2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam cnm
yok dr yazsada devlet karşılamıyo özel bakıma giriyo çünküü kendin alcan ipeknil almış netten büyük boyunu 56 gr 27 liraumış

teşekkür ederim canım. ay bu hamilelere her şey masraf. soğan mı sürsek acaba? kaydirigubbakcemile

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri geç kalktım bu sabah akşam sağ kalçam çok acayip ağırdı yatamadım oturamadım uykum var ama yatamıyorum ayağımın üzerine oturdum uyuya kalmışım gece hafiflemiş uzandım öle oğlumda hasta gitmedi okula bizde uyuduk baya

ayy bende bazı geceler öle oluyomm boğulcam doğurcam sanıyom bide bazen bi ter basıyoo anlatamam allah kurtarsın bizi tek avazda inşalahhh

teşekkür ederim canım. ay bu hamilelere her şey masraf. soğan mı sürsek acaba? kaydirigubbakcemile

evet tatlım valla herşeyimiz masraf soğan iimi geliyomuş ben bilmiyodum

Canım hiç kafana takma bunları. Önemli olan doktorunun dedikleri. Herkesin bebeğinin kilosu aynı olacak diye bişey yok. Seninki de belki bu hafta çok kilo alacak. Bakacaksın ki 3 kilo olmuş:))

inşallah...zamanda daralıyor ya yani, 3,5 - 4 kilo doğuranları düşününce..benim şurda 1,5 ay bişim kaldı.. eşimle kayınvalidem de küçük küçük deyip durdular.. sadece annem olumlu konuştu sizin gibi..

geçmiş olsun cnm ağırlaştık iie benımde belden aşağı olan her yerim ağırıyo vallaaa

yok be şeker takılıyorum. eskiler hep soğan sürermiş. ne kadar doğru bilemem tabi.

ya allah aşkına ağzının payını ver onlara
hem zaten 4 kilo ve üstü doğurmak sağlıklı doğurmak diil
,hatta 4 kilo üstüne şüpheyle bakıyolar bi hastalığı varmıdır acaba die
hem bundan sonra haftada 200 gr alıyolar cnm hiç takma kafana sen taktıkcaa gelişimi durur asıl ozaman küçük ve sağlıksız doğar hem küçük bebişler daha çabuk büyürmüş

hiç üzülme canım, her bebeğin gelişimi farklı, zaten yeter ki sağlıklı olsunlar çok iri ya da kilolu olmalarına gerek yok bence.

Bencede çok masraflı bu hamilelik ya:)) Kızlar bu krem yerine bepanthen filan sürsek olmuyo mu?

Maşallah canım bebişine. Sen kimseyi takma kafana. Doktor ne diyosa o:):lepi:
Ben de bu cuma öğreneceğim kilosunu filan bakalım benimki ne kadar. Burda 2 kilo ve üstü yazıyolar ya hep, benimki az çıkarsa üzülmemem lazım:) Doktorum iyi diyosa iyidir diyeceğim inşallah... Bizimki kendini kimseyle kıyaslama diye kızar zaten:)kaydirigubbakcemile5

şimdilik olur canım ama emzirmeye başladıktan sopnra bu kremlerde zehirli maddler olduğu için her emzirmeden önce yıkaman lazım sabunla
ama lansınoh öle diil yıkamadan hemen emzirebiliyon her daim yane

geçmişi okudum oku oku bitmedi bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın bebişleriniz baya büyümüş hasta olanlar çok geçmiş olsun son ayda sıkıntılar bitmiyor maşallah baya kaynatmışsınız bende lanshion krem alıcam oğlumda kullanmamıştım ilk başta yara oldu önceden sürünce yara olmasını önlüyormuş bide bu markanın göğüs pedi iyiymiş sızıntı falanda yapmıyomuş biide tek kullanımlık paketlerdeymiş biyere giderken kutu taşımaya gerek olmaz tek tek alınır çantaya diye düşündüm bide ben size bişey tavsiye edyim göğüs koruyucular varya silikon onlardan almanızı tavsiye ederim helekei göğüs ucunuz yoksa şart oğlumda doğumdan sonra ilk emzirmede hemşire eşime aldırtmış ben baygındım haberim yoktu ama iyikim istemiş sağ göğsümün ucu fazla yok çok rahat oldu yara oluncada onu kullanırsanız fazla acı olmuyo birde bebeğin göbeğini nasıl bakım yapacağınızı dr sölüyor bazıları tentürtüyot sürdürmüyor amagazlı bez gerekli her banyodan sonra değiştiriyosunuz

teşekkürler tatlım..inşallah 1,5 ayda hızla gelişir..sağlıklı bir şekilde de dünyay gelir kuzucum..

kız kızacam ama artık sana aaaaaaaaaaaaaaaaaa
hala hızla gelişir diyın gelişimi gayet yerinde gayettte sağlıklıymış daha ne olsunbak sana özelden bi adres atıyım orda hafta hafta gelişimleri var iice bak ona tatlım

aslında öle en doğrusu doktorun dediğine bakmak ama işte ordan burdan duyunca insan yinede etkileniyorsun.. sanki kilolu olunca bebekte sağlıklı gibi geliyor, yada iyi gelişmiş büyümüş falan. sabah hemşire arkadaşıma söledim mesela oda iyi dedi..inşallah senin bebişininde iyidir kilosu, en önemlisi doktorun ne dediği doğru diosun..

Bende alıyım o zaman kızlar. Bulunsun bi tane nolur nolmaz...
bencede al ama dediğn gibi bepanten olurmu hiç bilmiyorum !!
slm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))
maşallah önemli olan kilosu değil bence sağlıklı olması eğer aksi bir durum olsa idi drun sana bilgi verirdi bence gönlünü ferah tut kayınvalidenin söylediği saçma sapan şeyler için de moralini hiççç ama hiçççç bozma
[

:)) ama napım..küçk gibi geldi o yüzden.. ama toparladım şimdi yok küçük olduğunu düşünmüyorum..öle olsaydı doktor sölerdi..turp gibi maşallah kızım:)) at canım bakım ordan..sağol..

ipeknil nilay çok teşekkür ederim artık her gün her gece asğırıyor bazen doğumsdan sonra geçmeyecek sakat kalacam gibi geliyor nuremcim pijamalarını gerçekten çok uyguna almışsın iyi günlerde kullan çok güzel pijamalar var fakat çok pahalı acıyorum valla okadar para vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…