2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aramıza hoşgeldin canım..a.s.

offf bu doğum şekliyle ilgili sürekli bişeyler çıkıyo..önceden epidural yaygın değildi herkes genel anestezi ile sezeryan oluyodu...şimdi epidural var ve genel anestezi zararlı deniyo..önceden nasıl yapılıyodu pekii...bi ara epidural normal oluyo herkes şimdide onun zaralı olduğundan bahsediliyo...ya her iki şekildede bi risk zaten vardır...anlımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz öyle değilmi...

ilk hamilelik ilk 3 ayda yani zamanlarimda kara kara dusunurdum dogumu Allahim aglama krizlerim olurdu simdi ise saglik sorunlarindan aklima gelmiyor tabii dogum hane kivami gelince ne olur bilememmboshayallersmile

ilk hamilelik ilk 3 ayda yani zamanlarimda kara kara dusunurdum dogumu Allahim aglama krizlerim olurdu simdi ise saglik sorunlarindan aklima gelmiyor tabii dogum hane kivami gelince ne olur bilememmboshayallersmile

evet öyle oluyo qerçekten
bende ilk 3 ayımda düşük riskim vardı doğum hiç aklıma bile qelmiordu
3 aydan sonra düşük riskim qeçince doğum korkularım başladı
4 aydan sonra da erken doğum riskim ortaya çıkınca
bu sefer bebeğimi kaybetme korkusundan doğumu yine unutmuştumkaydirigubbakcemile3
erken doğum riskimde sona erdi şimdi bi yandan doğumu düşünüp korkuyorum
bazende diyorum ki bebeğim sağlıklı olsun da dünyada ilk doğuran ben olmayacam
niye abartıyorum falan öle kendi kendimi teselli ediyorumsempatiksalakcinni

Allah hepimizi kurtarsın kızlar bende çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum ama kendimden çok bebeğim sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum 9 ay boyunca onların heyecanıyla yaşıyoruz Allah hepimiz için tamamını nasip etsin

eskiden nerelerde doğum yapıyorlarmış özel hastanemi varmı sezeryanmı varmış demekki Allah sabrını veriyor önce Allaha sonra doktorumuza güveniceğiz birde hastanenin temizliğine gerisi gelir zaten...ohhh bana bakın korkak ben neler yazdım lülülülülülü

sağlıkla doğuralımda gerisi önemli değil diyeceğim ama insanın elinde değil,aklıma bir sürü şey geliyor,,,sonra durup durup diyorumki sanki bir ben miyim doğurcak ,herkes yapıyor rahatlıyorum,ama fazla uzun sürmüyor yine korkmaya başlıyorum,,,Allah başka sıkıntı vermesin kızlar,tek sıkıntımız doğumu düşünmek ,korkmak olsun,,,

vallahii cok dogruu eskiden millet bag bahce doguruyormus nerde steril ortam ve o zamanin insanlari da tas gibi vallaa,,birde kendime bakiyorum kontroller doktorlar ama uc bucuk atiyorummkaydirigubbakcemile2

ben de şimdilik pek korkmuyorum düşünmüyorum doğumu diye hehalde umarım doğuma da bu sakinlikle girer herşeyi rahat rahat atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…