maşallah canım hoşgeldin...
h.b canım
banyoda farkettim et tavuğu gibi yarılmaya başlamışım ya göğüsler falan çatlak çatlak :)))
h.b canım
banyoda farkettim et tavuğu gibi yarılmaya başlamışım ya göğüsler falan çatlak çatlak :)))
hadi ya bende henuz bişi yok gibi, bende bi dikkatki bakıyım bu akşam...:))
bende henüz bişey yok zaten ggögüsler büyümediği için çatlamadıda....inş. çok çatlamayız yaaa...zaten bacaklarımda vardı önceden...
maşallah de canım , ama çatlasada inan insan kafaya takmıyo değişik bi durum hamilelik ya :))
evet gerçekten başka bi durum..normal şartlardab 57 kilo olsam delirirdim sanırım..ama şimdi olucak tabi okadar hamileyim ben diyorum....9 kilo aldım..12-14 kiloya kadadrda izin verdim kendime...zemuszemus
ben 14 kiloyu aldım bile canım ya 20 yi geçmesem sevincem :)) 6 kilo hakkım kaldı yani ama bunu sigarayı bırakmama bağlıyorum yoksa 12 filan alırdım herhalde
arkadaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza biliyorsunuz,
kilo konusunda hepinizi geçmişimdir.
33+ 2 yim ve 17 kg aldım.
kırkpınar güreşçileri gibi yağlandığım halde, çatlaklarım da başladı hafiften :)
arkadaşlar merhaba, yeni katıldım aranıza biliyorsunuz,
kilo konusunda hepinizi geçmişimdir.
33+ 2 yim ve 17 kg aldım.
kırkpınar güreşçileri gibi yağlandığım halde, çatlaklarım da başladı hafiften :)
sağlık olsun güzelim ben de mustela kullandım ama göğüsler gitti yinede , oğlum emcek bi de sarkcak artık yaptırırız napalım :)))
hamilelikte bıraktıysan doğrudur valla...benim ablamda bıraktığında epey kilo almıştı...neyse doğumdan sonra nasıl zayıflarız diede konuşuruz bereber inş..bi topic açan olur...
bende onu düşünüp duruyorum..göğüslerim büyümedi ancak 75 olmak üzere ama sarkarmı acaba...çok komik olurum valla..orangutan gibi...
emzirirsen sarkar hayatım sarkmayan varmıdır bilmiyorum hem emzirmeyi bırakınca eskisinden daha küçük oluyomuş , biz toptan ameliyat olsak indirim yaparlar mı acaba :))))))))))))
ben toplamda 9 kilo aldım hamileliğimin başından beri,iştahım hala çok açık değil...normal 3 öğün yemeğimi yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?