2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay karın şekline bakıp senin oğlun senin kızın olcak diyenlere sinir oluyorum bide kendilerini çok biliyo sanıyolar. ben hemen cevap veriyorum banada oğlun olcak diyenlere karnımın şekliyle cinsiyetin ne ilgisi var o benim vücut şeklimle alakalı diyorum hımm demekle yetiniyolar.
bide nerden biliyomuş sorunlu olucağını muaynemi etti uzaktan. allah korusun neden sorunlu olsun delimidir nedir ne sanıyo kendinide böyle bir yorum yapıyo valla bende çok sinirleniyorum böyle tiplere. alsanaalsanasmile
herşeyi allah bilir.

ay senin yerinde olsam sananey der kapıyı çarpar çıkardım
ya herkes medyum olmuş

Çok geçmiş olsun, aynen bende sıkıntıdayım artık çalışmakta zulüm gibi geliyor ((

geçmiş olsun canım. herkesde şikayetler var canım. mide yanması için bişey kullanmıyomusun. ben gaviscon içiyorum çok rahatlatıyor beni enazından o şikayetten biraz kurtuluyorum ağrılar içinde yapıcak bişeyimiz yok dinlenmekten başka

Papatya hoşgeldin, amin inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri..

Sezen, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...
saol canım benim
çook geçmiş olsun..bebeklerimize kavuşmaya yaklaştıkça sıkıntılarımızda artıyo...
evet ama azkaldı artık rabbim dayanma gücü veriyo
30+2 oğlum olacak.biraz genç bir anneyim ben 23 yasındayım
maşallah pek tazesin cici anne
Çok geçmiş olsun, aynen bende sıkıntıdayım artık çalışmakta zulüm gibi geliyor ((

saol canım benim
evet çalışanların işi daha zor
kaçıncı haftada çıkacaksın

saol canım benin
yok kullanmıyorum
ama alacam galiba

kaçıncı haftada izne çıkmayı düşünüyosunuz?benim şikayetlerim arttı.mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik, üstüne bide bel ağrısı ballı kaymak mafoldumben

slm kizlar evet uykusuz geceler agrili sancili gunduzler sabir Allahim sabirr diyerek gciriyorum,Allahin izni ile gunlerimiz geleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…