2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uyuyordur canım merak etme
biraz uzan dinlen başlar oynamaya

canım yeni gördüm iş yoğunluğundan ben sana anlatmlayabaşlıyım yaşadıklarımı bir kere genel anesteziyle iki zorunlu kürtajım var, sezeryanlarım epiduralle oldu çok istedim normal doğum yapmayı kızım dönmedi ayağıyla çıkmaya çalıştı hiç olmazsa epiduralla normal doğum hissini yaşıyım dedim eşim de yanımda kamera ile çekim yapıyordu, epidurali yaptı anestezi uzmanı ama benim bir ayağım tam uyuşmadı soğuk buz değdiriyorlar hissediyormusun diye bir ayağımla hissettim meğer benim zarım delinmiş, anestezi uzmanı ben uyuşmadım dedikçe anestezi verdi çünkü beline takılan aletten hissediyorsun verildiğini adam kan ter içinde kaldı bu arada benim doktorum sezeryana başladığı için ben bağıra bağıra kızımı doğurdum diyebilirim çok sıkıntılıydı ama sonrası daha kötü oldu çünkü delinenzardan bütün anestezi ilacı beynime gitmiş orda su toplaması yapmış 10 gün inanılmaz bir başağrısı çektim ki kimse benim ağrımı dindiremiyordu sürekli serum verilerek ayaklarımı tepede tutarak bu süreci atlattım allahım korumuş ciddi bir risk atlatmışım, sonra ikinci kızımda normal doğum yapmak istedim doktorum ciddi bir risk olduğunu söyledi ilkini o yaptırdığı halde yani içerdeki kesiğin yönünü bildiği halde normal olmaz ben asla bu riske giremem dedi ben çılgın anne o zaman yine sezeryan istiyorum dedim ve yine aynı ekibe kendimi omuriliğimi teslim ettim burda tamamen pozitif düşüncemi dersin ne dersin bana kalsa çılgınlık ama tek dozda sorunsuz uyuştum 15 dakika da güle oynaya kızıma kavuştum eşim yine yanımdaydı her şey lay lay lom süperdi yani ne zaman ki bu epiduralle yaşanan sıkıntıları medyadan duymaya başladım bu 3. de cesaretim yok genel anestezi olucam ama gerçekten epiduralde sıkıntı olmazsa muhteşem bir şey bebeğim çıkıyor diyorsun ağladığını duyuyorsun çıkar çıkmaz yanak yanağasın ağlıyorsun o ise sadece sana bakıyor hayatımın en güzel tecrübesiydi 2.doğumum ilkinde yaşadığım talihsizlik tamamen binde bir olan bir zar yırtılma durumuymuş o da beni bulmuş doktorum belki bin kere yaptım ilk kez başıma geldi demişti çok ekstern bir durum yani hakkında en hayırlı olan kararı alabilmeni diliyorum

Kıslarr tetanoz aşımın diğer yarısını olmaya qidiyorumbilmiyorumkismile
dua edin ya çok ağrı yapıo aşı :gitme:

Kıslarr tetanoz aşımın diğer yarısını olmaya qidiyorumbilmiyorumkismile
dua edin ya çok ağrı yapıo aşı :gitme:

hadi bakalım..eğer iğne acıtırsa hemşirenin elini ısır emi..bebeğin canı çekti dersin.. kötükedihüso

valla alın benden de o kadar bazan çok hareketli oh iyi diyorum bazan çok nadir pıt ediyor korkuyorum son aylarda daha az hissedecekmişiz bu daha endişeleneceğimiz anlamına geliyor

ay o zaman kafayı yicem ben herhalde :)) inanmıcaksınız o kadar kafaya takıyorum ki işi gücü bırakıyorum göbişime bakıyorum okşuyorum biri bişi dese ağlıcak moduna giriyorum nerde bu çocuk diye :)) birazcık abartıyorum ama elimde değil inanın.:kedi:

hiç abur cubur yemeden durabilen varmı kızlar..varsa bunu nasıl başarıyo....gereksiz kilo almıyım ve bebeğime yarayan şeyler yiyeyim diye abur cuburdan uzak durmaya çalılıyoırum ama olmuyo...tutamıyorum kendimi..

tatlım ben yemiyorum,işin aslı aklımada gelmiyor,bazen şereim düştüğünde çikolata yiyorum,genelde meyve yiyorum akşamları yetiyor herhalde,birde çok su içiyorum ben ,belki o tok tutuyordur...

arkadaşlar sohbetiniize çok fazla katılamıyorum ama yazılarınızı okuyorum, çok üzgün olduğunu yazından hissettim fakat sen üzüldükçe inan bebeğinde hisseder ve fazla hareket etmez geçenler benim bebişde aynı şekilde tüm gün kımıldamadı takiii gece yatmaya hazırlanırken kıpırdanmaya başladı sıkıntı etme o yüzdende hareket etmez.:ecrin_bebek:

bende yiyorum vala napim.. sıkıntıdan mı yoksa canım gerçekten istiyormu bilmiyorum ama sürekli bişiler yiyesim var ve yiyorumda..ne bulursam ağzım hiç boş kalmıyor:) ama tabi bu son aylarda dikkat etmek lazım, bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek lazım..bebeğe yarasın diye..

tatlım ben yemiyorum,işin aslı aklımada gelmiyor,bazen şereim düştüğünde çikolata yiyorum,genelde meyve yiyorum akşamları yetiyor herhalde,birde çok su içiyorum ben ,belki o tok tutuyordur...

ahh ahh bide ben becerebilsem..bende meyveyi çok yiyorum ama hiçbişey bulamasam mutlaka bi topitop yiyorum..off çocuk gibi...suç kocamda ama durmadan oğluma mama aldım die ebur cubur getiyo eve..önceleri çok canım çekerdide..

malesef bende yiyorum...ama yararı olmadığınında farkındayım...şuan zaten süt ve süt ürünleri bende tavan yapmış durumda...oğlan büyüsün die durmadan süt yoğurt vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…