ben de üye olayım, sağol canım...
birde kızlar Allah izin verirse mayıs ayında doğum yapacağız (erken gelmezlerse) uzun kollumu aldınız yarım kollumu ben henüz almadımda
birde kızlar Allah izin verirse mayıs ayında doğum yapacağız (erken gelmezlerse) uzun kollumu aldınız yarım kollumu ben henüz almadımda
bende şimdilk birer tane aldım..ama doğum şekline göre 1 tane daha alıcam..sezeryanda 2 gece 3 gün kalınıyo malum lazım olabilir..normal doğumda 1 gece ozaman yeterli olur birer tane
selam herkese kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben bi sürü yere üye oldum.. hiçbirinden hiçbir cacık gelmedi ya.. hatta milupa sitesinde üye olanlara gönderiyoruz demişlerdi yine gelmedi bişi...istemekmi gerekiyor..
ben uzun kollu aldım....gerçi türbanlı olduğum için uzun seçtim...bide doğumdan sonra insan üşüyomuş ole okudum burda..arrıca sabahlık almadım içinde uzun istedim
ben uzun kollu aldım....gerçi türbanlı olduğum için uzun seçtim...bide doğumdan sonra insan üşüyomuş ole okudum burda..arrıca sabahlık almadım içinde uzun istedim
merhaba kızlar ben bir görünüp bir kaybolanlardanım yoğun çalıştığım için çok sık giremiyorum internete, bu sabah dr dan çalışabilir raporu aldım:) 5 hafta daha çalışacağım şu sigorta işlerini hiç sevmiyorum ama beklediğim gibi zor değilmiş önce doplere girdim ayrıntılıya oğlumu gördüm 1985 kilosu dr çok iyi buldusonra raporu yazdı yarın iş yerine fotokopisini vereceğim. 37. haftada 15 nisan da çalışamaz raporu alıp kısmetse iznimi başlatacağım. Bu beş haftanın sağlıklı bir şekilde bir an önce geçmesini bekliyorum. Tahminen benim doğumum sezeryan olacağı için 29 yada 30 nisan olacak. Benim birde kızım var Zeynep o sezeryan ile doğduğu için kardeşide öyle doğacak. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
hoşgeldin canım,iyiyiz kızımla çok"şükür,sen nasılsın?
merhaba kızlar ben bir görünüp bir kaybolanlardanım yoğun çalıştığım için çok sık giremiyorum internete, bu sabah dr dan çalışabilir raporu aldım:) 5 hafta daha çalışacağım şu sigorta işlerini hiç sevmiyorum ama beklediğim gibi zor değilmiş önce doplere girdim ayrıntılıya oğlumu gördüm 1985 kilosu dr çok iyi buldusonra raporu yazdı yarın iş yerine fotokopisini vereceğim. 37. haftada 15 nisan da çalışamaz raporu alıp kısmetse iznimi başlatacağım. Bu beş haftanın sağlıklı bir şekilde bir an önce geçmesini bekliyorum. Tahminen benim doğumum sezeryan olacağı için 29 yada 30 nisan olacak. Benim birde kızım var Zeynep o sezeryan ile doğduğu için kardeşide öyle doğacak. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
maşallah canım. bizde iyiyiz kızımla çok şükür.
sabah arkadaşım için polikliniğe gittik gebelik testine kaç aydır bekliyor canım benim ama yine negatif çıktı sonuç bu seferde çok umutlu gitmiştik ama olmadı. allhım onada bir bebek nasip etsin inşallah olmayınca çok üzüldü ya. halbukü aynı zamanda hamile kalıp beraber doğurcaktık plana göre kısmet işte.
kızlar hastane için bir pijama tk.birde gecelik yeterli olur dimi
maşallah canım bebişine,kocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?