- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Kızlar 32+6 olunca mı rapor alıyoruz. Yoksa 31+6 da mı?
nuremcim nasılsın ağrın vardı geçen devam ediyomu sordunmu doktora canım
benimki devam ediyo cuma sorucam işte. baya kasık ağrısı çekiyorum.
Anladım canım yani tam 32+0 da ya da 37+0 da olacak. Peki diyelim ki çalışabilir raporu almak istiyorum ama 35+0 da bırakmak istiyorum işi, o zaman nasıl olacak?32+0 da alıyoruz sanırım, benim pazara denk geldiği için 32+1 de alacağım inşallah...
Canım kasık ağrım geçti ben de aramakaydirigubbakcemile5dım doktoru. Sen arasana şimdi. Cumaya kadar bekleme... Ben de cumartesi gecesi hastalandım, yediğim bişey dokundu. Kustum, ishal oldum ve inanılmaz bir ağrı girdi mideme. Doktora gidecektik hemen, biraz bekleyince geçti vazgeçtik. Bebeğim de hareketli olduğundan aklımda bişey kalmadı. İnsan korkuyor ya herşeyden nem kapıyor.nuremcim nasılsın ağrın vardı geçen devam ediyomu sordunmu doktora canım
benimki devam ediyo cuma sorucam işte. baya kasık ağrısı çekiyorum.
Anladım canım yani tam 32+0 da ya da 37+0 da olacak. Peki diyelim ki çalışabilir raporu almak istiyorum ama 35+0 da bırakmak istiyorum işi, o zaman nasıl olacak?
Canım kasık ağrım geçti ben de aramakaydirigubbakcemile5dım doktoru. Sen arasana şimdi. Cumaya kadar bekleme... Ben de cumartesi gecesi hastalandım, yediğim bişey dokundu. Kustum, ishal oldum ve inanılmaz bir ağrı girdi mideme. Doktora gidecektik hemen, biraz bekleyince geçti vazgeçtik. Bebeğim de hareketli olduğundan aklımda bişey kalmadı. İnsan korkuyor ya herşeyden nem kapıyor.
benimde kasıklarım ağrıyor 2gündür ama yorulunca oluyor herhalde ,çünkü uzandığım zaman geçiyor...
Anladım canım yani tam 32+0 da ya da 37+0 da olacak. Peki diyelim ki çalışabilir raporu almak istiyorum ama 35+0 da bırakmak istiyorum işi, o zaman nasıl olacak?
ben arada da çıkılabiliyor sanıyordum ama olmuyormuş, ya 32 ya 37... 35 de çıkarsan yine 32 de çıkmış gibi oluyormuşsun, ben de sırf o yüzden 32 de çıkmaya karar verdim yoksa 35 falan düşünüyordum...
tavsiye edenleri duymuştum bir kere sürüyormuşsun doğumda sonra hiç sorun olmuyormuşyok be şeker takılıyorum. eskiler hep soğan sürermiş. ne kadar doğru bilemem tabi.
bende de oluyor özellikle sıkıştığımdaselam kızlar tekrar geldim ben yemek işini hallettim
benimde kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor sizlerinde oluyormu?
evet benim de aynısı oluyor acaba cumartesi mi gitsem diye düşünyorum, çünkü pazartesi gidişim 4 olacak doktora, cumartesi çalışmıyorum sabah gidip halldebilirim32+0 da alıyoruz sanırım, benim pazara denk geldiği için 32+1 de alacağım inşallah...
topiğimiz yine çok sessiz;
doğumlarımıza az kaldı Allah ın izniyle1,5-3 ay arası hepimizin bebişleri gelecek,
ben zaman yaklaştıkça korkuyorum biraz,heyecan basıyor,,,sizler neler hissediyorsunuz???
Canım kasık ağrım geçti ben de aramakaydirigubbakcemile5dım doktoru. Sen arasana şimdi. Cumaya kadar bekleme... Ben de cumartesi gecesi hastalandım, yediğim bişey dokundu. Kustum, ishal oldum ve inanılmaz bir ağrı girdi mideme. Doktora gidecektik hemen, biraz bekleyince geçti vazgeçtik. Bebeğim de hareketli olduğundan aklımda bişey kalmadı. İnsan korkuyor ya herşeyden nem kapıyor.
ayakta kalınca daha fazla oluyo tabi. benim bide otruduğum yerden kalktığımda sancı giriyo yada yataktan kalktığımda yani genelde baskı var. kayınvalidemle konuştum az önce bunlar 40-45 gün önce başlar yani okadarın kaldı bak say dedi. heyecanlandım valla delikafadulden
bende hafta sonu biri sabahlıklı olmak üzere mevlütte giyilebilecek dantelli falan digerleri spor ve kısakollu toplam üç takım pijama aldım. geceliği satıcılar bile pek önermediler.zaten alınan pijama takımları bel lastikleri ayarlanabilir şekilde. benim kasıklarım değil ama kalca kemiklerim çok ağrıyor hep sağ ağırırdı bugün solda başladı. topallıyorum resmen yamafoldumben
benimde sabah yataktan kalkarken oluyor...çıkacak gibi hissediyorum.40-45 gün çok erken yaaa,ayyy bende heyecanlandım;seninle günlerimiz aynı ,bakalım hangimizinki aceleci olacak,İnşallah zamanında sağlıkla gelirler...
geçmiş olsun...
ay bir de mevlütte giymek için süslü bir şeyler lazım di mi :) ne kadar alsak da bitiremedik valla eksikleri :))
güle güle kullan inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?