2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah önemli olan kilosu değil bence sağlıklı olması eğer aksi bir durum olsa idi drun sana bilgi verirdi bence gönlünü ferah tut kayınvalidenin söylediği saçma sapan şeyler için de moralini hiççç ama hiçççç bozma
[[/QUOTE]

teşekkürler canım.. sağolun vala...

ii araştırmak lazım bi şey alırken
sende iice bi dolaş bak iice araştırdınmı uyguna bulabiliyon

kızlar lansinoha çok erken başlamayın bu tarz kremler gögüş ucuna sürülürken rahimde kasımlamara sebep olup erken doğumu tetikliyormuş ben 38 den sonra anca cesaret edebilirim. lansinohun gögüs pedini 60 lısını 18,5 aldım kremide arkadaş 20 li falan numune getirdi . dolapta bekletiyorum. zaten mumsu bir krem çok almaya gerek yok.

kızlar bu arada ben kaçıyom ütü yapmam lazım bir sürü
saat 4 te drda randevum varr ona hazırlanmam lazım
gebelik zehirlenmesi olduğu için dr 1 hafta sonra gel demişti inşallah mutlu haberlerle dönerim dualarınız bekliyorum kızlar

Evet internette yazanlardan özellikle burda yazılanlardan çok etkileniyoruz. Bir arkadaşımın doktoru internetten araştırma yapmasını yasaklamış mesela. Çok kafamızı karıştırıyoruz işte:) En iyisi doktorumuz ne diyosa ona inanmak...bayanssulusmile

kolay gelsin, güzel haberlerle dön inşallah...

görüşürüz canım.. inşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin.. Allah yardımsın olsun..

nesracım bebeğin gayet iyi takma kafana küçük olsa drun mutlaka sölerdi küçük olsun sağlıklı olsun heranneye kuzusu küçük gelir herkes 10 gündür burda yoktuk dönünce herkes oğluma nekadar büuümüş uzayıp kilo almış diyo banada boyu uzun ama zayıf geliyo annanesinede öle üzülüp duruyoz sağlıklı olsunlar kilo önemli değil bence

slm mayıs anneleri önce geçmişi okuyim dedim maş..hızlısınız baya...bebeklerini görenlere maşallah diyorum..darısı 25 maartta benim basıma...
buarada arkadaşlar gögüs ucu kreminin 10 mg olanı yetiyo diyolar almayanlar küçük alsın bence zaten sadece göğüs alışana kadar sürülcek mercimek tanesi kadar sürülüyomuş ole okumuştum
nesra bebeğin küçük die düşünme ben napıyım ozaman bebeğim oğlan senin kızın kadarken 1887 gr...ama dr.teyzemiz iyi dedi sata da uyumluydu..

haklısın bence de doktor ne derse o doğrudur, sonuçta her bebek farklı kalıtsal özelliklere vs sahip, kıyaslama yapmak kafa karışıtırır. şu hafta hafta gebelik takibi siteler var ya, onlarda bile boy kilo ortalamaları siteden siteye baya farklı oluyor...

geçmiş olsun canım inşl hayırlı haberlerle gelirsin bende çıkayım artık hiç keyfim yok bugün kulağım tekrar ağırıyo bel bitaraftan allahım hayırlısıyla bi doğursak

bugün yeni bi haftaya başladık oğluşla..dünde ilk defa rüyamda gördüm..ismini soranlara ediz eymen diyodum ama pembeleri giydirmişim kızım die seviyodum anlamadım gitti..kaydirigubbakcemile3.bide bir sürü saçları vardı...çok severim ole bebekler..dün bebek resimlrine bakmıştımda burda saçlı bi bebiş vardı bayıldım ona onun etkisinde kaldım sanırım...

güzel haberlerle dön inşallah

kolay gelsin, güzel haberlerle dön inşallah...

görüşürüz canım.. inşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin.. Allah yardımsın olsun..

geçmiş olsun canım inşl hayırlı haberlerle gelirsin bende çıkayım artık hiç keyfim yok bugün kulağım tekrar ağırıyo bel bitaraftan allahım hayırlısıyla bi doğursak

sende Sağol SELNA senınkını geç gördüm:)
allah razı olsun kızalr görşürüz bybyby:asigim:

elbette en önemlisi sağlıklı olması, eli ayağı düzgün olsun, sağlığında bi sıkıntı olmasın yeter. senin oğluşun ne kadar.evet işte çevredeki insanlar olumlu olumsuz insanı çok etkiliyor..sende takılma canım dediğin gibi sağlıklı olsunlar en önemlisi o..

Canım ne zehirlenmesi benim haberim yoktu Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Allah yardımcın olsun...opuyorumnanaktan

hayırlı haberlerle dönersin inşallah kızlar bende kaçıyorum çarşıya gidip boya falan almam lazım ahşap boyama yapıyorum da :) kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…