teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidir
göğüste çatlak hatta kanama oluyormuş yumuşatmak ve nemlendirmek için ayrıca lansinoh göğüs kreminde en iyi markaymış tavsiye ederim ben çok araştırmıştım çünkü emzirme dönemi işkenceye dönebiliyormuş arkadaşlarım ağlayarak emzirdiklerinden bahsetmişlerdi:bbo::bbo::bbo:
doğumdan önce göğsü emzirmeye hazırlıyormuş canım, kullanınca yara olmuyormuş, hem silinmesi gerekmiyormuş, direk emzirebiliyorsun bebeği. valla çevremde göğsü yara olan çok gördüm o yüzden aldım ben...
teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidir
ii bişey cnm bebeğin önden gidiyo demekki
30.haftasında 32 haftalık değerleri veriyo
onu ii beslion yanee
sanırım gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor, maşallah yani bebeğine :) benimkinin de bir ölçümü tam günündeydi, diğerleri 1-2 hafta ileriydi, ama ulrasondan ultrasona fark edermiş. ben dr a geçen sefer haftasından geri bazı ölçümler vardı şimdi düzelmiş dedim, öğleden sonra ölçsek yine az da olsa fark olabilir, değişik sonuç çıkabilir dedi...
Bende alıyım o zaman kızlar. Bulunsun bi tane nolur nolmaz...
maaşallah nazar değmesin cnm benımde 1 hafta öndebenimde 2 hafta ilerdehihoyyyt
slm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))
al canım hatta şimdiden bebe yağı falan kullan çatlmasın son haftalarda kreme geçersin
Canım benim göğüslerimin özellikle alt kısımlar mor mor olmuş. Sanırım bunlar çatlak değil mi?
slm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))
al canım hatta şimdiden bebe yağı falan kullan çatlmasın son haftalarda kreme geçersin
Canım benim göğüslerimin özellikle alt kısımlar mor mor olmuş. Sanırım bunlar çatlak değil mi?
bilmemkı cnm damarda olabilir benım damarlarım çok belirginleşti mesela
çatlağın göğüs ucunda olmaması önemli
yara oluyo emziremiyon acılar çekiyon öz<ellikle ucuna şimdiden bebe yağı sür ve masaj yap ucu çıksın
selam kızlar, bahsettiğiniz göğüs kremini doktor yazıyor mu? ya da fiyatını bilen var mı?
maşallah tatlım dr. normal dediyse telaşlanma canım
selam kızlar, bahsettiğiniz göğüs kremini doktor yazıyor mu? ya da fiyatını bilen var mı?
maşallah canım bebeğine, bana iyi gibi geldi kilosu, gelişimi iyi olmasaydı mutlaka uyarırdı zaten seni doktor, bizler evhamlıyız sanırım :)
dün berbat bir geceydi,6ya doğru uyudum,uyudum yarım saat içinde boğularak uyanmışım,eşime su su diye bağırıyordum,çok kötüydü kızlar ölüyorum sandımdün gece nefesim daraldı benim de yüksek yastık koydum oturdum uyudum çok uzun bir geceydi bazan olmuyo ama önceki hamileliğimde de son iki ay çok zorlanmıştım böyle şikayetleri olan varmı
maşallah bebeğineslm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?