kızlar bişi sorucam benim bebiş bazen pek bi hareketli bazende mesela bugün beni çıltırtçak hiç kımıldamıyor desem yeri var dürtekliyorum biraz o zaman pıt bişiler yapıyor bişi yapmasam uyuyor galiba benşide strese sokuyor.sizinkiler ne durumda?
bende epitural hakkında soracaktım benimde ilk doğumum sezeryan oldu genel anestezi aldım ama uyanırken çok zorlandım ölüyorum sandım doğumdan üç ay sonra safra ameliyatı oldum oda gemel anestezi iyice piskolojim bozuldu hamileliğimin ilk aylarında doğumu düşünmekten sevinemedim bile ben şimdi normal istiyorum sancım olursa ama özellerde çoğu dr yapmak istemiyor risk yüzünden ama riski normal doğum yada sezeryanda nekadar risk varsa sezeryan sonrası normal doğumda okadar risk var ama dr lar cesaret edemiyor doğurtacak dr bulamazsam epitural düşünüyorum ama hiç cesaretim yok hep aklımda ya bişe olursa ya baygınlık gelirse ya öle ya böle düşünmekten sinirlerim bozuldu halbuki olcağı varsa her halukarda olur diye teselli ediyorum sana sorum sen nasıl oldun nasıl geçti bi rahatsızlık falan kaldımı ameliyat esnasında fenalık falan gelirse ne yapıyosun eşim ve kayınvalidemde daha önce başka rahatsızlıktan dolayı belden aşağı uyuşturup ameliyat oldular ama ben cesaret edemiyorum sezeryan farklı gibi geliyor birde şimdi neden genel istiyorsun genel anestezinin baya zararı varmış anne ve bebeğe ama epituralde öle bi zarar yokmuş ayy çok uzun yazdım kusura bakma epiturallerini anlatırsan sevinirim canım okadar tırsıyorum ki kendi gelene kadar bekliycem gitmiycem dr ama ya bebeğe zarar verirsem diyorum
Kıslarr tetanoz aşımın diğer yarısını olmaya qidiyorumbilmiyorumkismile
dua edin ya çok ağrı yapıo aşı :gitme:
uyuyordur canım merak etme
biraz uzan dinlen başlar oynamaya
allah razı olsun kızlar...
eceyas canım dün falan yorulduysan oda etkilenip yorulmuştır..uyuyordur..sıkma canını...
ayyy pardonn eceyass
uyuyordur canım merak etme
biraz uzan dinlen başlar oynamaya
valla alın benden de o kadar bazan çok hareketli oh iyi diyorum bazan çok nadir pıt ediyor korkuyorum son aylarda daha az hissedecekmişiz bu daha endişeleneceğimiz anlamına geliyor
Kıslarr tetanoz aşımın diğer yarısını olmaya qidiyorumbilmiyorumkismile
dua edin ya çok ağrı yapıo aşı :gitme:
hiç abur cubur yemeden durabilen varmı kızlar..varsa bunu nasıl başarıyo....gereksiz kilo almıyım ve bebeğime yarayan şeyler yiyeyim diye abur cuburdan uzak durmaya çalılıyoırum ama olmuyo...tutamıyorum kendimi..
ay o zaman kafayı yicem ben herhalde :)) inanmıcaksınız o kadar kafaya takıyorum ki işi gücü bırakıyorum göbişime bakıyorum okşuyorum biri bişi dese ağlıcak moduna giriyorum nerde bu çocuk diye :)) birazcık abartıyorum ama elimde değil inanın.:kedi:
hiç abur cubur yemeden durabilen varmı kızlar..varsa bunu nasıl başarıyo....gereksiz kilo almıyım ve bebeğime yarayan şeyler yiyeyim diye abur cuburdan uzak durmaya çalılıyoırum ama olmuyo...tutamıyorum kendimi..
tatlım ben yemiyorum,işin aslı aklımada gelmiyor,bazen şereim düştüğünde çikolata yiyorum,genelde meyve yiyorum akşamları yetiyor herhalde,birde çok su içiyorum ben ,belki o tok tutuyordur...
bende yiyorum vala napim.. sıkıntıdan mı yoksa canım gerçekten istiyormu bilmiyorum ama sürekli bişiler yiyesim var ve yiyorumda..ne bulursam ağzım hiç boş kalmıyor:) ama tabi bu son aylarda dikkat etmek lazım, bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek lazım..bebeğe yarasın diye..
slm kızlar ev işimi ütümü bitirdim banyo yaptım geldim allahım bu ne enerji hiç yerimde duramıyorum :))))
bende evde olmak istiyorum o zaman
slm kızlar ev işimi ütümü bitirdim banyo yaptım geldim allahım bu ne enerji hiç yerimde duramıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?