2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimples adına çok sevindim allah herkesin gönlündekini versin.umarım bizim sonuçlarımızda senin gibi güzel çıkar.

Şuleeee heycan yapma sakın sen çok pozitif birisin eminim senin test te mükemmel çıkacak bol bol çikolata ye...Bide bizim bebişleri dördüncü aydan sonra hissederiz gibime geliyor. Saat kaçta gitcen dr.a sonuçlarını yazarsın bizede ben dörde kadar burdayım.Benim testimde ayın 26 sında siz söyleyince ben heycanlanıyorum yahu.

günaydın tatlı anne adayları, ben döndüm ama ne dönmek acayip bir nezlem var inşallah gribe çevirmez..eşim kahvaltı hazırlıyor ben de sizleri okuyorum neler yazmışsınız diye...

dimples canım çok sevindim; Allah gönlğne göre verdi..sağlıklı olması da çok güzel maşallah

benim de randevum salı günü, ama doktorum 4 ay olmadan tahmin bile yapmıyormuş...görse bile söylemiycek sanırım bakalım şansımı denerim ama umudum yok...

kızlar ben çıkıyorum hadi bana dua edin
heralde pazartesi paylaşırım sonucu sizinle
hepinizi öptüm

iyiyim mutluyum sanırım nezle oldum inş gribe çevirmez sen nasılsın

işalah gribe cevirmez canım ben çok kötü oldum çünkü bol bol ıhlamur ve kuşburnu çayı iç ben aldığım kiloları verdim yine 57 yimevimin boyası bitti yerleştirdiler yarında ben temizlicem

Neyse kendınıze ıyı bakın ÖpÜyorum hepınızıŞulecım gÜzel haberlerınızı beklıyoruz

firstday kayra mutluyum hepinize geçmiş olsun dikkat edin kendinize mutluyum yeni evinde temiz temiz güle güle otur.

şule hayırlı haberlerle dön canım hayırlısıyla gel. allah hepimizin gönlüne göre versin belki cinsiyetide öğrenir gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…