2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ya bende henuz bişi yok gibi, bende bi dikkatki bakıyım bu akşam...:))

benimde göğüslerim de var bi tek mor kırmızı çizgiler banyoda daha çok belli oluyo, benim göğüslerim çok küçüktü önceden ondan oldu herhalde ama nedense hiç takılmıyorum beyaz tenliyim rengi açılınca belli olmaz diye düşünüyorum

maşallah de canım , ama çatlasada inan insan kafaya takmıyo değişik bi durum hamilelik ya :))

evet gerçekten başka bi durum..normal şartlardab 57 kilo olsam delirirdim sanırım..ama şimdi olucak tabi okadar hamileyim ben diyorum....9 kilo aldım..12-14 kiloya kadadrda izin verdim kendime...zemuszemus

evet gerçekten başka bi durum..normal şartlardab 57 kilo olsam delirirdim sanırım..ama şimdi olucak tabi okadar hamileyim ben diyorum....9 kilo aldım..12-14 kiloya kadadrda izin verdim kendime...zemuszemus

ben 14 kiloyu aldım bile canım ya 20 yi geçmesem sevincem :)) 6 kilo hakkım kaldı yani ama bunu sigarayı bırakmama bağlıyorum yoksa 12 filan alırdım herhalde

arkadaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza biliyorsunuz,

kilo konusunda hepinizi geçmişimdir.
33+ 2 yim ve 17 kg aldım.

kırkpınar güreşçileri gibi yağlandığım halde, çatlaklarım da başladı hafiften :)

ben 14 kiloyu aldım bile canım ya 20 yi geçmesem sevincem :)) 6 kilo hakkım kaldı yani ama bunu sigarayı bırakmama bağlıyorum yoksa 12 filan alırdım herhalde

hamilelikte bıraktıysan doğrudur valla...benim ablamda bıraktığında epey kilo almıştı...neyse doğumdan sonra nasıl zayıflarız diede konuşuruz bereber inş..bi topic açan olur...

sağlık olsun güzelim ben de mustela kullandım ama göğüsler gitti yinede , oğlum emcek bi de sarkcak artık yaptırırız napalım :)))

hoşgeldinnn.. maşallah valla çok mu zayıf başladın..genelde zayıf başlayanlar çok alır diyolarda...gerçi bende 48le başladım ama bu 9 kilonun 7 kilosunu 5.ci aydan sonra almaya başladım...kilo alımı miktarı arttıkçada çatlak oluşabiliyomuş..bende yağlanıp duruyorum ama annemden kalma bi miras olabilir çatlayabilirim sanırım...

hamilelikte bıraktıysan doğrudur valla...benim ablamda bıraktığında epey kilo almıştı...neyse doğumdan sonra nasıl zayıflarız diede konuşuruz bereber inş..bi topic açan olur...

evet canım kaldığımda bıraktım , o görevi ben alayım bari bebişten fırsat kaldıkça paylaşım yaparız artık

ben toplamda 9 kilo aldım hamileliğimin başından beri,iştahım hala çok açık değil...normal 3 öğün yemeğimi yiyorum...

bende onu düşünüp duruyorum..göğüslerim büyümedi ancak 75 olmak üzere ama sarkarmı acaba...çok komik olurum valla..orangutan gibi...

emzirirsen sarkar hayatım sarkmayan varmıdır bilmiyorum hem emzirmeyi bırakınca eskisinden daha küçük oluyomuş , biz toptan ameliyat olsak indirim yaparlar mı acaba :))))))))))))

Ant, ben 56 da başladım boyum 170 cm. 17 kiloyu aldım, sigarayı bıraktım ve hiç mide bulantım olmadı eh iştah da açılınca tahmin et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…