günaydın kızlar opuyorumnanaktan
cumartesi oğluşumla buluştuk zemuszemus artık baş aşağı dönmüş bebişim bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım. bebeğimin kilosu 2144 gram boyuda 45 cm olmuşsağlığı gayet iyiymiş yüzünü bu sefer çok net gösterdi tombiş tombiş yanakları vardı ayyy çok tatlı görünüyordu sositososito nisanın 5 de nst için randevu verdi
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
cumartesi oğluşumla buluştuk zemuszemus artık baş aşağı dönmüş bebişim bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım. bebeğimin kilosu 2144 gram boyuda 45 cm olmuşsağlığı gayet iyiymiş yüzünü bu sefer çok net gösterdi tombiş tombiş yanakları vardı ayyy çok tatlı görünüyordu sositososito nisanın 5 de nst için randevu verdi
Teşekkür ederim kızlar; Ben de çok uygun fiyata aldım diye seviniyorum zaten. Bebeğimin bakım ürünlerini Sebamed almayı düşünüyorum. Onları da internetten alıyım diyorum. Şampuan, bebek yağı bir de pişik kremi alacağım. Başka almam gereken bişeyi var mı? Bir de siz göğüs pedi aldınız mı? Çok lazım oluyomuş...
dün gece nefesim daraldı benim de yüksek yastık koydum oturdum uyudum çok uzun bir geceydi bazan olmuyo ama önceki hamileliğimde de son iki ay çok zorlanmıştım böyle şikayetleri olan varmı
geçmiş olsun :CüvCüv:
sağolun kızlarafiyet olsun , yarasın bebişe ve sana da geçmiş olsun...
maşallah oğluşuna kocaman olmuş yagünaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben aldım am pişman oldum sonra heryerde kolayca bulunabilecek bişey sütümüzolup olmayacağını öyle taşıp taşmayacağını bilmiyoruz ki bna doktorum göğüs popası bile aldırmadı, ne biliyosun belki şakır şakır geleck sütün bebeğinde emecek ihtiyacın olmayacak başlarda dedi,tam trsi de geçerli düşününceTeşekkür ederim kızlar; Ben de çok uygun fiyata aldım diye seviniyorum zaten. Bebeğimin bakım ürünlerini Sebamed almayı düşünüyorum. Onları da internetten alıyım diyorum. Şampuan, bebek yağı bir de pişik kremi alacağım. Başka almam gereken bişeyi var mı? Bir de siz göğüs pedi aldınız mı? Çok lazım oluyomuş...
canım toz pudrayı özellikle hiç tavsiye etmiyolar bebğin gözeneklerini tıkıyormuşcanım ayrıca toz pudrada al
ben göğüs pedide aldım
canım iki paket aldım şimdilik
doğum çantamada koydum
bebedor markası banada çok tavsiye ettiler mutlaka al die
günaydıınnngünaydın kızlar herkese iyi haftalar..
Teşekkür ederim kızlar; Ben de çok uygun fiyata aldım diye seviniyorum zaten. Bebeğimin bakım ürünlerini Sebamed almayı düşünüyorum. Onları da internetten alıyım diyorum. Şampuan, bebek yağı bir de pişik kremi alacağım. Başka almam gereken bişeyi var mı? Bir de siz göğüs pedi aldınız mı? Çok lazım oluyomuş...
hoşgeldin eceyassss
sanada ii haftalar
sağolun kızlar
maşallah oğluşuna kocaman olmuş ya
ben aldım am pişman oldum sonra heryerde kolayca bulunabilecek bişey sütümüzolup olmayacağını öyle taşıp taşmayacağını bilmiyoruz ki bna doktorum göğüs popası bile aldırmadı, ne biliyosun belki şakır şakır geleck sütün bebeğinde emecek ihtiyacın olmayacak başlarda dedi,tam trsi de geçerli düşününce
canım toz pudrayı özellikle hiç tavsiye etmiyolar bebğin gözeneklerini tıkıyormuş
günaydıınnn
merhabalarrrrrrr..........nasılsınızzz??
hoşbuldum canım.umarım iyi geçer pazartesiye pek iyi başlamadım ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?