2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

[bende göğüs pedimi bebedor aldım

toz pudra konusunda arkadaşlara katılıyorum gözenekleri tıkıyormuz Su bazlı krem olmalıymış ben chicco aldım ama sebamed de çok kaliteli bir marka eminim su bazlıdır.

göğüs kremini lansinoh aldım alırken şimdiden sürmeye başla demişlerdi bana sizler göğüs jellerini şimdiden kullanmaya başladınız mı ????????????????CADIARZUCADIARZU ben daha hiç sürmedim de.....

hb nilaycım bende cichonun setini aldım pudra var içinde de....bakalım dr kullan derse kullanırız..

ben de göğüs kremini lansinoh aldım, doğuma baya yakın sürmeye başlarım sanırım...

ben daha göğüs pedi almadım.pudra konusunda katılıyorum çok kişiden duydum iyi değilmiş diye.birde bebişin göbeği için gazlı bez tentirdiyot bulundurmak lazımmış galiba.

göğüs ucu kremi im icanım?
bence şimidden sürmek erken son ayda sürün diyorlar ama şimdiden sürmemizi gerektirecek bieşy yok bence
ama göğüsler için ayrıca bir krem varsa ki bence olmalı şimdiden çatlayan göğüslerim bir de bebk emdikçe sarkmak için acele edecek gibi onlara yardımcı bişeyler sürmek için geç bile kalmış olabiliriz

merhaba kızlar nasılsınız...
merhaba cnm h.g

ya özge ne kadara aldın o kremıı bende alcamda çok pahalı diyolar

hoşbuldum canım.umarım iyi geçer pazartesiye pek iyi başlamadım ama ..

yok canım ya patrona daha doğrusu patroniçemize sinir oldum kopleksli hatun sabah sabah laf sokup durdu ne bekliyosa ... uyuz.

bende ne oldu kız dyene kadar vermişsin cevabı boşver nkızzz
takma kafana salla gitsin

ben daha göğüs pedi almadım.pudra konusunda katılıyorum çok kişiden duydum iyi değilmiş diye.birde bebişin göbeği için gazlı bez tentirdiyot bulundurmak lazımmış galiba.

aa evet benim evimde tentürdiyot yok en kısa zamanda almalıyım aslında en önemli şeyi unutmuşum hatırlattın sağol vallaŞenizŞenizŞenizŞeniz

hb nilaycım bende cichonun setini aldım pudra var içinde de....bakalım dr kullan derse kullanırız..
aynen bakalım artık

ben de göğüs kremini lansinoh aldım, doğuma baya yakın sürmeye başlarım sanırım...

evet cnm şimdiden başlamak lazım
hele göğüs ucu olmayanlar için önemli yara olmasını bile önlüyo

merhaba cnm h.g

ya özge ne kadara aldın o kremıı bende alcamda çok pahalı diyolar

bende ne oldu kız dyene kadar vermişsin cevabı boşver nkızzz
takma kafana salla gitsin

yok canım hiç pahalı değil ben bebek alışverişini yaparken almıştım 37 den 30 liraya inmişti ayrıca pişiklere çatlaklara yaralara da rahatlıkla kullanılabiliyormuş öyle yazıyor.

bende aldım göğüs kremini ama ben son haftalarda sürücem herkes öyle yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…