2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamarat kızlar, biriniz ahşap boyama biriniz dikiş, maşallah... görüşürüz, kolay gelsin...

selam kızlar tekrar geldim ben yemek işini hallettim
benimde kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor sizlerinde oluyormu?

canım benim oğlum 4 yaşında teyzesi çetrafada kulak tıkıycan artık bazen çok densiz insanlar çıkıyo benimde sağ kasığımda ağrı oluyodu ama yorulunca değil dün geceden beri sürekli var nedir anlamadım

kızlar ya bohçacıda dün bi pijama gördüm normal indirimli fiyatı 38 di dün 25 düşmüştü eşim evde olmadığı için alamadık gelince bakarız demişti şimdi baktım 38 tl olmuş sinir oldum ya normal fiyatıda 60 tl bari bu fiyatı kaçırmasam erkekler neden böle gevşek

KIZLAR BEN lansinohun sitesine üye olup numune istedim bakalım gelecek mi bilginiz olsunnn.....

malesef öyleler canım:)))

nasıl kumaşı modeli güzelmi 25-30 tl arası başka yerlerdede bulabilirsin canım ama bunu beğendiysen kaçırma

ben dün sen söyleyince girip bakmıştım, mor - siyah bir takım vardı o fiyata. onu mu beğenmiştin, çok şekerdi gerçekten... malesef bizim kadar detaylı düşünemiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…