Teşekkür ederim kızlar; Ben de çok uygun fiyata aldım diye seviniyorum zaten. Bebeğimin bakım ürünlerini Sebamed almayı düşünüyorum. Onları da internetten alıyım diyorum. Şampuan, bebek yağı bir de pişik kremi alacağım. Başka almam gereken bişeyi var mı? Bir de siz göğüs pedi aldınız mı? Çok lazım oluyomuş...
hayırdır, umarım hasta değisindir...
[bende göğüs pedimi bebedor aldım
toz pudra konusunda arkadaşlara katılıyorum gözenekleri tıkıyormuz Su bazlı krem olmalıymış ben chicco aldım ama sebamed de çok kaliteli bir marka eminim su bazlıdır.
göğüs kremini lansinoh aldım alırken şimdiden sürmeye başla demişlerdi bana sizler göğüs jellerini şimdiden kullanmaya başladınız mı ????????????????CADIARZUCADIARZU ben daha hiç sürmedim de.....
yok canım ya patrona daha doğrusu patroniçemize sinir oldum kopleksli hatun sabah sabah laf sokup durdu ne bekliyosa ... uyuz.
toz pudra konusunda arkadaşlara katılıyorum gözenekleri tıkıyormuz Su bazlı krem olmalıymış ben chicco aldım ama sebamed de çok kaliteli bir marka eminim su bazlıdır.
göğüs kremini lansinoh aldım alırken şimdiden sürmeye başla demişlerdi bana sizler göğüs jellerini şimdiden kullanmaya başladınız mı ????????????????CADIARZUCADIARZU ben daha hiç sürmedim de.....
merhaba cnm h.gmerhaba kızlar nasılsınız...
hoşbuldum canım.umarım iyi geçer pazartesiye pek iyi başlamadım ama ..
yok canım ya patrona daha doğrusu patroniçemize sinir oldum kopleksli hatun sabah sabah laf sokup durdu ne bekliyosa ... uyuz.
günasydın opuyorumnanaktan
ben daha göğüs pedi almadım.pudra konusunda katılıyorum çok kişiden duydum iyi değilmiş diye.birde bebişin göbeği için gazlı bez tentirdiyot bulundurmak lazımmış galiba.
hiç canını sıkma canım, müdürler patronlar genelde insanı sinir etmek için var zaten :)
aynen bakalım artıkhb nilaycım bende cichonun setini aldım pudra var içinde de....bakalım dr kullan derse kullanırız..
ben de göğüs kremini lansinoh aldım, doğuma baya yakın sürmeye başlarım sanırım...
aa evet benim evimde tentürdiyot yoken kısa zamanda almalıyım aslında en önemli şeyi unutmuşum hatırlattın sağol vallaŞenizŞenizŞenizŞeniz
Nilay ben lansinohun büyük boyunu ( 56 gr ) internetten 27 liraya aldım,
merhaba cnm h.g
ya özge ne kadara aldın o kremıı bende alcamda çok pahalı diyolar
bende ne oldu kız dyene kadar vermişsin cevabı boşver nkızzz
takma kafana salla gitsin
Nilay ben lansinohun büyük boyunu ( 56 gr ) internetten 27 liraya aldım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?