2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben düşük,doğum,kürtaj,nst her konuda tecrübeliyim malisefki...

hayrılı olsun canım bu moralle zaten hiçbirşey olmaz Allahın izinyle

ben de nstye girmedim, doğumhane de görmedim ama yine de korkuyorum, sen daha cesursun demek ki... ben sezeryanden de normalden de korkuyorum ne yapmayı düşünüyorsam artık :)))
canım korku korkuyu besliyor korktukça korkarsın o yüzden hiç düşünme düşündüğünde korkuyorsan eğer, seni rahatlatacak insanlarla konuş her anı farkında olarak yaşamak istiyorum ben doğum da bunlardan biri inşallah korkularımla öyle geçip gitmesine izin vermiycem biyerim ağrıdığı zaman nasıl bir ağrı diye düşünmeye çalışırım şöyle bi ağrı neden olmuş olabilir şu yüzden geçiyor mu kalıcı mı faln diye kendini başka şeylerle oyaladığında ağrı faln da geçmiş oluyor hem de neler olduğunun farkında oluyorsun öyle bir yöntem izlemeyi planlıyorum tek korkum eşim deyanımdaolacak ve ben açıkçası biraz fazla beklenti içindeyim ona karşı insanların yanında sevgisini belli edemeyen biri kimseye yok faln demez, annelerden bri faln girme erkeğin ne işi var doğumda faln der de girmiyim o zaman ben faln derse ya da girip ne biliym ağrıda sancıda ondan beklediğim tepkileri beni sakinleşirmeye çalışma çabasını göremezsem üzülürüm, bişey de diyemem bebeğimin o muhteşem anını bozmak istemiyorum

geçmiş olsun canım, senini hiç korkmaman lazım kötülerini yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın şimdi en güzelini yaşıycan inşallah

korkmayın çünkü korkunun hiçbirşeye çaresi yok....
normal doğum derim ben hep...
evet doğum öncesi ağrı oluyor ama bebek doğar doğmaz kalkın hiç hamile bile kalmamış gibi bebeğinizin herşeyiyle ilgilenin....
arkadaşımla konuştum biraz önce o sürekli sezeryan taraftarıydı.doğuma 2 gün kala suyu gelmeye başladı o gün seminer varmış şehir dışında dr bulamadı..gittiği hastanedeki dr da keyfi değil normal yapıcan demiş..doğum sonrası ya ben nie diretmişim diyor..şimdi de ba ne yap et normal yap doğumu diyor..

canım çok geçmiş olsun aynen bende düşük ve kürtaj yaşadım o yüzden de nedense doğumdan hiç korkmuyorum ve inşalalh da normal olur diye dua ediyorum.

aysesinem ne güzel demişsin aslında korkuyu yenmek için en güzeli hiç düşünmemek ama insanın elinde olmuyor işte,,,bende öyle yapmaya çalışıyorum,korktuğum zaman en çok eşimle konuşuyorum ya da kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,yoksa işin içinden çıkamam gibi geliyor..

kızlar bişi sorucam benim bebiş bazen pek bi hareketli bazende mesela bugün beni çıltırtçak hiç kımıldamıyor desem yeri var dürtekliyorum biraz o zaman pıt bişiler yapıyor bişi yapmasam uyuyor galiba benşide strese sokuyor.sizinkiler ne durumda?

allah razı olsun kızlar...

eceyas canım dün falan yorulduysan oda etkilenip yorulmuştır..uyuyordur..sıkma canını...

ipeknilcim bazen olabiliyor hiç hareketsiz değilde daha durağan yada çok nsdir hareket..bence büyükçe bir çikolata ye ve dinlen bakalım o zamn nasıl olacak.kendini yorduysan bugün belki ondandır yada uyuyor olabilirr........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…