ayy inş. ne şişelim nede çatlayalım...bu arada senden benden başka kimse yok heralde...huuuuuuuuu hanımlar nerdesiniz..............
yesinler onun smokinini :) ben daha almadım, bulursam ben de öyle bir şey alırım sanırım... küçük adamlar :)) sen tecrübeli annesin, mevlütte ne giymek gerek acaba ?
Canım eğer senin doktorun öyle dediyse çok iyi yapmışsın Allah muhafaza çalışıcam derken bebişe ve kendine zarar vermek de var. keşke dediğin gibi ara haftalarda izin alabilseydik ama malesef illaki 37. haftaya kadar çalışmamız gerekicek ara hafta olmuyor, ücretsiz izine bizim işyeri sıcak bakmadığı için biraz da mecbur kaldım. Hayırlısı artık inşallah problemsiz bir 5 hafta geçiririz.
canım hiç öyle pijama takımı falan giycekmişsiniz gibi bir şey yok ben çok şık bir elbise giymiştim valla yani zaten vucut topluyo kendini benim bebişim 20 günlüktü yurtdışından Türkiye ye gelmek zorunda kalmıştım düşün yani istediğin herşeyi giyebilirsin ama pijama çok da mantıklı gelmiyor o durumda çünkü gayet iyi hissediyo insan kendini
ayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...
ayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...
Merhaba ben önceden üye olmustum ama ıslerden yenı fırsat bulabıldım.bende mayıs annelerındenım Allah hepimize bebeklerimizisağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah
Merhaba ben önceden üye olmustum ama ıslerden yenı fırsat bulabıldım.bende mayıs annelerındenım Allah hepimize bebeklerimizisağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah
kızlar geçmişi okumaya halim yok
kusura bakmayın............
çok rahatsızlanmaya başladım artık
doktora gidnler gözünüz aydın diyeyim
bel ağrım ileri safada mide yanması offfffffffffff
birde bacaklarda kramplar başladı
bu son aylar ne olascak bilmiyorum gecelerim uykusuz gündüzlerim sancılı oldu artık
Aramıza hoşgeldin, amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?