2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
75 ten 90 mııı...bende bi sorun var heralde yaa acaba sütüm mü olmıcak..gerçi bedensizdim şimdilerde 75 i doldurmaya başladım ama çokta büyümedi..daha çok büyür die düşünüyodum..

sütle alakası yok diye biliyorum canım,takma kafana vardır sütün

kızlar genelde son ayda çatlaklar çoğalıyormuş okuduğum kadarıyla... inşallah çok çatlamayız...

75 ten 90 mııı...bende bi sorun var heralde yaa acaba sütüm mü olmıcak..gerçi bedensizdim şimdilerde 75 i doldurmaya başladım ama çokta büyümedi..daha çok büyür die düşünüyodum..

benim de çok büyümedi, 1 beden fark etti sadece, bence de sütün büyümesiyle çok ilgisi yoktur. inşallah sütümüz bol olur da güzelce emziririz bebeklerimizi

Gögüslerinin küçük olmasına sakın üzülme , zira benim yengemin bi gögüsleri vardı hamileyken , nerdeyse göbegi ile aynı büyüklükteydi ama dogumdan sonra dogru düzgün sütü olmadı ..

Allah gögüsleri dolu etsin , içini ferah tut sen yeter :)

ben de öyle pek iştahlı değilim, yani mümkün olduğunca yiyorum herşeyden ama extra bir iştah durumu yok bende ama ona rağmen 11 kilo oldum şimdiden :))

ben meyve çok yiyorum,hem sabahları hem akşamlar,birde su çok içiyorum ,sanırım iştahımı o kapatıyor...

ben meyve çok yiyorum,hem sabahları hem akşamlar,birde su çok içiyorum ,sanırım iştahımı o kapatıyor...

ben de çok su içiyorum evet iştah kapatıyor olabilir, bir de işyerinde çok düzgün beslenemiyorum, izne ayrılınca belki daha düzenli ve faydalı şeyler yerim

mrsb kızlar, moralim bozuk
dün dr kontrolum vardı bebeğim çok ıyı 1,970 gr olmuş
ama dönmüş kafası sol yanımda dr böle gidrse sezeryan dedi dönermi dedm belki dedi:S döner inşallah sezeryan istemiyorum(((

maşallah bebeğine
üzülme 36. haftaya kadar dönebiliyorlarmış sanırım, dönmezse de vardır bir hayır... bir çok arkadaşında hala dönmedi. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…