2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41 kere maşallah oğluna, ne güzel seninki abi olmuş artık :))

maşallah oğlunaa annesi kocaman oldulkar artık.. inş. bir sorun çıkmaz hayırlı doğumlar yaparız hepimiz

maşallah oğluna :ecrin_bebek: benim kızımı görmeme daha çok varmafoldumben

maaşallah oğluna canımm
hayırlı doğumlar olur inşalahhh

10merve canım maşallah bebeğine. Acaba benimki kaç kilo oldu, çok merak ediyorum. İnşallah kolay doğumlar nasip eder Rabbim.

merve maşallah oğluna aferin bebişe dönmüş ne güzel darısı tüm makat üstü oturanlara banada tabi.tickerını göremiyorum merve kaç haftalıksın şuan.
canım bende dönmeyecek diye çok üzülüyordum ama döndü daha çok erken yani 37. haftaya kadar dönebilirmişler onun için kafana takma

10 Merve MAŞALLAH BEBİŞİNE SÜPER KİLOSU DA BOYUDA KAÇ HAFTALIK

maşallah oğluşuna kocaman olmuş ya

10merve maşallah oğluna...kaç haftalıksın?

teşekkürler kızlar 34 haftalık olduk rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. :Saruboceq:

canım ayrıca toz pudrada al
ben göğüs pedide aldım
canım iki paket aldım şimdilik
doğum çantamada koydum
bebedor markası banada çok tavsiye ettiler mutlaka al die
Canım nette Nuk'un 30 lu göğüs pedi 5,70 civarında. Bir tane alıyım dursun diyorum. Diğer ürünlerde de bebeğim için Sebamed alıcam inşallah. En uygun fiyat nette var...

ben de göğüs kremini lansinoh aldım, doğuma baya yakın sürmeye başlarım sanırım...
Göğüs kremi kullanmasak nolur ki? Almamız şart mı kızlar?

göğüste çatlak hatta kanama oluyormuş yumuşatmak ve nemlendirmek için ayrıca lansinoh göğüs kreminde en iyi markaymış tavsiye ederim ben çok araştırmıştım çünkü emzirme dönemi işkenceye dönebiliyormuş arkadaşlarım ağlayarak emzirdiklerinden bahsetmişlerdi:bbo::bbo::bbo:

doğumdan önce göğsü emzirmeye hazırlıyormuş canım, kullanınca yara olmuyormuş, hem silinmesi gerekmiyormuş, direk emzirebiliyorsun bebeği. valla çevremde göğsü yara olan çok gördüm o yüzden aldım ben...

evet..annemin yara olmuş neredeyse kopacak derecede..gelinimizinde acayip olmuştu..ben sıkıntı çekmek istemiyorum kremi aldım o yüzden...

evet araştırmak lazım ben bebişim için bebedor ve wee ürünlerini aldım
bakım seti içinde johnson baby hoşgeldin bebeğim setini aldım

göğüs kremi iimiş ama emzirirken çok yara oluyomuş ucları onuda engelliyomuş

kızlar bişey sorucam bizim ult. da yazan ytazılar varya FL uyluk kemiği demek.
BPD ?
HC ?
FAC ?
CRL ? bunlar ne dem ek bilen varmı kızlar

herkese günaydınlaarrrrr..........

ipeknil cim evet selma bu hafta evde olacaktı amaa.....kesin uyuyordur keyif yapıyordurrr...........

kızlar bişey sorucam bizim ult. da yazan ytazılar varya FL uyluk kemiği demek.
BPD ?
HC ?
FAC ?
CRL ? bunlar ne dem ek bilen varmı kızlar

bpd başın kulak üstünden ölçümü,
hc kafa çevresi
ac karın çevresi
hl koldaki uzun kemik ölçümü
crl baş popo mesafesi
ad karın çapı
efw bebeğin tahmini ağırlığı
nt ense pilisi kalınlığı

bunları bulabildim canım :)

teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidir

ii bişey cnm bebeğin önden gidiyo demekki
30.haftasında 32 haftalık değerleri veriyo
onu ii beslion yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…