2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde kızlar Allah izin verirse mayıs ayında doğum yapacağız (erken gelmezlerse) uzun kollumu aldınız yarım kollumu ben henüz almadımda

birde kızlar Allah izin verirse mayıs ayında doğum yapacağız (erken gelmezlerse) uzun kollumu aldınız yarım kollumu ben henüz almadımda

ben uzun kollu aldım....gerçi türbanlı olduğum için uzun seçtim...bide doğumdan sonra insan üşüyomuş ole okudum burda..arrıca sabahlık almadım içinde uzun istedim

bende henuz almadım ama kısa kollu alıcam, zaten yaza giriyoruz birde sabahlık olunca gerek yok bence uzun kollu almaya..

bende şimdilk birer tane aldım..ama doğum şekline göre 1 tane daha alıcam..sezeryanda 2 gece 3 gün kalınıyo malum lazım olabilir..normal doğumda 1 gece ozaman yeterli olur birer tane

bende 2 tane pijama aldım 1 tanede geceliğim var doğum şekli ne olcak bilmiyorum ona göre bi pijama daha alabilirim. çünkü neolur neolmaz kanama falan durumunda kirlenir yedek olsun yanımızda bir tanesini iyi pahalı bişey aldım ama yedeklerim normal olur.

ben bi sürü yere üye oldum.. hiçbirinden hiçbir cacık gelmedi ya.. hatta milupa sitesinde üye olanlara gönderiyoruz demişlerdi yine gelmedi bişi...istemekmi gerekiyor..

bana huggies den gelmişti bir tek, benden sonra üye olan bir arkadaşıma gelmedi ama...

merhaba kızlar ben bir görünüp bir kaybolanlardanım yoğun çalıştığım için çok sık giremiyorum internete, bu sabah dr dan çalışabilir raporu aldım:) 5 hafta daha çalışacağım şu sigorta işlerini hiç sevmiyorum ama beklediğim gibi zor değilmiş önce doplere girdim ayrıntılıya oğlumu gördüm 1985 kilosu dr çok iyi buldu sonra raporu yazdı yarın iş yerine fotokopisini vereceğim. 37. haftada 15 nisan da çalışamaz raporu alıp kısmetse iznimi başlatacağım. Bu beş haftanın sağlıklı bir şekilde bir an önce geçmesini bekliyorum. Tahminen benim doğumum sezeryan olacağı için 29 yada 30 nisan olacak. Benim birde kızım var Zeynep o sezeryan ile doğduğu için kardeşide öyle doğacak. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..

ben daha geceliğimi almadım pijama takımı aldım ;çantamıda hazırlamadım,herhalde 2 haftaya kadar bitiririm hazırlıkları...

ben uzun kollu aldım....gerçi türbanlı olduğum için uzun seçtim...bide doğumdan sonra insan üşüyomuş ole okudum burda..arrıca sabahlık almadım içinde uzun istedim

iyi düşünmüşsün,bende kısa kollu ve sabahlık düşünüyorum üşürsemde sabahlığı giyerim artık pijama takımına daha karar vermedim

iyi düşünmüşsün,bende kısa kollu ve sabahlık düşünüyorum üşürsemde sabahlığı giyerim artık pijama takımına daha karar vermedim

maşallah canım bebişine,kocaman olmuş

hoşgeldin canım,iyiyiz kızımla çok"şükür,sen nasılsın?

maşallah canım. bizde iyiyiz kızımla çok şükür.

sabah arkadaşım için polikliniğe gittik gebelik testine kaç aydır bekliyor canım benim ama yine negatif çıktı sonuç bu seferde çok umutlu gitmiştik ama olmadı. allhım onada bir bebek nasip etsin inşallah olmayınca çok üzüldü ya. halbukü aynı zamanda hamile kalıp beraber doğurcaktık plana göre kısmet işte.

Canım ben de cuma gunu alıcam calısabılır raporu ssklıyım ne yapmam gerekıyor dokum fılan mı alıcam nerden bır de ben ıs degıstırdım ama hıc ara vermeden bı sorun olur mu acaba

inşallah Allah hayırlısıyla arkadaşına ve bekleyen herkese nasip etsin canım

ARCAK 81 cim:) ben sigortaya gitmedim hastanenin sigorta ile anlaşması olduğu için bu raporu aldım, eğer hastanen sigorta hastanesiyse sende kontrol olup raporunu alabilirsin benden vizite kağıdıda istemediler ama sen yinede işyerinden iste ne olur ne olmaz başka da bir şeye gerek yok canım iş değişikliğin etkilememesi gerekiyor sonuçta yasal süreç böyle sıkma canını sabah erken giT ne olur ne olmaz ben 09:00 da gittim 10:00 gibi raporumu aldım.

slm kızlar nasılsınız bakimm

zaman yaklaşıyo duygular nasıl

göbüşlerimiz iyice büyüdü artık

eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo çantalar hazırlanıo :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…