2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla çok duygulandım inş. bende öyle uzun süre görebilirim bebeğimi ama babası kaçırıcak bu günü o bugun gelemiyo kayınvalidemle gidicem ben

günaydınnn
dimples iyi haberlerine çok sevindim :) Allah tamamına erdirir inşallahhh
inşallah bizlerde iyi haberlerle ayrılırız doktordan

canım çok sevindim,,,ne güzel uzun uzun gördün bebişini,,,sorunda çıkmamış maşallah darısı başımıza artık yalnız ben 1 hafta nasıl bekleyeceğim yaa vakit geçmek bilmiyor bir türlü

Şulecim inşallah sen de böyle güzel haberlerle gelirsin canım sıra sen de

amin canım amin inşallah
çok heycanlıyım hele dimples anlatınca daha bi heycanlandım mideme kramplar giriyo şu an bi önce vakit geçsede gitsem diye bekliyorum:Saruboceq:

kızlar ya bi cvp verin dün akşam aaa hatta çikolota yiyodum o sırada sağ tarafım pıtpıt oldu hani bir yerin seğrir ya öyle bişey oldu kısa bi süre sürdü sonra durdu acaba bebeğimmidir onu yapan:kedi:

amin canım amin inşallah
çok heycanlıyım hele dimples anlatınca daha bi heycanlandım mideme kramplar giriyo şu an bi önce vakit geçsede gitsem diye bekliyorum:Saruboceq:

çok stres yapma canım inşallah hayırlısıyla bebişini göreceksin sorun da çıkmayacak öyle hissediyorum kimbilir yumurcak nasıl hoplayıp zıplıcak annesine ayyy ne güzel yaa

kızlar ya bi cvp verin dün akşam aaa hatta çikolota yiyodum o sırada sağ tarafım pıtpıt oldu hani bir yerin seğrir ya öyle bişey oldu kısa bi süre sürdü sonra durdu acaba bebeğimmidir onu yapan:kedi:

canım şu haftalarda hissetmen mümkün değil kasın falan seyirmiştir ben çok araştırdım bu haftalarda hissedilmezmiş bebiş hareketleri

canım şu haftalarda hissetmen mümkün değil kasın falan seyirmiştir ben çok araştırdım bu haftalarda hissedilmezmiş bebiş hareketleri

evet ya bende okudum şimdi şey yazıyo tecrübeli anneler hareketleri ayırt edebilir ama ilk hamileliği olanlar ısrarla bebklerinin hareket ettiiğini hissetiğini söyler ama aslında bu bağırsak hareketidir.
şuraya bebeğim sandığım şey bağırsakmış:mymeka::sinifsinif:

vallahi bilsem cvp vericemde biz daha küçüğüz 2 hafta var aramızda bizde böyle bişey olmadı hiç

2 misafirimiz istikrarlı bir yol çizmeye devam ediyor ve cumartesi bile bizi yalnız bırakmıyolar sağolsunlara.s.

evet canım öyle ama az sabret bir ay sonra hissedeceksin bebişini

delikafaduldensırnaşık şey:roflol: kıss sabah sabah güldürdün beni

ama baksana ya her zaman burdalar yaıp be artık üye olun:mymeka:
bunlar var ya kesin içimizden birinin tanıdıkları ve kızın yazdıklarını burdan takip ediyolar belki de benimkidir.

ama baksana ya her zaman burdalar yaıp be artık üye olun:mymeka:
bunlar var ya kesin içimizden birinin tanıdıkları ve kızın yazdıklarını burdan takip ediyolar belki de benimkidir.

olabilir hatta belki de benimkidir,,,,ben de 12.30 da gitar kursuna gidecem bebişime biraz müzik öğreteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…