2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mevlütte pijamamı giyicez daha şık normal bişeyler giysek olmazmı acaba ya
biz kırkında yapmayı düşünüyoruz zaten ayaklanıcaz ozamana kadar

aslında ben de normal bir kıyafeti tercih ederim, tam bilmiyorum bende burada şık pijama falan diye okumuştum başka topiklerde, ama kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle giyinmek daha iyi tabi. bu arada ben de 40 ında düşünüyorum Allah nasip ederse...

Sinem, ben doktora sordum 22 sinde pazartesi gel dedi, sen de telefonla bir sor istersen...
ya benimki de öyle dedi
de ona kalsa herşey çözülüyor da benim vaktinde işten çıkmam hep sorun oluyor, şimdi izinlerimi de aldım daha büyük problem olur diye işle alakam olması isityorum yoksa telaş içinde geçiyor sakin sakin gidip geliyim isitiyorum

37- 38. haftalar çok da erken değil yani hadi anneler hayırlsı
kal0akrken yan dönmeyi bir yerlerden destek almayı faln deneyin benim de bir ara çok ağrıyordu kasıklarım eşimin tavsiyesiyle artık hiç direk kalkmaya çalışmıyorum ve çok işe yaradı yanlara dönerek vs kalkmak o kaslar kasılmadığı için ağrı da Olmuyor

canım süper ayrıntılıya geç girmişsin ama bebeğini çok net görmüşsündür biz en son 22 de ayrıntılıya girdik bir daha gerek yok dediler maşallah bebi,şinin kilosuda çok iyi ben de aktarabilmek için çalışcam inşallah tabi 37. haftaya kadar çalışacak olmak çok korkutuyo gözümü ama bazan hafif hissediyorum kendimi sanırım olur diyorum bazan doğrulamıyorum yerimden korkuyorum hayırlısı ben de sezerya olacağım için sonuçta bir 10 gün evde kalıp doğuma gidicez belkide daha az ama sonrasında daha gerekli bebişimizle ilgilenmemiz açısından hayırlısı olsun hepimize inşallah 37 den önce doğum yapıp boşuna çalışmış olmayız

ben de 40 da düşünüyorum inşallah o günleri görürüz mevlütlüğünü de aldık smokinli çok şeker kızıma da gelinlikli gibi almıştık öyle güzel olmuştuki

ben aldığım üç modelide artış koleksiyondan aldım ürünllerinde hem spor hemde klasik kesimler var benim hoşuma gitti. bir tane fuşya rengi fırfırlı kısa kollu (50 lira) bir tane lila ve krem yine kısa kollu ve pontolonu kapri şeklinde daha çok spor(25) ve sabahlıklı krem üçlü set dantelli ve mevlütlük diye geçiyormuş(100 ) sac bantıyla beraber aldım birde toparlayıcı doğum sonrası için korse aldım. terlik ve onlara uygun çorap alcam şimdi birde hastaneden çıkarken eşofman bir takım bakıcam. offf bitmemiş hala.

ben de 40 da düşünüyorum inşallah o günleri görürüz mevlütlüğünü de aldık smokinli çok şeker kızıma da gelinlikli gibi almıştık öyle güzel olmuştuki

yesinler onun smokinini :) ben daha almadım, bulursam ben de öyle bir şey alırım sanırım... küçük adamlar :)) sen tecrübeli annesin, mevlütte ne giymek gerek acaba ?

kızlar benim dün gittiğim bebek mevlüdünde bebek 2,5 aylıktı ama yinede küçüktü ona baktım düşündüm 40 icinde yapınca benim oğlumda daha küçük olacak birde bebeği isteyip gezdirdiler sonra misafir çocuklar devamlı beşiğinin başındaydı sinir oldum allahtan bebek çok uslu bir bebekti. ben arkadaş kadar sabırlı olamam diye düşündüm annemde 30 günlükkken falan yapalım diyor napcam bilmiyorum.

aynen canım benimde tek endişem o ya erken doğurursak, ozaman hem boşuna çalışmış olacağız hemde doğum öncesi izinlerimiz yanacak, ama bir yandanda şöyle düşünüyorum eğer durumumuz kritik olsaydı dr vermezdi bu raporu, neyse biz olumlu düşünelim öyle olsun. a.s.

güle güle kullan canım. valla eksik bitmiyo ben çamaşırlarımı çoraplarımı lohusa tacımı göğüs pedi ve iki takım pijama aldım. ya bi takım daha pijama yada gecelik alıcam duruma göre. sütyen almadım henüz bir tane alıcam emzirme sütyeni. terlik var bide eksiğim. hiç giymediğim eşofman takımım var onu alıcam yanıma çıkışta giymek için. sabahlığım var bide annem çok süslü bir lizöz getirdi onu alıcam yanıma :)

ben de 37 düşünüyordum, geçen kontrolde doktor 32 de çıksanız daha iyi olur dedi, ben de bir bildiği vardır diye tamam dedim ama keşke ara haftalarda çıkabilseydik en azında 34 falan iyi olurdu...

bebekkokusu, maşallah bebeğine, kocaman olmuş :)

teşekkür ederim ipeknil inşallah hepimiz 3 kilonun üzerinde doğururuz bu ay çok dikkat edelim beslenmemize, ceviz, süt, yoğurt ve balık sebze meyve bunlar çok önemli birde vitamin ve demir ilaçlarımızı ihmal etmeyelim. a.s

oturmaktan yoruldum valla kızlar..haftalar ilerledikçe daha da zorlaşıcak sanırım iş yapmak..oturdum yerde dikiş dikemiyorum okadar yani..

ben de 37 düşünüyordum, geçen kontrolde doktor 32 de çıksanız daha iyi olur dedi, ben de bir bildiği vardır diye tamam dedim ama keşke ara haftalarda çıkabilseydik en azında 34 falan iyi olurdu...

Canım eğer senin doktorun öyle dediyse çok iyi yapmışsın Allah muhafaza çalışıcam derken bebişe ve kendine zarar vermek de var. keşke dediğin gibi ara haftalarda izin alabilseydik ama malesef illaki 37. haftaya kadar çalışmamız gerekicek ara hafta olmuyor, ücretsiz izine bizim işyeri sıcak bakmadığı için biraz da mecbur kaldım. Hayırlısı artık inşallah problemsiz bir 5 hafta geçiririz.

oturmaktan yoruldum valla kızlar..haftalar ilerledikçe daha da zorlaşıcak sanırım iş yapmak..oturdum yerde dikiş dikemiyorum okadar yani..

ay evet canım hareketler zorlaştı bi eğilip kalksak hemen yoruluyoruz. ben bide son zamanda şişmekten korkuyorum inşallah olmaz.
bugün arkadaşım yüzün biraz değişmiş özlem dedi gidip gelip aynaya bakıyorum şiştimmi diye galiba değişmeye başladımm :bbo: bilmiyorumkismile

benim şimdilik şişliğim yok çok şükür..inş. olmazda...ama karınım acayıp durumda sipsivri ve iyice şişti çatlamaktan korkuyorum...göbek deliğimde isyanlarda bi tuaf oldu potluk yapıyo dışarı doğru..hele oğlum oaraya gelince acayıp acıyı yırtılcak sanıyorum..

benim göbüşde öyle basketbol topu gibi duruyor :)) geriliyor gittikçe çatlamam inşallah bende. dar bişeyler giyince göbek deliği çok belli oluyor hakkaten. :CüvCüv:
şişmedim ama yüzüm değişiyorrr şişmem inşallah henüz yüzüklerim çıkmadı parmaklarım falan aynı.

ayy inş. ne şişelim nede çatlayalım...bu arada senden benden başka kimse yok heralde...huuuuuuuuu hanımlar nerdesiniz..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…