Benim bu ay son, mart sonu ayrılcam dışarlarada gidiyorum sabit yerimde durmadığım için çok zor oluyor.
Selam hoşgeldinnn, inşallah canım sabrımızın sonu
slm kizlar evet uykusuz geceler agrili sancili gunduzler sabir Allahim sabirr diyerek gciriyorum,Allahin izni ile gunlerimiz geleydi..
Selam hoşgeldinnn, inşallah canım sabrımızın sonu
ben çıkıyorum kızlar
ağız mendili için kumaş almıştım dün onu yapıcam 3 metre işallah yeter
selam, evet artık çeşit çeşit sıkıntılar başladı hepimizde, Allah yardımcımız olsun...
ben anneme soruyorum, senin de böyle miydi şöyle miydi şuran ağrıyor muydu falan diye, valla hatırlamıyorum diyor, ya onlar daha dayanıklıymış ya da unutmuşlar :))
kızlar mesaim bitmek üzere ben de çıkayım... görüşürüz, iyi akşamlar...
kızlar mesaim bitmek üzere ben de çıkayım... görüşürüz, iyi akşamlar...
ben dün sen söyleyince girip bakmıştım, mor - siyah bir takım vardı o fiyata. onu mu beğenmiştin, çok şekerdi gerçekten... malesef bizim kadar detaylı düşünemiyorlar...
sen de misilleme yapsaydın keşke komik böyle tipler ya ay ben de içeri girince sizin bu dükkanı hiççç becerip de yönetemeyeceğiniz düşündüm herkesin derdi ayrı işte deyip kadının suratının alcağı hali izleseydin, o stresten ne yapacağını kime saracağını bilememiş, terbiyesizlik yapmış sakın kafana takma böyle garip insanlarıayyyy şikayetleri okudum hepimizde aynı sanırım , malum göbek deligi pörtlemesi , basıncın artması , çatlayacak gibi oluşumuz hep aynı ( Allah hepimize yardımcı olsun )
Cumartesi kuaföre gittim kaşlarımı aldırmak için , kuaförüm el değiştirmiş yeni sahibi gençten bi kadın . Göbegime bakıp bakıp senin oglun olacak dedi , bende yooo kızım olacak dedim . Sonra kadın senin oglun olacak birde üstelik çok sorunlu bir dogum yapacaksn demez mi ?
Bu tür insanları anlayamıyorum , moral bozmak çok mu hoşlarına gidiyor , Gelecegi Allahtan başkasının bilemeyecegini kendisine söyledim buna yürekten de inanıyorum ama kadını dövmemek için kendimi de zor tutuyorum ...
benimki de aynı insanlar eğilemiyormuş çok fazla ama ben en çok böyle karnımı hafif sıkıştırdığımda rahat ediyorum acaba bebeğe zararlı bişey mi yapıyorum diye sordum ne demek eğilememek ben şöyle yapardım böyle yapardım hiç de bişey olmazdı diyip durdu bir de ihmal etmedi tabi gerçi benim göbeğim doğuma giderken seinni şimdiki halinden azdı da ddemeyi unutmadı:1no2:selam, evet artık çeşit çeşit sıkıntılar başladı hepimizde, Allah yardımcımız olsun...
ben anneme soruyorum, senin de böyle miydi şöyle miydi şuran ağrıyor muydu falan diye, valla hatırlamıyorum diyor, ya onlar daha dayanıklıymış ya da unutmuşlar :))
ben geldim düşmezsem nettenkimsecikler yok mu?dışarı çıktım yeni geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?