Slm arkadaşlar.bende mayıs annesi olucam inşallah.siteye bugün üye oldum ve çok hoşuma gitti.ilk mesajım:))
ilk doğumum olacak hayırlısıyla.sezaryan mı normal mi benim de kafam epey karışık.bi de tabi sezaryan sa genel mi epidural mi bu soruları bugünlerde çoğaltıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konular da?
canım sen zekilke sormuşsun ama görünce dayanamdım bi cevap yazayım dedim..
ben ilk sezeryanımı genel anestezi ile oldum..dediğin gibi ayılması falan çok kötüydü..
ikincide doktorum epidural ol dedi..çok korktum belden iğne falan düşününce ne bileyim..
ama öyle rahat geçti ki çok şükür..hiç fenalık falan geçirmezsin merak etme..geçiren de duymadım..çünkü sana sakinleştirici falan yapıyorlar sanırım..sürekli tansiyonun ölçülüyor..kontrol altında oluyorsun..
anestezi uzmanı başımda hep konuşturmuştu beni..ve çok rahat ve sakindim..
hiç pişman olmadım..
burda artık genel anestezi yapan doktor pek kalmadı..dediğin gibi bebeğe de zararı olabiliyormuş anneye de..etkisini hemen atamıyorsun..
ama epiduralde ameliyattan çıkıyorsun hiçbi sancı ağrı yok..
5 saat sonra yavaş yavaş başlıyor ağrılar..hemen hemşire gelip ağrı kesici iğne yapıyor..
ben geceyi de çok rahat geçirmiştim..
ilk kalkmamda bile hiç yardımsız kendi kendime kalktım..
inşallah bunu da öyle rahat geçiririm diye dua ediyorum..
hepimize Allah kolaylık versin..
HoŞ bulduk.:)
33.haftadayım.oĞlumuz olacak hayırlısıyla.
elvan hangi markanın canım ben aldım ateş ölçer braununkini
truly, alanlar çok memnunmuş ben de aldım
kızlar sağ tarafımda zaman aman ağrı oluyor şuandada var sizdede olıyormu sağ göğüs altı ve arkası boşluk sanki bebeğim otarafta gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?