2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah oğluna :ecrin_bebek: benim kızımı görmeme daha çok varmafoldumben

maaşallah oğluna canımm
hayırlı doğumlar olur inşalahhh

Teşekkür ederim kızlar; Ben de çok uygun fiyata aldım diye seviniyorum zaten. Bebeğimin bakım ürünlerini Sebamed almayı düşünüyorum. Onları da internetten alıyım diyorum. Şampuan, bebek yağı bir de pişik kremi alacağım. Başka almam gereken bişeyi var mı? Bir de siz göğüs pedi aldınız mı? Çok lazım oluyomuş...

10merve canım maşallah bebeğine. Acaba benimki kaç kilo oldu, çok merak ediyorum. ınşallah kolay doğumlar nasip eder Rabbim.

dün gece nefesim daraldı benim de yüksek yastık koydum oturdum uyudum çok uzun bir geceydi bazan olmuyo ama önceki hamileliğimde de son iki ay çok zorlanmıştım böyle şikayetleri olan varmı

canım ayrıca toz pudrada al
ben göğüs pedide aldım
canım iki paket aldım şimdilik
doğum çantamada koydum
bebedor markası banada çok tavsiye ettiler mutlaka al die

dün gece nefesim daraldı benim de yüksek yastık koydum oturdum uyudum çok uzun bir geceydi bazan olmuyo ama önceki hamileliğimde de son iki ay çok zorlanmıştım böyle şikayetleri olan varmı

geçmiş olsun, son günlerde bende de oluyor, ben de 2 yastık üstüste anca uyuyabildim...

geçmiş olsun :CüvCüv:

afiyet olsun , yarasın bebişe ve sana da geçmiş olsun...
sağolun kızlar

maşallah oğluşuna kocaman olmuş ya

ben aldım am pişman oldum sonra heryerde kolayca bulunabilecek bişey sütümüzolup olmayacağını öyle taşıp taşmayacağını bilmiyoruz ki bna doktorum göğüs popası bile aldırmadı, ne biliyosun belki şakır şakır geleck sütün bebeğinde emecek ihtiyacın olmayacak başlarda dedi,tam trsi de geçerli düşününce

canım ayrıca toz pudrada al
ben göğüs pedide aldım
canım iki paket aldım şimdilik
doğum çantamada koydum
bebedor markası banada çok tavsiye ettiler mutlaka al die
canım toz pudrayı özellikle hiç tavsiye etmiyolar bebğin gözeneklerini tıkıyormuş

günaydın kızlar herkese iyi haftalar..
günaydıınnn

ben chicco almıştım ama sebamedin ürünleri daha iyiymiş sanırım. ben lansinoh göğüs pedi aldım kendime. bebeğe de sırf pamuk ve su içeren ıslak mendil aldım (uniwipes dı galiba ) unibaby miş :))

Son düzenleme:

ne bilim vall aayşe aldırdılar işteee
bakalım dr bişey dermi çocuk dru tabee

merhabalarrrrrrr..........nasılsınızzz??

günaydın mehtap hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…