cnmmm :1hug::asigim:
günaydın kızlar sırf sizin için girdim. dün rüya gibiydi sanki ilk defa yarım saat bebeğimi izledim. bazen 3 boyutlu ve renkli bazen siyah beyaz.. herşeyi çok iyi ve sağlıklıymış maşşalah . ense kalınlığında sınır 3 müş kızlar. bizimki 1.08 çıktı çok iyi yani:asigim: . bu arada asıl bomba gelioooooooo doktorum %80 kız dedi. ben havalara uçtum tabi. kan testimi daha almadım onlar hemen çıkmıyormuş 3 gün sonra. ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. darısı hepinize muck muck sanırım topiğin ilk DURU kızı geliyor:asigim:
Şulecim inşallah sen de böyle güzel haberlerle gelirsin canım sıra sen de
amin canım amin inşallah
çok heycanlıyım hele dimples anlatınca daha bi heycanlandım mideme kramplar giriyo şu an bi önce vakit geçsede gitsem diye bekliyorum:Saruboceq:
kızlar ya bi cvp verin dün akşam aaa hatta çikolota yiyodum o sırada sağ tarafım pıtpıt oldu hani bir yerin seğrir ya öyle bişey oldu kısa bi süre sürdü sonra durdu acaba bebeğimmidir onu yapan:kedi:
canım şu haftalarda hissetmen mümkün değil kasın falan seyirmiştir ben çok araştırdım bu haftalarda hissedilmezmiş bebiş hareketleri
kızlar ya bi cvp verin dün akşam aaa hatta çikolota yiyodum o sırada sağ tarafım pıtpıt oldu hani bir yerin seğrir ya öyle bişey oldu kısa bi süre sürdü sonra durdu acaba bebeğimmidir onu yapan:kedi:
evet ya bende okudum şimdi şey yazıyo tecrübeli anneler hareketleri ayırt edebilir ama ilk hamileliği olanlar ısrarla bebklerinin hareket ettiiğini hissetiğini söyler ama aslında bu bağırsak hareketidir.
şuraya bebeğim sandığım şey bağırsakmış:mymeka::sinifsinif:
2 misafirimiz istikrarlı bir yol çizmeye devam ediyor ve cumartesi bile bizi yalnız bırakmıyolar sağolsunlara.s.
delikafaduldensırnaşık şey:roflol: kıss sabah sabah güldürdün beni
ama baksana ya her zaman burdalar yaıp be artık üye olun:mymeka:
bunlar var ya kesin içimizden birinin tanıdıkları ve kızın yazdıklarını burdan takip ediyolar belki de benimkidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?