2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy inş. ne şişelim nede çatlayalım...bu arada senden benden başka kimse yok heralde...huuuuuuuuu hanımlar nerdesiniz..............

evet ya kimse konuşmuyo isimlerde görünmüyor ya belli değil kim var kim yok.
zaten sitede çok yavaş bi cevap bi saatte gidiyo

yesinler onun smokinini :) ben daha almadım, bulursam ben de öyle bir şey alırım sanırım... küçük adamlar :)) sen tecrübeli annesin, mevlütte ne giymek gerek acaba ?

canım hiç öyle pijama takımı falan giycekmişsiniz gibi bir şey yok ben çok şık bir elbise giymiştim valla yani zaten vucut topluyo kendini benim bebişim 20 günlüktü yurtdışından Türkiye ye gelmek zorunda kalmıştım düşün yani istediğin herşeyi giyebilirsin ama pijama çok da mantıklı gelmiyor o durumda çünkü gayet iyi hissediyo insan kendini

evet canım, doktor ya bebek ya iş deyince şaşırdım ben de, ama bir sorunum da yok çok şükür, neyse bir bildiği vardır herhalde :) ben eşimin iş problemi çözülürse 1-2 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum zaten ( 1 seneye kadar alabiliyormuşuz biz ), bir de 30 gün yıllık izin var, yeter sanırım...

ayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...

sağol canım, ben de öyle yapayım, zaten yaz da geliyor, güzel bir elbise falan giyebilirim...

bu arada gelenler hoşgelmiş, çıkanlara iyi akşamlar dilerim...

sorma yaa bende deli oluyorum böyle insanlara...ozaman boşu boşuna hastaneye para verip ultrasona giriyoruz baksana senin kuaför cinsiyeti bile göörebiliyo..töbe töbe yaa...

Merhaba ben önceden üye olmustum ama ıslerden yenı fırsat bulabıldım.bende mayıs annelerındenım Allah hepimize bebeklerimizisağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah

kızlar geçmişi okumaya halim yok
kusura bakmayın............
çok rahatsızlanmaya başladım artık
doktora gidnler gözünüz aydın diyeyim
bel ağrım ileri safada mide yanması offfffffffffff
birde bacaklarda kramplar başladı
bu son aylar ne olascak bilmiyorum gecelerim uykusuz gündüzlerim sancılı oldu artık

şaşırmış valla kadın, bu kadar bilgiliyse kuaförlüğü bırakıp jinekolog olsun bari. ya evet bazı insanlar kötü şeyler söyleyip moral bozmaya da bayılıyorlar...

Papatya hoşgeldin, amin inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri..

Sezen, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

Kızlar ay gün ağrılarından dolayı şikayetler başlamış, cumartesi gece öyle bir ağrım vardı ki doğurucam sandım 20dk. ara ile giren sanki adet ağrısı gibi belimden kasıklarıma bir an dedim kızım geliyor Allah'tan çok fazla sürmedi

çook geçmiş olsun..bebeklerimize kavuşmaya yaklaştıkça sıkıntılarımızda artıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…