2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın canım...Allah tamamına erdirsin inşallah....darısı bize inşallah...bizim daha 3 haftamız var ben de çok merak ediyorum.....ama daha çok var...neyse hayırlısı olsun...

kızlarrrrrrrrr çok sevindim 2niz adına da ya inş darısı başımıza. dimples demek kız olabilir diyooo ayyyyyyyy ne güsellllllllllll hadi hayırlısıııııı

ben bugün işe gitmedim izin aldım yattım uyudum kıslar vala dinlenmeye ihtiyacım varmış:sinifsinif:

bu arada şulecim hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

Allah yardımcın olsun.

kimsecikler yok galbaa sölemesi ayıp yeni uyandım alkisalkisalkis bişiler yedimmm ve temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyo:sinifsinif:

tugba;iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Dimples iyi haberlerine çok sevindim,inşallah suleYukselNiZAM arkadaşımızda iyi habelerle gelecek..
Arkadaşlar ben hafif makyaj yapıyorum göz kalemi rimel ve allık..Sizde makyaj yapıyormusunuz hafif..Sağlık ocağındaki doktor hafifte olsa ürün kalitelide olsa zaralı dedi,gerçi kendi doktorum ağır olmadıkça sakıncalı değil dedi.Yinede aklıma takıldı,moralim bozuldu biraz..
Sizin doktorlarınız ne düşünüyor acaba????

ben de arada hafif makyaj yapıyorum ama...zararlı olduğunu hiç bilmiyordum.....

doktoruma hiç sormadım ama sanatçılar sürekli ne kadar ağır makyajlar yapıyolar hamileyken,mesela Çağla Şıkel...Öğrenmek lazım şu makyaj olayını....

bence hafif makyajin zararı yoktur biraz allıf far ve rimel çok etkilemez gibime geliyor ha bana yapıyormusun deseniz rimel gözlerime alerjiye sebep oluyor ben bir allır sürerim soluk durmayayım diye, kızlar akşam banyodan sonra bebe yağıyla bir yağlandım güreşçiiler gibi sormayın iyi oldu valla bebek gibi uyumuşum.sizin nasıl bilmiyorum ama benim gögüs altından itibaren karnım vede bacaklarım kaşınmaya başladı ben sürücem bundan sonra iyi gelir inş,

Bilmemki ben ayda 1 ancak makyaj yaparım yapmam genelde ama zararlı olabileceğini düşünmemiştim belki temizleyiciler ,fondotenler ağır kimyasallar içeriyo olabilir ondan olabilir valla sormadım çok yorum yapamıyıcam o yüzden

netten biraz baktım kullanılar malzemenin civa kurşun arsenik içermemesi gerekiyomuş falan yazıyo valla onunla uğraşıcağıma yapmam daha iyi ne biliyim içinde ne var ,benimde kaşınmaya başlamıştı çok oldu 2-3 haftadır saf zeytin yağı sürüyorum bende güzelse bitsin elimdeki ona başlarım ilk 4 ay krem yasakmış diye duydum

Dr. Kağan Kocatepenin makyajla ilgili 2 yıl önceki röportajını izledim birz önce..Hergün ağır makyaj yapmayın ve ne olduğu belirsiz ürünler kullanmayın diyor.Saçınızı boyatmayın diyor.
Benim doktorum ilk üç ay bitince boyatabilirsin saç diplerine değmeden diyor(o nasıl olacak bilemedim)

Selamlar arkadaşlar.
dün gece çok fena kanamam oldu. bebegimizi kaybettiğmizi düşündük. sabah hastaneye gittik. bebegimizi gördük hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. sabaha kadar üzüntüden agladım. ama düşük tehlikem hala devam ediyor.
güzel anneler dualarınıza muhtacım. Kendiniz için elinizi semaya kaldırdıgınızda benide unutmayın lütfen. sevgiler...

canım çok geçmiş olsun dualarımda olacaksın inşallah herşey yolunda gider gönlünüze göre olsun. çok iyi dinlen inşallah atlatırsın

dimples o kadar sevindimki anlatamam. İnan aklımda kalbimde seninleydi. Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşAllah. Darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelere olsun. Amin.

yaprak sarmacım çok geçmiş olsun.inşallah kanaman devam etmez. kendine dikkat et.

dimplescim gözün aydın.ne güzel.darısı başımıza inşallah..verdiğin bilgiler içinde sağol.sen başı çekiyorsun.yakında hepimiz ense kalınlığı ve cinsiyet hakkında da teker teker bilgi sahibi oluruz.

maşallah maşallah canım allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığını göstersin inşallah canım:Saruboceq:
güzel annişler 1 haftadır falan uğrayamadım annemde kalıyordum çok uzak kaldım sizlerden özledim valla girer girmezde böyle güzel haberleri duymak çok sevindirici hepimiz inşallah böyle güzel haberler veririz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…