2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidir

sanırım gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor, maşallah yani bebeğine :) benimkinin de bir ölçümü tam günündeydi, diğerleri 1-2 hafta ileriydi, ama ulrasondan ultrasona fark edermiş. ben dr a geçen sefer haftasından geri bazı ölçümler vardı şimdi düzelmiş dedim, öğleden sonra ölçsek yine az da olsa fark olabilir, değişik sonuç çıkabilir dedi...

Bende alıyım o zaman kızlar. Bulunsun bi tane nolur nolmaz...

teşekkür ederim canım peki bişi daha sorayım mesela biz dr. a gittiğimizde 30+3 haftalıktım ben budeğerlerin hepsi 32+5 yada 32+2 arasında değişiyor yani hiç haftasında yok bu ii bişimidir

bu bebişin biraz haftasına göre iri olduğunu gösterir kuşum kötü bir şey değil benimde öyleeeee...biraz hızlı gelişmişler zıpırlarrr...

evet ultrasonlar yanılma payı var onun için satı bilmek çok öenmli ultrason nekadar doğum tarihi verirse versin drlar doğumu sata göre sölerler

Bende alıyım o zaman kızlar. Bulunsun bi tane nolur nolmaz...

al canım hatta şimdiden bebe yağı falan kullan çatlmasın son haftalarda kreme geçersin

benimde 2 hafta ilerdehihoyyyt
maaşallah nazar değmesin cnm benımde 1 hafta önde

slm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))

ayy inş. doğduklarında da öyle olurlarr .. hepimizin bebişi sağlıklı olsun inş. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

slm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))

maaşalahh bebeğine cnm gayet iimiş
zaten sağlıklı olsun yeter canım yaaa

Canım hiç kafana takma bunları. Önemli olan doktorunun dedikleri. Herkesin bebeğinin kilosu aynı olacak diye bişey yok. Seninki de belki bu hafta çok kilo alacak. Bakacaksın ki 3 kilo olmuş:))

selam kızlar, bahsettiğiniz göğüs kremini doktor yazıyor mu? ya da fiyatını bilen var mı?

maşallah canım bebeğine, bana iyi gibi geldi kilosu, gelişimi iyi olmasaydı mutlaka uyarırdı zaten seni doktor, bizler evhamlıyız sanırım :)

dün gece nefesim daraldı benim de yüksek yastık koydum oturdum uyudum çok uzun bir geceydi bazan olmuyo ama önceki hamileliğimde de son iki ay çok zorlanmıştım böyle şikayetleri olan varmı
dün berbat bir geceydi,6ya doğru uyudum,uyudum yarım saat içinde boğularak uyanmışım,eşime su su diye bağırıyordum,çok kötüydü kızlar ölüyorum sandım

maşallah bebeğine

herkese güzel günler ve haftalar,bu 30lar hiç gelmez diyordum,geldi bile,4 3 ü bitti 4 1 i kaldı :)yaşasın

maşallah bebişine canım gelişimi gayet iyi canım kafana takma asıl bundan sonra hızlı gelişecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…