Slm kızlar
inşallah bu sefer hiç bir sorun yaşamadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
geçmiş olsun canım peki şuan hamilesin dimi Allah bir daha yaşatmasın
hayrılı olsun canım bu moralle zaten hiçbirşey olmaz Allahın izinyleherkese merhaba hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualrınız için herkese tek tek teşekkür ederim
dün akşam gittik dra
dr hemen 1 haftadır ölçtüğüm tansiyon notlarıma baktı çok ii dedi kendiside ölçtü ve içi rahatladı
bebeşimede baktı ama kilosuyla falan fazla ilgilenmedi yinede 2 kilo olmuş dedi
aynı zamanda tansiyondan hiç etkilenmemiş halen bebem dr böle giderse erken almamıza gerek kalmayacak dedi her şey yolunda yani ama yinede devamlı kontrol altında tutmam lazımmış tansiyonumu
dündendir çok mutluyum
1 hafta sonra yine kontrolum varr bu sefer bebiş için gitcez:)))
canım korku korkuyu besliyor korktukça korkarsın o yüzden hiç düşünme düşündüğünde korkuyorsan eğer, seni rahatlatacak insanlarla konuş her anı farkında olarak yaşamak istiyorum ben doğum da bunlardan biri inşallah korkularımla öyle geçip gitmesine izin vermiycem biyerim ağrıdığı zaman nasıl bir ağrı diye düşünmeye çalışırım şöyle bi ağrı neden olmuş olabilir şu yüzden geçiyor mu kalıcı mı faln diye kendini başka şeylerle oyaladığında ağrı faln da geçmiş oluyor hem de neler olduğunun farkında oluyorsun öyle bir yöntem izlemeyi planlıyorum tek korkum eşim deyanımdaolacak ve ben açıkçası biraz fazla beklenti içindeyim ona karşı insanların yanında sevgisini belli edemeyen biri kimseye yok faln demez, annelerden bri faln girme erkeğin ne işi var doğumda faln der de girmiyim o zaman ben faln derse ya da girip ne biliym ağrıda sancıda ondan beklediğim tepkileri beni sakinleşirmeye çalışma çabasını göremezsem üzülürüm, bişey de diyemem bebeğimin o muhteşem anını bozmak istemiyorumben de nstye girmedim, doğumhane de görmedim ama yine de korkuyorum, sen daha cesursun demek ki... ben sezeryanden de normalden de korkuyorum ne yapmayı düşünüyorsam artık :)))
geçmiş olsun canım, senini hiç korkmaman lazım kötülerini yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın şimdi en güzelini yaşıycan inşallahben düşük,doğum,kürtaj,nst her konuda tecrübeliyim malisefki...
ben düşük,doğum,kürtaj,nst her konuda tecrübeliyim malisefki...
ben de 2 sezeryan 2 kürtaj ve bu da son sezeryan olacak, ben de özel hastanede yapıcam allah sağlıkla bebişlerimize kavuştursun
ben düşük,doğum,kürtaj,nst her konuda tecrübeliyim malisefki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?