ayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...
ayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...
kızlar geçmişi okumaya halim yok
kusura bakmayın............
çok rahatsızlanmaya başladım artık
doktora gidnler gözünüz aydın diyeyim
bel ağrım ileri safada mide yanması offfffffffffff
birde bacaklarda kramplar başladı
bu son aylar ne olascak bilmiyorum gecelerim uykusuz gündüzlerim sancılı oldu artık
kızlar geçmişi okumaya halim yok
kusura bakmayın............
çok rahatsızlanmaya başladım artık
doktora gidnler gözünüz aydın diyeyim
bel ağrım ileri safada mide yanması offfffffffffff
birde bacaklarda kramplar başladı
bu son aylar ne olascak bilmiyorum gecelerim uykusuz gündüzlerim sancılı oldu artık
saol canım benimPapatya hoşgeldin, amin inşallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri..
Sezen, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...
evet ama azkaldı artık rabbim dayanma gücü veriyoçook geçmiş olsun..bebeklerimize kavuşmaya yaklaştıkça sıkıntılarımızda artıyo...
maşallah pek tazesin cici anne30+2 oğlum olacak.biraz genç bir anneyim ben 23 yasındayım
Çok geçmiş olsun, aynen bende sıkıntıdayım artık çalışmakta zulüm gibi geliyor((
geçmiş olsun canım. herkesde şikayetler var canım. mide yanması için bişey kullanmıyomusun. ben gaviscon içiyorum çok rahatlatıyor beni enazından o şikayetten biraz kurtuluyorum ağrılar içinde yapıcak bişeyimiz yok dinlenmekten başka
saol canım benim
evet ama azkaldı artık rabbim dayanma gücü veriyo
maşallah pek tazesin cici anne
saol canım benim
evet çalışanların işi daha zor
kaçıncı haftada çıkacaksın
acamiyim kusura bakmayın yanlış alıntı yaptım sanırım.
selma geldimi kızxlar
caNIM ben çoklu cevap yazdığım için böyle çıktı
doğru yaptın yani :lepi:
kaçıncı haftada izne çıkmayı düşünüyosunuz?benim şikayetlerim arttı.mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik, üstüne bide bel ağrısı ballı kaymak mafoldumben
yok canım, son günlerde hiç görünmedi ama bugünden itibaren izni başladı sanırım...
saol canım benim
saol canım benim
evet çalışanların işi daha zor
kaçıncı haftada çıkacaksın
Benim bu ay son, mart sonu ayrılcam dışarlarada gidiyorum sabit yerimde durmadığım için çok zor oluyor.
slm kizlar evet uykusuz geceler agrili sancili gunduzler sabir Allahim sabirr diyerek gciriyorum,Allahin izni ile gunlerimiz geleydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?