kızlar yorulunca,fazal oturunca kasık bölgeniz ağrıyor mu?
benim yorulunca ve ayakta fazla kalınca ağrıyor,baya baskı şeklinde ağrı oluyor...
selam kızlar tekrar geldim ben yemek işini hallettim
benimde kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor sizlerinde oluyormu?
hoşgeldin,evet canım benim kasıklarım ağrıyor...
elbette en önemlisi sağlıklı olması, eli ayağı düzgün olsun, sağlığında bi sıkıntı olmasın yeter. senin oğluşun ne kadar.evet işte çevredeki insanlar olumlu olumsuz insanı çok etkiliyor..sende takılma canım dediğin gibi sağlıklı olsunlar en önemlisi o..
kaç haftalıksın canım ben 31 haftalığım
kızlar ya bohçacıda dün bi pijama gördüm normal indirimli fiyatı 38 di dün 25 düşmüştü eşim evde olmadığı için alamadık gelince bakarız demişti şimdi baktım 38 tl olmuş sinir oldum ya normal fiyatıda 60 tl bari bu fiyatı kaçırmasam erkekler neden böle gevşek
kızlar ya bohçacıda dün bi pijama gördüm normal indirimli fiyatı 38 di dün 25 düşmüştü eşim evde olmadığı için alamadık gelince bakarız demişti şimdi baktım 38 tl olmuş sinir oldum ya normal fiyatıda 60 tl bari bu fiyatı kaçırmasam erkekler neden böle gevşek
KIZLAR BEN lansinohun sitesine üye olup numune istedim bakalım gelecek mi bilginiz olsunnn.....
kızlar hastane için bir pijama tk.birde gecelik yeterli olur dimi
kızlar hastane için bir pijama tk.birde gecelik yeterli olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?