bende aldım göğüs kremini ama ben son haftalarda sürücem herkes öyle yapmış
41 kere maşallah oğluna, ne güzel seninki abi olmuş artık :))
maşallah oğlunaa annesi kocaman oldulkar artık.. inş. bir sorun çıkmaz hayırlı doğumlar yaparız hepimiz
maşallah oğluna :ecrin_bebek:benim kızımı görmeme daha çok varmafoldumben
maaşallah oğluna canımm
hayırlı doğumlar olur inşalahhh
10merve canım maşallah bebeğine. Acaba benimki kaç kilo oldu, çok merak ediyorum. İnşallah kolay doğumlar nasip eder Rabbim.
canım bende dönmeyecek diye çok üzülüyordum ama döndü daha çok erken yani 37. haftaya kadar dönebilirmişler onun için kafana takmamerve maşallah oğluna aferin bebişe dönmüş ne güzel darısı tüm makat üstü oturanlara banada tabi.tickerını göremiyorum merve kaç haftalıksın şuan.
10 Merve MAŞALLAH BEBİŞİNE SÜPER KİLOSU DA BOYUDA KAÇ HAFTALIK
maşallah oğluşuna kocaman olmuş ya
10merve maşallah oğluna...kaç haftalıksın?
Canım nette Nuk'un 30 lu göğüs pedi 5,70 civarında. Bir tane alıyım dursun diyorum. Diğer ürünlerde de bebeğim için Sebamed alıcam inşallah. En uygun fiyat nette var...canım ayrıca toz pudrada al
ben göğüs pedide aldım
canım iki paket aldım şimdilik
doğum çantamada koydum
bebedor markası banada çok tavsiye ettiler mutlaka al die
Göğüs kremi kullanmasak nolur ki? Almamız şart mı kızlar?ben de göğüs kremini lansinoh aldım, doğuma baya yakın sürmeye başlarım sanırım...
Canım nette Nuk'un 30 lu göğüs pedi 5,70 civarında. Bir tane alıyım dursun diyorum. Diğer ürünlerde de bebeğim için Sebamed alıcam inşallah. En uygun fiyat nette var...
Göğüs kremi kullanmasak nolur ki? Almamız şart mı kızlar?
Canım nette Nuk'un 30 lu göğüs pedi 5,70 civarında. Bir tane alıyım dursun diyorum. Diğer ürünlerde de bebeğim için Sebamed alıcam inşallah. En uygun fiyat nette var...
nasılsın cnmmopuyorumnanaktan
göğüste çatlak hatta kanama oluyormuş yumuşatmak ve nemlendirmek için ayrıca lansinoh göğüs kreminde en iyi markaymış tavsiye ederim ben çok araştırmıştım çünkü emzirme dönemi işkenceye dönebiliyormuş arkadaşlarım ağlayarak emzirdiklerinden bahsetmişlerdi:bbo::bbo::bbo:
kızlar bişey sorucam bizim ult. da yazan ytazılar varya FL uyluk kemiği demek.
BPD ?
HC ?
FAC ?
CRL ? bunlar ne dem ek bilen varmı kızlar
herkese günaydınlaarrrrr..........
ipeknil cim evet selma bu hafta evde olacaktı amaa.....kesin uyuyordur keyif yapıyordurrr...........
kızlar bişey sorucam bizim ult. da yazan ytazılar varya FL uyluk kemiği demek.
BPD ?
HC ?
FAC ?
CRL ? bunlar ne dem ek bilen varmı kızlar
teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidirbpd başın kulak üstünden ölçümü,
hc kafa çevresi
ac karın çevresi
hl koldaki uzun kemik ölçümü
crl baş popo mesafesi
ad karın çapı
efw bebeğin tahmini ağırlığı
nt ense pilisi kalınlığı
bunları bulabildim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?