kızlarrr kimse yokm uuu
mevlütte pijamamı giyicez daha şık normal bişeyler giysek olmazmı acaba ya
biz kırkında yapmayı düşünüyoruz zaten ayaklanıcaz ozamana kadar
ya benimki de öyle dediSinem, ben doktora sordum 22 sinde pazartesi gel dedi, sen de telefonla bir sor istersen...
benimde sabah yataktan kalkarken oluyor...çıkacak gibi hissediyorum.40-45 gün çok erken yaaa,ayyy bende heyecanlandım;seninle günlerimiz aynı ,bakalım hangimizinki aceleci olacak,İnşallah zamanında sağlıkla gelirler...
merhaba kızlar ben bir görünüp bir kaybolanlardanım yoğun çalıştığım için çok sık giremiyorum internete, bu sabah dr dan çalışabilir raporu aldım:) 5 hafta daha çalışacağım şu sigorta işlerini hiç sevmiyorum ama beklediğim gibi zor değilmiş önce doplere girdim ayrıntılıya oğlumu gördüm 1985 kilosu dr çok iyi buldusonra raporu yazdı yarın iş yerine fotokopisini vereceğim. 37. haftada 15 nisan da çalışamaz raporu alıp kısmetse iznimi başlatacağım. Bu beş haftanın sağlıklı bir şekilde bir an önce geçmesini bekliyorum. Tahminen benim doğumum sezeryan olacağı için 29 yada 30 nisan olacak. Benim birde kızım var Zeynep o sezeryan ile doğduğu için kardeşide öyle doğacak. Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
aslında ben de normal bir kıyafeti tercih ederim, tam bilmiyorum bende burada şık pijama falan diye okumuştum başka topiklerde, ama kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle giyinmek daha iyi tabi. bu arada ben de 40 ında düşünüyorum Allah nasip ederse...
ben de 40 da düşünüyorum inşallah o günleri görürüz mevlütlüğünü de aldık smokinli çok şeker kızıma da gelinlikli gibi almıştık öyle güzel olmuştuki
canım süper ayrıntılıya geç girmişsin ama bebeğini çok net görmüşsündür biz en son 22 de ayrıntılıya girdik bir daha gerek yok dediler maşallah bebi,şinin kilosuda çok iyi ben de aktarabilmek için çalışcam inşallah tabi 37. haftaya kadar çalışacak olmak çok korkutuyo gözümü ama bazan hafif hissediyorum kendimi sanırım olur diyorum bazan doğrulamıyorum yerimden korkuyorum hayırlısı ben de sezerya olacağım için sonuçta bir 10 gün evde kalıp doğuma gidicez belkide daha az ama sonrasında daha gerekli bebişimizle ilgilenmemiz açısından hayırlısı olsun hepimize inşallah 37 den önce doğum yapıp boşuna çalışmış olmayız
ben aldığım üç modelide artış koleksiyondan aldım ürünllerinde hem spor hemde klasik kesimler var benim hoşuma gitti. bir tane fuşya rengi fırfırlı kısa kollu (50 lira) bir tane lila ve krem yine kısa kollu ve pontolonu kapri şeklinde daha çok spor(25) ve sabahlıklı krem üçlü set dantelli ve mevlütlük diye geçiyormuş(100 ) sac bantıyla beraber aldım birde toparlayıcı doğum sonrası için korse aldım. terlik ve onlara uygun çorap alcam şimdi birde hastaneden çıkarken eşofman bir takım bakıcam. offf bitmemiş hala.
aynen canım benimde tek endişem o ya erken doğurursak, ozaman hem boşuna çalışmış olacağız hemde doğum öncesi izinlerimiz yanacak, ama bir yandanda şöyle düşünüyorum eğer durumumuz kritik olsaydı dr vermezdi bu raporu, neyse biz olumlu düşünelim öyle olsun. a.s.
bebekkokusu, maşallah bebeğine, kocaman olmuş :)
ben de 37 düşünüyordum, geçen kontrolde doktor 32 de çıksanız daha iyi olur dedi, ben de bir bildiği vardır diye tamam dedim ama keşke ara haftalarda çıkabilseydik en azında 34 falan iyi olurdu...
oturmaktan yoruldum valla kızlar..haftalar ilerledikçe daha da zorlaşıcak sanırım iş yapmak..oturdum yerde dikiş dikemiyorum okadar yani..
ay evet canım hareketler zorlaştı bi eğilip kalksak hemen yoruluyoruz. ben bide son zamanda şişmekten korkuyorum inşallah olmaz.
bugün arkadaşım yüzün biraz değişmiş özlem dedi gidip gelip aynaya bakıyorum şiştimmi diye galiba değişmeye başladımm :bbo: bilmiyorumkismile
benim şimdilik şişliğim yok çok şükür..inş. olmazda...ama karınım acayıp durumda sipsivri ve iyice şişti çatlamaktan korkuyorum...göbek deliğimde isyanlarda bi tuaf oldu potluk yapıyo dışarı doğru..hele oğlum oaraya gelince acayıp acıyı yırtılcak sanıyorum..
benim göbüşde öyle basketbol topu gibi duruyor :)) geriliyor gittikçe çatlamam inşallah bende. dar bişeyler giyince göbek deliği çok belli oluyor hakkaten. :CüvCüv:
şişmedim ama yüzüm değişiyorrr şişmem inşallah henüz yüzüklerim çıkmadı parmaklarım falan aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?