım:) Kendimi çok şanslı hissettim. Bebeğimin şansı diye düşünüyorum...

sana da günaydın... Esra, sen de bu hafta izine çıkıyordun değil mi ?
ben yarın dr. a çalışabilir raporu yazdırıcam tatlım nisanda da 37 haftam doluyor o zaman başlatıcam iznimi 5 haftamı doğumdan sonraya ekliyecek dr. nisan başı gibide işyerinde birikmiş çok iznim var onları kullanıcam inş. bir soruun çıkmazsa

günaydın kızlar iyisiniz inaşşalla , bende hafta sonu bol bol dinlendim kayınvalidemlerdeydik bırakmadılar iyide oldu bizde mevlüte gittik dua vardı,mide sorunu yaşayan arkadaşlar bendede acı su geliyor ağzıma sanırım normal bir durum onun do,ışında hamd olsun bir yaramazlık yok sadece yatamıyorum dön sağa dön sola sanki bebeğimi rahat ettremiycem gibi düşünüyorum

günaydınnn. ne kadar ucuza almışsın nerden aldın tatlım ben daha almadım inş. izne çıkayım bir alıcam bi kendime alacaklarım kaldıı

günaydın canım güle güle kullan çok uyguna almışsın bende alıcam kısmetse İstanbuldamı oturuyorsun nerden aldın

günaydınnn. ne kadar ucuza almışsın nerden aldın tatlım ben daha almadım inş. izne çıkayım bir alıcam bi kendime alacaklarım kaldıı

Canım nü diye bir mağaza vardı ordan aldım. Hepsinin etiket fiyatları da 79-69 TL filan. Hafta sonuna özel indirimleri varmış, ondan da yararlanmış oldum:) Kıyamıyodum ya pijamalara çok para vermeye. Ama bunlar hoşuma gittiler. Sevimli pijamalar:)

gerçekten çok uygun almışsın, güle güle kullan inşallah... bebeğin de ömür boyu şanslı olsun inşallah :)

birikmiş izin kullanman çok daha iyi olur tabii, şimdiden hayırlı olsun izinlerin...

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

cumartesi oğluşumla buluştuk zemuszemus artık baş aşağı dönmüş bebişim bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım. bebeğimin kilosu 2144 gram boyuda 45 cm olmuş sağlığı gayet iyiymiş yüzünü bu sefer çok net gösterdi tombiş tombiş yanakları vardı ayyy çok tatlı görünüyordu sositososito nisanın 5 de nst için randevu verdi

41 kere maşallah oğluna, ne güzel seninki abi olmuş artık :))

sudan ucuza dedikleri bu olsa gerek inanılmaz uygun bir fiyata almışsın

maşallah oğlunaa annesi kocaman oldulkar artık.. inş. bir sorun çıkmaz hayırlı doğumlar yaparız hepimiz

herkese günaydın hanımlarr
gününüz gönlünüz aydın olsun inşalahh

hayırlı olsun canım ne güzel kendin yapcan ama bırakma kimse yemesinn
ben olsam izin vermezdim doğsun ondan sonra aaaaaaa

hayırlı olsun nurem çok iiye almışsın gerçekten sancısız ağrısız günlerde kullan inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…