2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm arkadaşlar.bende mayıs annesi olucam inşallah.siteye bugün üye oldum ve çok hoşuma gitti.ilk mesajım:))
ilk doğumum olacak hayırlısıyla.sezaryan mı normal mi benim de kafam epey karışık.bi de tabi sezaryan sa genel mi epidural mi bu soruları bugünlerde çoğaltıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konular da?

hoşgeldin canım,bebeğin hayırlı olsun,ne kadarlık bebişin,cinsiyeti ne?

alsanaalsanasmile
bende doktorumla konuşacağım epidurali hem normal için hem sezeryan için...bana biraz ürkütücü geliyor omurilikten iğne vurulduğu için ...

kızlar normalde şöyle 1-2 saat zorlanıyorsunuz o da öldürmüyor yani sizzii sonrası çok rahatohh mis gibi.sezeryandada çok rahat olanlar var elbet ama yinede normaldeki kadar değil.sezeryandaki dikişler biraz daha zorlayıcı.ben normaldeki dikişlerimi hiçç hissetmemiştim...ama sezeryan olacaksanızda artık epidural gibi bir nimet varrr..epidural olunmalı hatta normaldede epidural çok rahat olur çünkü ağrıyı alıyor hisleri bırakıyor sezeryandaki kadar yoğun dozaj değil ve açılmayı hızlandırıyorr.hepimiz atlatacağızz ......genel anestezi o günü sersem gibi geçirmenizi sağlarr.....

Evet ınŞallah hepımızın gÜzel geÇer doĞumu.doĞum yaklaŞtıkÇa kafadakı sorular artıyo.sabırsızlanıyosun aynı zamanda.tam bugÜnkÜ konunu ÜstÜne gelmıŞım bende...:))
normal mı sezaryan mı dıye::))

elvan hangi markanın canım ben aldım ateş ölçer braununkini

kızlar sağ tarafımda zaman aman ağrı oluyor şuandada var sizdede olıyormu sağ göğüs altı ve arkası boşluk sanki bebeğim otarafta gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…