selam cnm
yok dr yazsada devlet karşılamıyo özel bakıma giriyo çünküü kendin alcan ipeknil almış netten büyük boyunu 56 gr 27 liraumış
dün berbat bir geceydi,6ya doğru uyudum,uyudum yarım saat içinde boğularak uyanmışım,eşime su su diye bağırıyordum,çok kötüydü kızlar ölüyorum sandım
maşallah bebeğine
herkese güzel günler ve haftalar,bu 30lar hiç gelmez diyordum,geldi bile,4 3 ü bitti 4 1 i kaldı :)yaşasın
teşekkür ederim canım. ay bu hamilelere her şey masraf. soğan mı sürsek acaba? kaydirigubbakcemile
Canım hiç kafana takma bunları. Önemli olan doktorunun dedikleri. Herkesin bebeğinin kilosu aynı olacak diye bişey yok. Seninki de belki bu hafta çok kilo alacak. Bakacaksın ki 3 kilo olmuş:))
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri geç kalktım bu sabah akşam sağ kalçam çok acayip ağırdı yatamadım oturamadım uykum var ama yatamıyorum ayağımın üzerine oturdum uyuya kalmışım gece hafiflemiş uzandım öle oğlumda hasta gitmedi okula bizde uyuduk baya
ayy bende bazı geceler öle oluyomm boğulcam doğurcam sanıyom bide bazen bi ter basıyoo anlatamam allah kurtarsın bizi tek avazda inşalahhh
evet tatlım valla herşeyimiz masraf soğan iimi geliyomuş ben bilmiyodum
inşallah...zamanda daralıyor ya yani, 3,5 - 4 kilo doğuranları düşününce..benim şurda 1,5 ay bişim kaldı.. eşimle kayınvalidem de küçük küçük deyip durdular.. sadece annem olumlu konuştu sizin gibi..
yok be şeker takılıyorum. eskiler hep soğan sürermiş. ne kadar doğru bilemem tabi.
inşallah...zamanda daralıyor ya yani, 3,5 - 4 kilo doğuranları düşününce..benim şurda 1,5 ay bişim kaldı.. eşimle kayınvalidem de küçük küçük deyip durdular.. sadece annem olumlu konuştu sizin gibi..
Bencede çok masraflı bu hamilelik ya:)) Kızlar bu krem yerine bepanthen filan sürsek olmuyo mu?teşekkür ederim canım. ay bu hamilelere her şey masraf. soğan mı sürsek acaba? kaydirigubbakcemile
maşallah bebişine canımgelişimi gayet iyi canım kafana takma asıl bundan sonra hızlı gelişecekler.
Bencede çok masraflı bu hamilelik ya:)) Kızlar bu krem yerine bepanthen filan sürsek olmuyo mu?
Maşallah canım bebişine. Sen kimseyi takma kafana. Doktor ne diyosa o:):lepi:
Ben de bu cuma öğreneceğim kilosunu filan bakalım benimki ne kadar. Burda 2 kilo ve üstü yazıyolar ya hep, benimki az çıkarsa üzülmemem lazım:) Doktorum iyi diyosa iyidir diyeceğim inşallah... Bizimki kendini kimseyle kıyaslama diye kızar zaten:)kaydirigubbakcemile5
teşekkürler tatlım..inşallah 1,5 ayda hızla gelişir..sağlıklı bir şekilde de dünyay gelir kuzucum..
Bencede çok masraflı bu hamilelik ya:)) Kızlar bu krem yerine bepanthen filan sürsek olmuyo mu?
Maşallah canım bebişine. Sen kimseyi takma kafana. Doktor ne diyosa o:):lepi:
Ben de bu cuma öğreneceğim kilosunu filan bakalım benimki ne kadar. Burda 2 kilo ve üstü yazıyolar ya hep, benimki az çıkarsa üzülmemem lazım:) Doktorum iyi diyosa iyidir diyeceğim inşallah... Bizimki kendini kimseyle kıyaslama diye kızar zaten:)kaydirigubbakcemile5
bencede al ama dediğn gibi bepanten olurmu hiç bilmiyorum !!Bende alıyım o zaman kızlar. Bulunsun bi tane nolur nolmaz...
maşallah önemli olan kilosu değil bence sağlıklı olması eğer aksi bir durum olsa idi drun sana bilgi verirdi bence gönlünü ferah tut kayınvalidenin söylediği saçma sapan şeyler için de moralini hiççç ama hiçççç bozmaslm hanımlar..:)) hafta sonu doktora gittik, bebeğimiz 2kg olmuş, boyuda 42 cm.. bana sanki biraz zayıf gibi geldi ama doktora ısrarla sormama rağmen gelişimi iyi dedi.. :))
kız kızacam ama artık sana aaaaaaaaaaaaaaaaaa
hala hızla gelişir diyın gelişimi gayet yerinde gayettte sağlıklıymış daha ne olsunbak sana özelden bi adres atıyım orda hafta hafta gelişimleri var iice bak ona tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?