benim 75 ti 90 oldular,hiç biryerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı...
benim 75 ti 90 oldular,hiç biryerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı...
75 ten 90 mııı...bende bi sorun var heralde yaa acaba sütüm mü olmıcak..gerçi bedensizdim şimdilerde 75 i doldurmaya başladım ama çokta büyümedi..daha çok büyür die düşünüyodum..
ne güzel keşke ben de o kadarcık alsaydım
sütle alakası yok diye biliyorum canım,takma kafana vardır sütün
kızlar genelde son ayda çatlaklar çoğalıyormuş okuduğum kadarıyla... inşallah çok çatlamayız...
75 ten 90 mııı...bende bi sorun var heralde yaa acaba sütüm mü olmıcak..gerçi bedensizdim şimdilerde 75 i doldurmaya başladım ama çokta büyümedi..daha çok büyür die düşünüyodum..
işin garibi bende sigara içiyordum bırakınca çok farketmedi iştahım,demekki birazcık psikolojik...
kızlar genelde son ayda çatlaklar çoğalıyormuş okuduğum kadarıyla... inşallah çok çatlamayız...
ben de öyle pek iştahlı değilim, yani mümkün olduğunca yiyorum herşeyden ama extra bir iştah durumu yok bende ama ona rağmen 11 kilo oldum şimdiden :))
ben meyve çok yiyorum,hem sabahları hem akşamlar,birde su çok içiyorum ,sanırım iştahımı o kapatıyor...
mrsb kızlar, moralim bozuk
dün dr kontrolum vardı bebeğim çok ıyı 1,970 gr olmuş
ama dönmüş kafası sol yanımda dr böle gidrse sezeryan dedi dönermi dedm belki dedi:S döner inşallah sezeryan istemiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?